Fitneci ablası olan var mı?

Benim annem babam hastalandığında içim sızlıyor. O kadar üzülüyorum ki kalbim beynim içim acır. Ablam hiç takmaz , sallamaz bile. Ağzının kenarıyla sorar hallerini. Annem babam bunu fark edemiyorlar. Büyük konuşmak istemiyorum asla ama bir o kadar da eminim. Annem babam elden ayaktan düşerse ( Allah göstermesin) benden başka evladı bakmaz bakmaz bakmaz

Annem de babam da o zaman anlayacaklar , neyin nesi olduğunu. Çok üzülecekler. Ben onların üzüleceklerine de üzülüyorum

Yazdıklarınızın hepsini teker teker okudum okadar üzüldümki. Benimde başımda böyle bir anne ve abla var. Annem okadar kötü değil ama hep ablam bana iftira atıyor bir şey yapsam şikayet ediyor. Şu aynanın karşısına çekip kıyaslama olayını bende yaşadım. Kendi kiloludur mesela kimse ona en ufak bir ima en ufak bir takılmada bulunmaz ben 50 kiloyum kendimi obez sanıyordum. Yemin ederim obez olduğumu düşünüp kendime 4 yıl boyunca kıyafet almadım. Sürekli bacakların kalın boyun kısa saçın böyle ağzın böyle sürekli eleştirir aşağılar hakaret eder. Kemdinde olmasını istediği fiziksel özellikler bende varsa özellikle onlara saldrırır. Sadece bana söylese hadi bir derece sabredicem ama abimin nişanlısının evine gitmiştik gelinin yanında bile söylüyor okadar bozuldum ki ağlamam geldi. Fiziksel olarakta küçüklükten beri her fırsatta vurmuştur bana. Yaşlarımız yakında değil on yaş büyük benden güzel değilim elbiselerim yoktur ama yinede çekemiyor. Başkalarının yanında jendini öyle melek gibi göstermeye çalışırki allahtan onuda beceremiyor. Annemi nasıl doldurduysa annem beni evden kovdu sebebini bile bilmiyorum. Daha 19 yaşımdayım çalışmıyorum gelirim yok. Kendi evimden kovuldum. Annem bütün bu olanları gördüğü halde defalarca annemle konuşmaya çalıştığı. Halde onu haklı buluyor büyük diye susmamı istiyor. Kendime ne güvenim ne saygı. Kalmadı. Ablama kumammış gibi davranıyormuşum misafirlere böyle söylüyor annem. En kötüsü beni böyle ezip evden kovması oldu tamamen çarrsiz kaldım gidicek yerimde yok

Çok üzüldüm. Bu nedir yaa...Evden kovulmak çok kötü. Ne yapmışsında bu kadar? Fitneciliğin bu kadarına da pes yani. Şu anki durumunuz nedir ? Nerede kalıyorsunuz? Babanız yada diğer kardeşleriniz var mı? Onlar ne diyorlar bu duruma? Çok zor. Allah yardımcımız olsun

Bir bilsem... Buraya daha öncede konu açmıştım ablamın yaptıklarıyla ilgili. İnsan kötü kalpli olmasın. Kimseye bir zararımda yoktur hele de evden kovulucak kadar hiçbir şey yapmadım. Babam yok ama abimde çalış dedi bana durumumuz olmasına rağmen. Dün kovuldum zaten odama kapandım çantamı hazırladım bekliyorum ne yapıcam bende bilmiyorum.

İnsanın ahiret inancı olmasa şu dünyada çatlar ölür herhalde.
Bilmezler mi ki bu toprağın bir üstü vardır bir de altı. Allahın huzurunda nasıl hesap verecek bu insanlar ?
Durumuna gerçekten çok üzüldüm. Keşke senin için yapabileceğim birşeyler olsaydı.
Bekar bir kızı tek başına nereye gönderirler? Bir türlü aklım almıyor.
Mutlaka durumundan bizi haberdar et. Allah yardımcın olsun

