fitim fitsin fit (squat)

Ooyyy MaşaAllah SubhanAllah canım benim Şanslı kadınsın bir kadının ilk evladı kız olursa o kadının bereketli bir kadın olduğu söylenirmiş benim 2 tane kız evlat başka Tabi Rabbim sağlık sıhhat versin hepsi güzel hayırlı olsun inşaAllah :KK200::nazar::nazar::nazar:

Sağol tatlım gerçekten çok şanslıyım.
Kız evlat başka. Allah a şükürler olsun. Amin amin.
Minik lunaaaa geliyor demek ha..
Cok sevindim canim tebrik ederim :) masallah :)
Sağol Marga:anneadayı: minik Neva'm geliyor Allahın izniyle.:KK48:

BİLDİRİM

8 dklık kol videosu
10 dk lık bacak videosu
200 squat

yalnız ben 200 squatı bu videoyla yaptım. normalde kendim asla yapamam. 20 şerli 10 setten oluşuyor. her set arası 20 tane egzersiz katmışlar. isterseniz o ara egzersizleri yapın , isterseniz egzersiz kısmında dinlenin. ben 8. dk ya kadar hepsini yaptım. sonradan aralarda dinlendim.

BİLDİRİM

8 dklık kol videosu
10 dk lık bacak videosu
200 squat

yalnız ben 200 squatı bu videoyla yaptım. normalde kendim asla yapamam. 20 şerli 10 setten oluşuyor. her set arası 20 tane egzersiz katmışlar. isterseniz o ara egzersizleri yapın , isterseniz egzersiz kısmında dinlenin. ben 8. dk ya kadar hepsini yaptım. sonradan aralarda dinlendim.

Çok etkili ve keyifli ne ara yaptın anlamıyorsun bile.

Lili hanım oncelıkle tebrık ederim kız cocugu. Bır baskadir Allah saglıkla kucagınıza almak nasıp etsın:anneadayı::anneadayı:

Arkadaslar ıkı gundur rahatsızım fızık tedavıye basladım omuzlarımda boynumda eskıden gelen agrılar vardı ıyıce rahatsızlık vermeye basladı halsızım ıkı gundur sporumu yapamadım. 14-15/03/2016 spor malesef yapamadım inş kendımı ıyı hısseder etmez devam :KK49:

Bildirim zamanı
1 saat 20 dk hamile yogası. Gerçekten çok işe yarıyor ağrılarım bitti daha dinç hissediyorum.

Lili hanım oncelıkle tebrık ederim kız cocugu. Bır baskadir Allah saglıkla kucagınıza almak nasıp etsın:anneadayı::anneadayı:

Arkadaslar ıkı gundur rahatsızım fızık tedavıye basladım omuzlarımda boynumda eskıden gelen agrılar vardı ıyıce rahatsızlık vermeye basladı halsızım ıkı gundur sporumu yapamadım. 14-15/03/2016 spor malesef yapamadım inş kendımı ıyı hısseder etmez devam :KK49:
Geçmiş olsun. Başladığında da yorma kendini. :KK68:

Selam arkadaşlar benim acilen popomu şekillerdirmem lazımm:( squat 1 ayda biraz toparlar mı?
nolur yardımcı olunnn:(

Selam arkadaşlar benim acilen popomu şekillerdirmem lazımm:KK43: squat 1 ayda biraz toparlar mı?
nolur yardımcı olunnn:KK43:
boy kiloni bilmiyorum ama squat elbette faydası olur. Beslenmenede dikkat et. Ayrıca sadece squat yapma youtubda xhit daily kanalının mükemmel eğlenceli videoları var. Onlarla da destekle. İse yarar:KK54:

boy kiloni bilmiyorum ama squat elbette faydası olur. Beslenmenede dikkat et. Ayrıca sadece squat yapma youtubda xhit daily kanalının mükemmel eğlenceli videoları var. Onlarla da destekle. İse yarar:KK54:

1.60 boy kilo 53-54 arası gidip geliyorum.. Kilolu değilim ama işte şekilsiz popomm

14-15-16/03/2016 aradan sonra bugun kı bıldırımım 17/03 shred level 2, 6.günüm:KK73: squat 75 :KK28:

Merhaba kızlar. Ben de 30 günlük squat programına devam ediyorum, bugün 18. günümdeydim ve 155 squat yaptım hatta. Ama sayı arttıkça ardı ardına yapmak zorlaşıyor. Zaten 20 tane yapıyorum ve durup dinleniyorum, bu dinlenme süresi bazen 5 dakikayı bile geçiyor. Bu şekilde yapmamın bir zararı var mıdır yani yaptığım hareketin etkisini azaltır mı? Eğer bir zararı yoksa gün içinde de ikiye böleceğim sayıyı. 200'lere geldiğimde bir seferde bitirebilmem mümkün değil gibi görünüyor çünkü. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler :KK25:

Back
X