fitim fitsin fit (squat)

Merhaba kizlar grubunuza bayildim:KK200:ben nisan anneleri grubundayim tesadufen buraya girdim ama tam enerjime uygun buldum sizi:)benim zaten spor gecmisim var. Dogumum yaklasti 1 bucuk ayim kaldi. Spor yapmayi cok ozledim. Dogumdan 1 ay sonra spora basliycam bi terslik olmazsa. O zaman geldiginde benimde gunluk bildirimlerimi alirsiniz.simdilik izlemedeyim:KK54:

Merhaba kizlar grubunuza bayildim:KK200:ben nisan anneleri grubundayim tesadufen buraya girdim ama tam enerjime uygun buldum sizi:)benim zaten spor gecmisim var. Dogumum yaklasti 1 bucuk ayim kaldi. Spor yapmayi cok ozledim. Dogumdan 1 ay sonra spora basliycam bi terslik olmazsa. O zaman geldiginde benimde gunluk bildirimlerimi alirsiniz.simdilik izlemedeyim:KK54:
Heyecanla bekleriz seni. Allah yardımcı olsun. İnşaallah hayirlisiyla bebisi alırsın kucağına ?:anneadayı::KK46:

Bu siz dahil tüm hamilelere motivasyon olur inşallah :anneadayı::KK46:@La Lune bisque bisque
Screenshot_2016-02-29-17-29-10.png

Ooo bir hamiş daha. Bende öyle düşünüyorum canım. Beraber yaparız. Az kalmış doğuma.

merhaba ;sessiz takip ediyorumdum sizi :)) ama bende katılayım, ara sıra yapıyordum spor ama 3 gündür düzenli bir şekilde yapıyorum inşallah yaza taş gibi olcam :KK55:

60 squat
30 dk jillian
bugünlük bu kadar yarın dinlenme günüm ve işe başlıyorummm :)) herhalde artık sadece akşamları yapabilcem ama bırakmak yok :nazar::KK76:

Okuldan 4 te eve geliyorum. Dinlenme, yemek, ödevler falan zamanım geçiyor. Malum 11. sınıf öğrencisi olmakla beraber üniversiteye hazırlanıyorum. Ders çalışıyorum. Onun stresi var. Bu senede başıma PKO hastalığı dadandı. Saçlarım yumak yumak dökülmeye başladı. (vücudumda en sevdiğim yer saçlarım ). Stres üstüne stres.
Ama bu spor öyle bir şey ki .... En zor anımda bile yanımda oluyor. Bedenen, ruhen... Rahatlıyorum. Belki şimdiye kadar düzenli yapsaydım iyi sonuçlar alırdım. Ama hayırlısı. Artık düzeni oturttum. Ve şaşmayacak inşallah. Bir yolda yürüyorum , her düştüğümde sporun sağlığımı iyi yönde etkilediğini, vücudumun git gide güzelleştiğini, ve bunun getirdiği öz güveni hatırlayıp düştüğüm yerden kalkıyorum ve yoluma devam ediyorum.
Karın bölgem normalde zayıf olmama rağmen çok iatçı çıktı :63:. Popom ve bacaklarım hayli düzeldi. Duruş bozukluğum vardı. Şükür normale döndü. Darısı inceci ve sıkı bir bele ! Bunu da şeye bağlıyorum aslında. Bundan 3-4 ay öncesine kadar zayıflığa güvenerek her şeyi yiyordum ki hala birazcık öyleyim(gazlı içecek, cips 1 senedir kullanmıyorum) . Ta ki göbek çevremin ciddi yağlandığını görene kadar.
Hayırlısı elimden geleni yapacağım. Acelem yok . :KK39::KK39:
BİLDİRİM :
10 dklık kol videosu
10 dklık karın videosu
50 squat

Sağlıklı ve fit kalın...

Bi görünüp bi kaybolan şekerpancarı geldi:110: ama bildirimle geldim:KK23: eşim evde diye düzenli spor yapamıyordum bende çareyi o uyurken sabah kahvaltı öncesi spor yapmakta buldum :KK58: inşallah devam edicem birakmadan:KK49:

Bildirim gelsin:KK55:
●25 er den 3 çeşit twist hareketi
●25 duvara karşı şinav haraketi
●30 ayakta arkaya tekme
●20 köpek işeme hareketi
●50 selülit savar hareketi
●50 full sumo squat
●20 tam mekik
●12 dk stand up abs Laura London
Ve soğunma:KK49:
Şimdi kahvaltı zamani :kk77: o selülitler gidecekEn Büyük KK La Lune La Lune mm:KK16::oops::KK23::KK60::KK15::anneadayı::KK200:

Bi görünüp bi kaybolan şekerpancarı geldi:110: ama bildirimle geldim:KK23: eşim evde diye düzenli spor yapamıyordum bende çareyi o uyurken sabah kahvaltı öncesi spor yapmakta buldum :KK58: inşallah devam edicem birakmadan:KK49:

Bildirim gelsin:KK55:
●25 er den 3 çeşit twist hareketi
●25 duvara karşı şinav haraketi
●30 ayakta arkaya tekme
●20 köpek işeme hareketi
●50 selülit savar hareketi
●50 full sumo squat
●20 tam mekik
●12 dk stand up abs Laura London
Ve soğunma:KK49:
Şimdi kahvaltı zamani :kk77: o selülitler gidecekEn Büyük KK La Lune La Lune mm:KK16::oops::KK23::KK60::KK15::anneadayı::KK200:

Süper. Canim eşinin iş durumları ne oldu?

Back
X