pink dream cok kotu seyler yasamizdan dahada yasiyorsun canim senin testinde buymus bende uzerimize titreyen anne tarafindan buyutuldum 4 kardesdik annem uvey anneden cok cekmis ama kizkardesleriyle muhtesem dialoglari var birinin tirnagi kanasa hepsi kosuyor annem bizide bagli yetistirdi birbirimize arada ablamla kiz kardesim kapissa bile en zor gunlerinde kelepce oluyorlar tek yurek oluyorlar ama anlattiklarinin tipatip modelinden buyuk gorumcem var sinsi sinsi dantel isler gibi isliyor annesini babasini allah var kv cok duskundu esime kizi sacma sapan yalan yalnis seyler anlata anlata soguttu esimi annesinden babasindan diger kiz kardesinden birde oyuncu allahim benim aklim almaz bir aglamalar ben kardesimi cok seviyorum anne opmek istiyorum ama yanasmiyor halbusem esim bir insani icten sever ablam diye boynuna sarilir sever oper ihtiyaci varsa karsilardi ama nankore tik demedi oyle boyle degil yenilip yutulcak seyler degil birgun esim buna msj atmis ben seninle hesabimi mahsere birakdim orda hesaplasacagiz diye ardindanda esimle irtibati kesen anne babasini arayip kizinizin agzina bakip bir evladi red etmek bu kadar kolaysa bende sizin evladiniz oldugum icin lanet ediyorum kendime sizlede mahserde hesaplascam demis neyseki anne babasi barisdi ama soguklar halen daha oyuncu gorumce o lafi kaldirmayip kriz gecirmis guya hastaneye attirmis yine yapti yapacagini dr birseyi yok dedigi halde delirtti cocugumu diyorlar kv kp yok ugrasilmaz bu tiplerle vallahi ben cektim elimi etegimi ne hali varsa gorsun ablansa ablan bosver tatlim secme saansimiz yok ama bu tipleri silme sansimiz var hayatimizdan su hayata birkere geliyoruz bizleri sevmeyeni biz zorla sevdircez hic ugrasma ne hali varsa gordun hatta bak gecenlerde kp dediki ablani gormusssun kafani cevirmissin dun su yerde bende dedimki ben oraya gitmeyeli aylar oldu kendisine tesekkur ettigimi soyle oda niye dedi 1+puanla bana sevap kazandirdi sizde destek verip bana firca attiginiz icin 2+sevap puani eklediniz cok tesekkurler adam dumar oldu dort dondu beni neselendirmek icin afetsin diye

Bu işler ana babadan geçiyor. Ebeveynler bilinçli olursa evlatları arasında dengeli davranıp , sevgi bağlarını aile bağlarını yıpratmadan sürekliliği sağlarlarsa öyle devam ediyor. Bir anne evladının fitnesini dinleyip diğer evladını atacaksa o çocuğu hiç peydahlamasın daha iyi. Allahu Teala Kuranı Kerimde mallarınızla evlatlarınızla imtihan edileceksiniz , diyor. Evlat , Allahın insanlara bir emanetidir , bir lütfudur. Sen bu emanete sahip çıkmazsan bunun hesabını elbetteki paşa paşa verirsin

evet canim kesinlikle dogru bir tespit ben yeni evliyken gorumcemlerle aramiz cok iyiydi hergun gezer tozardik kv nemi yapti sen evde otur gorumcemin cocuklarina baktirdi kendi kizlariyla carsi pazar davet gezdi ustelik durmadan kizlarina beni sikayet etti gelinler ocu pis kaka tripleri yapti bende bir yere kadar bakdim sonra cildirdim ben bunlara hizmetci olarakmi geldim diye kv 2 gelini var 14 yildir hicbiriyle konusmuyor kardeslerinide yedi bitirdi laf sokusturmakdan taaaa buralardan konu komsularini arayip kardeslerini anlatiyor elin yabancilarina kp ablariyla kus yillardir hatta ben gorumcemlerin cocuklarinin altlarina kadar temizlemem diye kizdigimda kp bakacaksin tabi bizim ekmegimizi yiyorsun dedi ne yaptigsa kv kp yapti kizlari kralice ben hizmetci bende hem ayri eve cikdim hemde bana saygi yapmayana saygi yapmam dedim adimiz domuza cikdi yani ilk kvdem bozdu kpderde ogluyla ne konusuyorsa gitti damatlarina anlatti senin icin sunu dedi bunu dedi ortaligi birbirine katti simdi herkes kus ortam yapmaya ugrasiyorlar bastan ipleri kopartiran sizdiniz benimde 3 tane evladim var daha simdiden birbirleri hakkinda dedikodu yapmalarina izin vermiyorum sorunlarida olunca yuzlestirip kim haksizsa ozur diletiyorum hicbir evladimin birbirinden ustunlugu yok hepsi canim kanimdan hepsinide esit tasidim

yazdıklarının hepsini okudum ben de bi ablayım ama kız kardeşimden çekiyorum bu fesatlıkları. Aramızda 3 yaş var ve biz sadece iki kardeşiz. Ben 29 , o 26.

