- 18 Kasım 2014
- 442
- 444
- 103
Ayy ablam valla öyle gözüküyor . tekim gibi.Aycacim tek sen düzenli devam ediyorsun. Yaza tas olacaksın.
Çok motive oldum bu sozunle ya. İnşallah

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy ablam valla öyle gözüküyor . tekim gibi.Aycacim tek sen düzenli devam ediyorsun. Yaza tas olacaksın.
Heyecanla bekleriz seni. Allah yardımcı olsun. İnşaallah hayirlisiyla bebisi alırsın kucağına ?Merhaba kizlar grubunuza bayildimben nisan anneleri grubundayim tesadufen buraya girdim ama tam enerjime uygun buldum sizi:)benim zaten spor gecmisim var. Dogumum yaklasti 1 bucuk ayim kaldi. Spor yapmayi cok ozledim. Dogumdan 1 ay sonra spora basliycam bi terslik olmazsa. O zaman geldiginde benimde gunluk bildirimlerimi alirsiniz.simdilik izlemedeyim
![]()
Ooo bir hamiş daha. Bende öyle düşünüyorum canım. Beraber yaparız. Az kalmış doğuma.Merhaba kizlar grubunuza bayildimben nisan anneleri grubundayim tesadufen buraya girdim ama tam enerjime uygun buldum sizi:)benim zaten spor gecmisim var. Dogumum yaklasti 1 bucuk ayim kaldi. Spor yapmayi cok ozledim. Dogumdan 1 ay sonra spora basliycam bi terslik olmazsa. O zaman geldiginde benimde gunluk bildirimlerimi alirsiniz.simdilik izlemedeyim
![]()
Ayyy süper yaa. Keşke böyle olsa. Şu an sadece göbek var böyle devam edersem belki olabilir.
Ayyy süper yaa. Keşke böyle olsa. Şu an sadece göbek var böyle devam edersem belki olabilir.
Bu nasil bi toplanmadir insallah bende boyle oluciiim
Evettt yapariz insallah:)))Ooo bir hamiş daha. Bende öyle düşünüyorum canım. Beraber yaparız. Az kalmış doğuma.
Bildirim yaparsan sevinirim.merhaba ;sessiz takip ediyorumdum sizi :)) ama bende katılayım, ara sıra yapıyordum spor ama 3 gündür düzenli bir şekilde yapıyorum inşallah yaza taş gibi olcam![]()
Hoşgeldinn bildirimlerini DÜZENLİ şekilde bekliyoruzzmerhaba ;sessiz takip ediyorumdum sizi :)) ama bende katılayım, ara sıra yapıyordum spor ama 3 gündür düzenli bir şekilde yapıyorum inşallah yaza taş gibi olcam![]()
Süper ! bende akşamları yapıyorum60 squat
30 dk jillian
bugünlük bu kadar yarın dinlenme günüm ve işe başlıyorummm :)) herhalde artık sadece akşamları yapabilcem ama bırakmak yok![]()
Bi görünüp bi kaybolan şekerpancarı geldiama bildirimle geldim
eşim evde diye düzenli spor yapamıyordum bende çareyi o uyurken sabah kahvaltı öncesi spor yapmakta buldum
inşallah devam edicem birakmadan
Bildirim gelsin
●25 er den 3 çeşit twist hareketi
●25 duvara karşı şinav haraketi
●30 ayakta arkaya tekme
●20 köpek işeme hareketi
●50 selülit savar hareketi
●50 full sumo squat
●20 tam mekik
●12 dk stand up abs Laura London
Ve soğunma
Şimdi kahvaltı zamanio selülitler gidecek