fitim fitsin fit (squat)

Iyiyim melegim ebbusu salliyorum bi saniye oturmuyo valla fir döndü bugün evin içinde :) sen nasilsin balim zeytin nasil:KK60:
ay yerim onu ben öp yerimeee :KK68: iyiym bende tam 36 saattir uyumadım hala uyumamakta direniyorum burda takılıyorum :D zeytinde iyi etrafı dağıtmakla meşgul kendisi :D

ay yerim onu ben öp yerimeee :KK68: iyiym bende tam 36 saattir uyumadım hala uyumamakta direniyorum burda takılıyorum :KK70: zeytinde iyi etrafı dağıtmakla meşgul kendisi :KK70:

Bende zeytinii yiriimm sende öp benim yerime kiz niye uyumuyon yatsanaaa :D :D

ne biliyim bebeğim ya yatınca uyuyamıcakmışım gibi geliyor o yüzden yatmıyorum :KK70: öperim tabikiiiii

Ahaaa ebrari uyuttum bende yatmaya kaciyom hemen :D aayy aksam uyumak degilde ben ne zamandır şöyle 11 e 12 ye kadar uyumanin hasretini çekiyorum benim kiz 8:00 dedi mi hemen ayakta :KK51: iyi geceler kuzummm:KK60:

Ahaaa ebrari uyuttum bende yatmaya kaciyom hemen :KK70: aayy aksam uyumak degilde ben ne zamandır şöyle 11 e 12 ye kadar uyumanin hasretini çekiyorum benim kiz 8:00 dedi mi hemen ayakta :KK51: iyi geceler kuzummm:KK60:
kıyamam ya ama anne olmak böyle bir şey işte .. boşuna demiyorlar cennet annelerin ayaklarının altında :) iyi geceler güzel anne :)

Kızlar kaç sayfadan çoklu alıntı yapmıştım nedense hepsi gitti :110:
Lunem ramazanda kilo veriyorum ben ya maalesef.. Annem zayıflamamissin dedi, ne kilo al ne de ver böyle kal dediler.

Tatlı kız kedin çok sevimli ya, evin içine almıyor musun?

Ben de ilk müsait zamanda kedicigime kavuşacağım :KK31:

Lunem ramazanda kilo veriyorum ben ya maalesef.. Annem zayıflamamissin dedi, ne kilo al ne de ver böyle kal dediler.

Benimkini gondereyim sana tikka :D benden sikildi zeytin inadina ortaligi dagitiyor senin yaninda uslanir belki :)

İşte o yüzden Scottish fold cinsi sahiplencem canım, tırnaklarını hiç kullanmayan bir cins.. Şahsen ben de istemem eşyaları perte çıkarmasını :KK17:
Aynen canim esya acisindan cok iyi olur :) bende benimki atsan atilmaz satsan satilmaz seviyorum yinede kiyamiyorum olene kadar benimle yani :)

Aynen canim esya acisindan cok iyi olur :) bende benimki atsan atilmaz satsan satilmaz seviyorum yinede kiyamiyorum olene kadar benimle yani :)
Tabi canım atılır mı, ben de baktım öyle yaramazlara ama kaçtılar hep çiftleşme zamanında, bu sefer kısırlaştırmayı düşünüyorum çok istemesem de..

Canım ramazanda kilo vermek istemiyorsan çorba içme. Muhtemelen onunla ve suyla dolduruyorsun karnını.
Yemek bitene kadar 1 bardak su iç. Sonrasında istediğin kadar içebilirsin.

Canım ramazanda kilo vermek istemiyorsan çorba içme. Muhtemelen onunla ve suyla dolduruyorsun karnını.
Yemek bitene kadar 1 bardak su iç. Sonrasında istediğin kadar içebilirsin.
Canım su hiç içmiyorum desem yeridir. Çorba içmeden duramam ama bak..

Kıyamam yaa. Çok zor oluyormuş o ameliyat.
Öyleymiş ya, inşallah sorunsuz geçer.

Kızlar semineri yapacağım okula geldim, sıkıntıdan patlayacağım. Beni öğretmenler odasına yönlendirdiler ama kimse gelmiyor, hepsi sağda solda takılıyor. Çok tuhaf hissediyorum kendimi.. Kimse ilgilenmiyor. Bir de bana 9da dediler, tam 9da geldim ama onlar 10a geliyordu geldiler.

Back
X