Fitneci ablası olan var mı?

Mecbur olmak çok kötü
Çekeceğin var , demek istemiyorum. İnşallah sonu kötü olmaz diyelim.
K.v baksa baksa şu durumda en fazla bir ay bakar gibi görünüyor.
Hakkında hayırlısı olsun

Mecbur olmak çok kötü
Çekeceğin var , demek istemiyorum. İnşallah sonu kötü olmaz diyelim.
K.v baksa baksa şu durumda en fazla bir ay bakar gibi görünüyor.
Hakkında hayırlısı olsun

aynen öyle.
Kayınvalide 1 ay bakıp gider sonra arada gelir bikaç hafta kalır ama benim sürekli birine ihyitacım var.

Annem geçenlerde sen işe başladığında kışa girmiş olacağız bebek taze olacak sen getirme yolda hastalanır çocuk ben her sabah sana gelirim dedi.
Öyle olması daha iyi çünkü kardeşim hergün bize gelmez oram buram ağrıyor der geçiştirir. Sonrası da allah kerim artık

Doğumuna da az kalmış.
Allah yardımcın olsun.
Hamileliğin nasıl gidiyor?

Doğumuna da az kalmış.
Allah yardımcın olsun.
Hamileliğin nasıl gidiyor?

Allah razı olsun.
HAmilelik kötü...
Hala sabahları kusuyorum.
Bel, bacak ve sırt ağrılarımda nerdeyse 6. aydan beri var
49 kiloyla hamile kaldım şuan 67 olmuşum. Vücut bi anda 18 kilo alınla kaldıramadı ağırlığı galiba
Eşim saolsun çok destek oldu bu süreçte

Kusman çok fena yaa
Ben ilk 5 ay kusmuştum. O kadar çok çubuk kraker yedim ki, ömür boyu bir daha çubuk kraker yemesem aramam herhalde. Daha sonra da gastritim azdı , reflü derken 40 şişe rennu şurubu bitirmişimdir. Ben hamileliğimden çok midemle uğraşmıştım. Midemden dolayı uyuyamıyordum bile.
Neyse ki az vaktin kalmış. Hayırlısıyla atlatırsın inşallah.

amin canım annem de böyleymiş, doğum yaparken bile kustum ebenin üstü mahvoldu diyor.
İlk aylar felaketti şimdi sadece sabahları aç karnına oluyor
daha iyiyim şükür

Böyle icinde sevgi barindirmayan insanlardan Rabbim masumlari kayirsin korusun.

ah kizlar okudukca her yerden bir yara cikiyor benim de. Aile iliskilerimi anlatmama gerek yok. Evlenince ne kadar kayitsiz davrandiklarini anladim. O yara baska hic acmiyorum, acamiyorum. Evlendim uzaga geldim ailemin gelme sansi yoktu. Sezeryan oldum kayinvalidemle aramda 2 dakika bile sürmeyecek yürüme mesafesi var. Sadece ilk hafta eve bir ögün yemek yolladi. Yanimda zaten kimse kalmadi ama gündüzleri uyurken neden telefona cikmiyorum diye kavga cikardi, surat yapti. Bütün gece ayaktayim uyumuyorum, ev isi ayri yemek yemem gerekiyor yavrum sürekli emiyor. Bes dakka sevip gider. Ki kendi ailesiyle hep ayni mahalledeyiz. O kadar insan icinde yalniz kaldim isimleri akraba. Hamileyken 47 kiloya kadar düstüm hastaneye bile götürmeye gerek duymadi hergün serum yemem gerektigi halde, esim isten gelip götürürdü zamani oldukca, cok yogun calisiyordu. Ben zaten ölmedigime sükrediyorum. Hastanede yatarken esim yemek getirir annem demisti dedim ona demis. Esimde pjama lazim ona demis esim para vermis. Geldi yanima aldiklarini gösteriyor, dedim yemek getirecektin esim dedi demistim, aa unuttum ben onu demisti. Ilk defa saskinliktan aglayasim geldi, serum yiyince acikmistim hic birsey gecmiyordu normalde agzimdan. Kadin hastaneye geliyor ama alisveris sevinciyle, yemegi de unutuyor. Dogum yaptigim ilk gün de hastaneye mcdonalstan nugget getirmisti. Hayatimda bir esim bir de yavrum var yanimda olan cok sükür.

aman allahım sizinkide pek bi kalpazanmış ben kayınvalidemin yemek konusunda bişey diyemem yaptı sağ olsun yaparda şuan bebeğim 1,5 yaşında annem bakıyor iyiki diyorum gurbete evlenmemişim bide bakıcı derdiyle uğraşacaktım aile çok önemli destek görmen çok çok önemli ev işleri dersen halen dağ gibi biriken ütüm var hiç vakit yok bulaşıklar bile gece uykumdan kalkıp yıkadım

9 aylik oldu kizim evimde her isimi hep ben yaptim, sezeryandan sonra karnim cok zor toparlandi, bir ay neredeyse dogrulamadim o halde islerimi yaptim, bebegim 4 kiloydu onu bile alip bezlemek yorardi. Dikislerim agrirdi, zaten hemen ayaga kalkmak zorunda oldugum icin iyilesme sürececim uzadi galiba. Incitmistim bir gece cünkü. Hala yakinimdadir,gelir sever. Hic sucluluk duymaz, hamileyken yaptiklarini bilmez. Dogumdan sonra bir bardak alip evimde toplamamistir. Böyle insanlar da bizim imtihanimiz iste ama kendilerini cok iyi bilirler. Bes aylik hamileyim yerde hamur actim, yere kendi actigini koyardi, buraya ben koyuyorum icerdeki masaya sen koy demisti her acmamda kalkip iceri getirip yine gelip yere otururdum. Ben de ne cahilmisim zaten bunlari yapmam hata. Ama bir kadin nasil hamile bir kadini anlamaz anlayamiyorum. Simdi pistim oldum denilebilir yine de büyüge saygi diye birsey demedim, demiyorum. Allah merhametli insanlarla karsilastirsin

öyle ya napalım ben çabuk topralndım bereket geldiklerinde toplayıp temizlemişlerdi ama çocukla sonrası hiç olmadı işte arada yardımcı çağırıyorum 2 ayda 1 falan dip köşe kapı cam sildiriyorum ama işte ani biri gelecke diye ödüm kopuyor

konu mayısta açılmış konuşulmuş bitmiş taa mayısın konusunu nereden bulup çıkarıyorsunuz anlamıyorum yani güncele taşıyorsunuz.

niye katlanirsiniz böyle insanlara bilmem. . aileyse aile duzgun bi kisilikte olsunlar o zaman. bi de arabasini yaptirmissiniz.. azaltin iliskinizi

konu mayısta açılmış konuşulmuş bitmiş taa mayısın konusunu nereden bulup çıkarıyorsunuz anlamıyorum yani güncele taşıyorsunuz.
Konu mayısta acıldı ama konu bitmedi. ömür boyu konuşmak dertleşmek isterim. Bu konuda o kadar muzdaribim ki konuşup dertleşeceğim kimse yok. Benzer sorunlar yaşayan varsa yazışmak isterim. Çünkü bu bana ilaç gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…