Hiç bi zaman onun fesatlığını kendime karşıymış gibi almadım ama parçaları birleştirince yediremiyorum olanları. Hiç kinlenmedim ona ama artık içimden eskisi gibi iyi davranmak da gelmiyor vicdanım yok oluyor ona karşı...

Annemle babam ikimizi de birbirimizden hiç ayırmadı Allah var. Kavga etsek annem sen haklısın o haklı demezdi, altta kalanın canı çıksın yiyin birbirinizi derdi. Çocukken tuvalete girdiğimde tuvalet kapısının önünde beklerdi, ondan habersiz bi yere gidersem diye düşünürmüş.

Beni çok seviyor güya, hep bunu dile getiriyor üzüldüğümde üzülüyor ağlıyormuş ama hep aksi şekilde davranıyor.
birinden hoşlansam ya da babamın bilmesini istemediğim bişeyim olsa sofrada otururken söyleyim mi babama diye tehdit ederdi. Büyük bişey olmasa da babamı kıllandırır rahatsız ederdi.

Şimdiki eşimle evlenmeden önce biriyle nişanlandım ve onla ayrıldık.
Ayrıldıktan bikaç ay sonra bi arkadaşımla face de dertleşiyordum onunla birlikte olmuştum ve kendimi kötü hissediyordum. Bu her şeyi okumuş sonra evde bi kıyamet koptu anneme babama anlatacaksın şöylesin böylesin diye tehditler etti. Ben zaten kötü bi durumda ve vicdan azabındayken bi de onun çirkeflikleriyle uğraştım. Annem ayıldı bayıldı öğrenince ben de İst dan memleketime o gün yeni dönmüştüm. Eski nişanlımdan ayrıldığım için işi gücü ordaki yaşantımı bıraktım istemediğim halde ailemin yanında olayım diye eve döndüm. Valizimi bile açmamıştım ama onun davranışlarıyla çileden çıktım valizi aldım gitmeye kalktım annem engel oldu sonra babamı aradı ( işteydi) babam apar topar geldi. Evde kıyamet kopuyor kardeşim bana annem babammış gibi bağırıp çağırıyor. Babama anlattım durumu böyle böyle oldu kaç yaşında insanım hata da olsa bedelini ben ödeyeceğim, yaptıklarımın arkasındayım dedim. Babam iç bir şey demedi ama çok üzüldü çok utandı. Sonra babamla aynı evde aylarca konuşmadık. Utancımdan karşısına çıkamadım. Babam gizli gizli ağlardı çok üzüldü... böyle bişeyi babamın bilmesine gerek yoktu...Olan olmuştu ve sonuç neyse ben çekecektim zaten...

Kendisinin 8 yıllık sevgilisi var ve babam onun sevgilisi olduğunu bile bilmez. Ben hep idare ettim. Dışarı çıkardı sevgilisiyle buluşmaya ben bi sürü bahane bulurdum babam geldiğinde hemen arardım haber verirdim. Babam onların olduğu yerlere gidecek olsa yakalanmasın diye önceden haber verirdim. Hala babam bilmez sevgilisi olduğunu. Sevgilisi akşamları geç saate kadar çalıştığı için 9 da onla buluşmaya giderdi, o durumlarda bile babama saçma sapan yalanlar bulurdum buluşsun diye...

Ben nişandan ayrıldıktan 3 yıl sonra şimdiki eşimle tanıştım ona her şeyi gizlemeden yalanlamadan anlattım. O beni böyle kabul etti, benim de geçmişimde ilişkilerim oldu dedi ve biz kısa sürede evlendik.

3 ay nişanlı kaldım ve Nişanlılık sürecinde kardeşim hastalandı vertigo diye bi teşhis koydular stresten olurmuş. Bu sağa sola dönmüyor hep yatıyor filan...
Kına yaklaşıyor ama bu hiç bi şey yapmıyor yardım etmiyor sürekli yatıyor sonra o hastalık geçti huzursuz bacak sendromu diye bişey çıktı antidepresanlar kullanıyor yine hep yatıyor. Kına keselerimi ellerimle kendim hazırladım yattığın yerden yap bari bir iki bişey paketle diyorum kıpırdayamam başım dönüyor diyor.annem belinden rahatsız pek yürüyemez kına alışverişlerini bile kendim yaptım. O kadar üzüldüm ki sahipsiz gibi bi garip hissettim kendimi. Ona aldıklarımı yaptıklarımı hevesle gösteriyorum hıı güzelmiş hayırlı olsun diyor.

Evim tutuldu annemlere 5 dk yürüme mesafesinde. KAyınvalidemler başka şehirde. Ev temizlenecek annem zaten rahatsız bu hanım yerinden hiç kalkmıyor ah vah diye inleyip duruyor. Temizliği kayınvalidemle yaptım.
Ev döşendi 5 dk lık mesafe gel lütfen evimi gör ya elalem geldi baktı sen niye gelmiyorsun diyorum orda da yatarsın diyorum zorla getirdim benim eve, hiç ilgilenmiyor el gibi bakıyor sadece... Ben hevesle eşyaları gösteriyor bak bunu buraya koydum olmuş mu diyorum...

Eşim; bak gör düğünde bieyi kalmaz birden iyileşir oynar dedi, yok be bak nasıl hasta başka odaya gidemiyor nasıl oynasın yazık diyorum ben de safça.
Düğüne bikaç gün kala yatak döşeklik kız birden iyileşti kına da düğünde giydi abiyelerini saçları yaptırdı şakkıdı şakkıdı oynadı bi güzel.

Düğünden sonra bu gayet iyi.
Ben 1 ay sonra hamile olduğumu öğrendim annemlere söyledik sevindi filan.
Üzerinden 1 ay geçmedi bizimki yine hastalandı belinde sinir sıkışması varmış, antidepresan kullanıyor yine...
Sonra o geçti vertigo tekrar oldu, o geçti yine huzursuz bacak başladı... 3 hastalık peş peşe birbirini izleyip duruyor bu hep yatıyor.

Güya evi annemlere bilerek yakın tuttuk bana yardımcı olurlar vs diye. Annem zaten kendi derdinde eviyle zor ilgileniyor bizim hanım yediği su bardağını bile kaldırmıyormuş yiiyip ahlaya vahlaya odasına gidiyormuş... Annem arayıp ağlıyor bıktım bundan diye... Teselli edilmesi gereken benken ben teselli ediyorum annemi...Eşimi sürekli çok sevdiğini çok iyi bi adam olduğunu söyler abi ben seni çok seviyorum Allah bana da senin gibi bi koca versin der ama sürekli eşimi bana karşı doldurmaya çalışır. Çok yiyor abla, kocan çok kilo almış, sen böyle deyince o bunu dedi senle dalga geçiyor seni ezdirmeye çalışıyor, kendini ezdirme bak ... Sürekli bu şekilde bi tavır içinde

bazen düşünüyorum Allah byük işte etme bulma dünyası...
Babama her şeyi anlattı beni ağlattı arkamdan iş çevirdi Allah da ona bi sürü hastalık verdi. Bana diyorki neden ben hep hastalanıyorum niye bunlar başıma geliyor... Ben de içimden ettiklerini buluyorsun diye geçiriyorum ama bişey diyemiyorum...
8 yıllık sevgilisi de evleneceğiz diye oyalayıp duruyor ama hiç bi icraat yok, ondan da ayrıldı geçenlerde...

Allah büyük ablacım... Başına bişey gelse üzülüyorum ama ettiklerini de buluyorlar işte bi şekilde...

Huylu huyundan vazgeçmiyor asla. Ben bunu gördüm bunu söylerim. Moralini bozmak istemem ama kardeşin aynen bu ayak devam eder. Benden söylemesi. Hatta durumlar daha da içinden çıkılmaz bir hal alıyor. Mutlaka önlemini al derim. Bir de çok yakın oturuyorsunuz. Bu daha da riskli bir durum. Sakın ola ki eline koz verme ve güvenme , kardeşim deyip de sırrını açma. Sen şimdi anne de olacaksın. Çocuk olduktan sonra daha da gerilebilirsiniz. Önlemini al. Anneni babanı dolduracak kozlar verme eline.

mesajını yeni gördüm.
Ben çok safım etrafımdakilerde bunu söyler bana.
KArdeşim benle iyi olunca yaptıklarını hemen unuturum. Benim yerimde bi başkası olsa asla bi daha onla konuşmaz ama ben hemen affediyorum.
Eşimle ilgili problem sıkıntı anlatmamaya çalışıyorum çünkü bunu bana karşı kullanıyor farkındayım.
Bebekle ilgili de endişelerim var 2 yıllık çocuk gelişim okudu sanki 10 çocuk büyütmüş gibi davranıyor. Şöyle yapıcaksın böyle yapıcaksın diye bana bilgi veriyor güya. Eşim durumdan çok rahatsız. Kardeşim sürekli bağırıyor evde, severken de bağırarak seviyor. Evde bi kuşları var onu bile bağırarak seviyor tüm apartman duyuyor bunu... Hatta alt komşu rahatsız olup uyarıyor ona da kızıyor sana mı sorcam kendi evimde nasıl davranıcağımı diyor. Bunu diyen 26 yaşında düşünün...

Annemler bize geliyorlar yiyoruz içiyoruz bulaşık dağ gibi öylece bırakıp gidiyorlar. Anneme kıyamıyorum hasta diye ama o da hiç bişi yapmıyor.
Benim hamileliğim çok kötü geçiyor hala kusuyorum çok sancılarım var yapamıyorum evimin işini...
Geçenlerde anneme dert yandım biz evi bana yardımcı olun diye yakından tuttuk anne el gibi gelip gidiyorsunuz dedim.
Lafım kardeşimeydi aslında..
Bu da telefondan duyuyor arkadan sesi geliyor, sen bize gelince yardım ediyor musun da biz sana yardım edeceğiz dedi, annem de aynen onun dediğini dedi öyle gücüme gitti ki ağladım iş yerinde epey bi...
Ben hamileyim oraya gidince benden hizmet bekliyor hatun...

Eşim, "bu kızın kafası atarsa getirmeyin çocuğunuzu bize der" diyor. Ben de öyle olmasından endişeleniyorum.
KArdeşim annemleri çok dolduruyor ve eşim annemlerden gittikçe uzaklaşıyor bu yüzden. Biz kavgalı olsak bile asla onların yanında belli etmeyiz, çok ilgili sevgi dolu davranır eşim ama kardeşim nasıl yapıyor bilmiyorum yine de dolduruyor annemleri ve annem sürekli kocan şöyle böyle diyor halnuki hiç öyle değil. Her hafta sonu onlara gidelim istiyorlar ben istemiyorum "kocan izin vermiyor demi diyor annem" kayınvalideme dert yanmış oğlun kızımı hiç getirmiyor ayda 1 geliyorlar diye. Kayınvalidemde çok iyi biridir oğluna kızmış, eşini üzme ailesine götür diye. Halbuki istemeyen benim bunu anneme söylüyorum ama inanmıyor çünkü kardeşim sürekli fitliyor bunları...

İkili ilişkilerde başarılı da değilim. İki tarafı idare edemiyorum. annemlerin özellikle kardeşimin yaptıklarını kocama anlatıyorum çünkü hiç arkadaşım yok. O da ister istemez onlardan soğuyor. Seni üzüyorlar o yüzden gitmeni istemiyorum diyor. Onlara gittik mi diken üstünde otuyor hemen kalkıyor.

Nasıl idare edicem hiç bilmiyorum.

Çok uzun yazmışım kusura bakma, çok doluyum

Son düzenleyen: Moderatör:
hamileyken gerçekten ailenden yardım bekliyorsun.. benimde bebeğim var 10 aylık şuan annem bakıyor ama şu bi gerçek ki gebeyken hiç biri bana yardıma gelmedi her 2 taraftan da iş olarak yardım görmedim hadi diyorum yaşlılar bişey demedim ama insan bi süpürge bi ütü beklemiyor değil yani koca karnımla ben yaptım işlerimi eşimde yardım etti sağ olsun doğumdan sonra aynı şekildeydi 2 şer gece kaldılar yanımda o kadar misafirler gelmek isteyince mama yapıp getirdiler sağ olsun ama ev işi konusunda maalesef... o an kadın tutacak durumda yoktu.. şuanda çocukla da olmuyor evde dağ gibi ütü temizlik var bende çalışıyorum yapamıyorum hep, kimsede sormuyor valla yapabilyormusun diye.. her anneme geldiğimde çok ütüm var derdim ben bi ara gelirim katlarım diyodu ama o bi ara ya gelemedi hiç yada çok geç geldi :) nedim canları sağ olsun... bebeğime bakıyor daha ne istim diyorum...

benim kayınvalidem allah var çok çalışıyor. Utanıyorum o öyle iş yaparken, temizlikçi gibi kapı pencere ova ova bi hal oluyor ama annem telefon açıp gelip bulaşıklarını makine koyayım mı diye soruyor ben de gelme ben hallederim diyorum yardıma gelmek için randevu almak mı gerekir. Hafta sonu çık gel kızım ben sana yemek yapayım de, ufak tefek işini göreyim de... Hele kardeşimi hiç söylemiyorum yan gelip yatıyor yıllardır böyle, üstüne bi de abla sen çok dağınıksın ben senden daha düzenliyim diyor

:) benimkilerde yaptı hiç yapmadılar değil tabii ama milette böyle doğumdan önce 2 doğumdan sonra 2 ay bakıyorlarmış ama nerdeee işte buna şükür diyorum bende...bende sen gibi istemiyorum öyle gelim mi yardıma diye sormalarını gelsinler etsinler di o zman şimdi iyi kötü yapıyorum olduğu kadar napim

allah kimsenin eline düşürmesin valla. Evlenince el olursun derlerdi doğruymuş.

allah kimsenin eline düşürmesin valla. Evlenince el olursun derlerdi doğruymuş.

benimki utanıyor gelmeye annem ki eşimde çok sever saygı duyar öyle asla soğuk davranmaz neden böyle yapıyor anlamıyorum bende milletin anası evden çıkmaz bizimkiler her ikiside k.v annemde gelmezler

benimki utanıyor gelmeye annem ki eşimde çok sever saygı duyar öyle asla soğuk davranmaz neden böyle yapıyor anlamıyorum bende milletin anası evden çıkmaz bizimkiler her ikiside k.v annemde gelmezler

benim eşim de çok iyi davranıyor anneme hatta sürekli söyler her istediğinde gel anne diye ona rağmen ben kocandan çekiniyorum istemiyor gelmemizi diyor
çok fitneci bi kardeşim var onun doldurduğunu düşünüyorum.
Kayınvalidem desen fazla anlayışlı, yeni evliyiz rahatsız oluruz diye gelmiyormuş. Zaten başka şehirde. Haftaya gelecekmiş bakalım doğuma kadar kalacakmış

Canım benim niye kusura bakalım. Aynı dert bizde de var. Çeken bilir. Demişsin ya , anlatacak kimsem yok diye. İnsan böyle konuları başkalarına da açamıyor. İnsanların çoğunda böyle aileler yok. O yüzden de tuhaflarına gidiyor. Seni o kadar iyi anlıyorum ki...Biz bu senin anlattığın safhaları geçtik. Şu an tamamen irtibatımız kesildi. Aynen senin dediğin gibi görüştüğün zamanlar bir boşluğuna geliyor , bir şeyler anlatmaya paylaşmaya kalkıyorsun. Bir de bakmışsın ki anlattıkların sana silah olarak doğrultulmuş. Huylu huyundan inan ki vazgeçmiyor. Ben çok bekledim , belki iyi olur , belki düzelir diye. Boşuna beklemişim. Dediğim gibi sakın kardeşinin eline diline koz verme. Merhaba merhaba. Hoş geldin , beş gittin. Bu kadar. Anladığım kadarıyla annenler de rahat dolduruşa gelecek tipler. Bu yüzden de daha da temkinli davran. Yoksa işler daha da içinden çıkılmaz bir hal alıyor. Tamamen irtibatını koparma bence . Ama samimi de olma. Kardeş kardeşliğini bilmiyorsa , sen de ona kardeş vasfıyla muamele etmeyeceksin , bir beklentiye de girmeyeceksin. Allahtan durumun farkındasın. Ben uzun yıllar acaba ben mi hatalıyım diyerek safça geçirdim yıllarımı. Umarım sonunuz bize benzemez. Kardeşin , annenlerle aranızı bozmayı başarırsa ekmeğine bir güzel yağ sürmüş olursun. Bu mutluluğu ona yaşatma arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…