Fitneci ablası olan var mı?

Allah razı olsun derman oluyorsun sen daha tecrübelisin çünkü.
Ben içimde hiç bişey tutamıyorum iyi kötü her şeyi anlatıyorum. O benim bütün erkek arkadaşlarımı nereye gittiğimi ne yediğimi her şeyi bilirdi ben onun 8 yıllık ilişkisinde hiç bir şey bilmem, kardeşim sevgilisinin kız kardeşinin yanına gitmiş sevgilisiyle beraber (başka bi şehre ) orda 3 gün kalmış onu bile annemden öğrendim. O sevgilisiyle başka şehirlerde günlerce aynı evde kalıyor ama benim yaptığımı yüzüme vuruyor kendi çok doğruymuş gibi...

Az önce çağrı attı aradım onunki kontörlü benimki faturalı dakikam var hep ben ararım. Açar açmaz çemkiriyor dgs sınavının parası nereye yatırılıyor dünden beri soruyorum söylesene diye. Anneme söyledim dün arayıp, sen banyodaymışsın dedim... O kadar çirkef ki konuşması hareketleri hep kavga eder gibi.

Eşim de onla fazla vakit geçirmemi istemiyor davranışların hemen değişiyor sertleşiyorsun diyor. Cidden de ona benziyorum biraz yanında kalsam. Aklıma hiç gelmeyecek şeyler sokuyor kafama

Ama durup durup ben seni çok seviyorum abla sen çok iyisin eniştem de çok iyi ne güzel evliliğiniz var diyor.
Anlam veremiyorum ben bunlara

Son düzenleyen: Moderatör:

Benim annem doğumdan sonra kısa bir süre baktı. O da homurdana homurdana. Yine de sağolsun diyorum. Üstelik bakma parasını da ödedim. 3 ay baktı. 600-700 gibi bir para verdim aylık olarak. Bana şakayla karışık , yol parası da ver dedi. Tamam dedim. 100 lira da yol parası verdim. Sigorta da istiyor musun? diye dilimin ucuna geldi , söyleyecektim , vaz geçtim. Benim doğumum çok ağır geçti. 111 kiloyla doğuma gitmiştim. 105 kg ile hastaneden çıktım. Yattığım yerden tek başına kalkamıyordum. O vaziyette , ben bile bakıma muhtaçken , bir de çocuk baktım. Bebeğim 3 aylıkken bakıcı tuttum. Aynı anneme verdiğim paranın aynısına bakan bakıcı tuttum. Keşke diyorum . Bakıcıyı en baştan tutsaymışım. Bir de adları çocuğuma baktı , oldu

paraylamı baktı çok şaşırdım... :44:

amannn senin durumun daha kötüymüş. Bizimkiler daha o radde de değil

Bu devirde böyle kayınvalide bulmak zor. En azından k.v yönünden şanslıymışsın. Şu yalan dünyada iyilik yapmaktan kim ölmüş.? Yarın bir gün ihtiyacı olduğunda sen de ona yardım edersin. Bu işler böyle dönüyor

Hani yaşı ufak , cahilliğine ver dicem. Öyle küçük de değil. Demek ki yaptıklarını bilinçli yapıyor. Çemkirmek istiyorsa , kontörlerine kıyıp çemkirsin. Ben olsam aramam. Ben çok aradım. Hep bana çağrı atılırdı. Ben geri dönüş yapardım. Ben sanki banker kastelliyim ya

allah razı olsun cidden annemden daha iyi anne.
Bazen annemin dedikleri filan öyle gücüme gidiyor ki. Eşimin yanında "ohhh senin gibi hamile olamadık, yan gelip yatamadık, 8 aylık hamileyken kömür çektim senin ayakkabılarını kocan bağlıyor ohh diyor" kocam kötü niyetli biri olsa bak annen sen gibyken neler yapmış beni kullanıyor musun der, bunları bile düşünemiyor. Kayınvalidem de kalkma kızım ben yaparım en eğilme, sen yorulma diye peşimde geziyor

paraylamı baktı çok şaşırdım... :44:

Başta yok parayla bakmam filan dedi. İstemem yan cebime koy hesabı yani
Sonra da şakayla karışık yol parası istedi. Yol parası extra 100 lira verdim , aldı.
Doğumdan önce sürekli annemlerin evine harcama yapan bir tipimdir. Eli açığımdır. Asla şimdiye kadar annemden babamdan paramı esirgemedim. Yıllarca evlerine taşıdım da taşıdım...Onlar da bilirler benim çok cömert olduğumu. Ben sadece aileme karşı değil , herkese karşı cömert davranırım. Kendimle övünmek gibi bir niyetim yok ama durum bu

çemkireceğini bilmiyordum ki şok oldum açınca.
Geçenlerde anneme dert yanmış.
Ablam hiç arayıp sormuyor hastalığımla ilgilenmiyor diye.
Oysa nerdeyse her gün mesajlaşırız
Sadece bir iki gün mesaj yazmamışımdır.
Kontörleri babam alıyor ona da yazık acıyorum adama. Çöktü bikaç yılda bunun yüzünden. Sürekli doktorlarda bu kız. Biri fizik tedavi diyor özelden fizik tedavi yaptırıyor, diğer doktor yüzme iyi gelir diyor havuza gidip kaydoluyor, biri şunu plates yap diyor gidiyor bi sürü plates malzemesi alıyor, birisi hamam iyi gelir diyor adam onu hamamlara götürüyor ama nedense hiç iyileşmiyor...

Bu hastalıkları dışında bi de hoca hastalıkları var bunun, okununca geçiyormuş. Babam öyle şeylere hiç inanmaz konuşturmaz bile ama sürekli ağlayıp sızladığı için dayanamıyor götürüyor. onlar için de gitmediği yer kalmadı.

Geçenlerde psikiyatra gitmiş bana antidepresan ver demiş.

Benim 8 yıl çocuğum olmadı. Hep düşük yapıyordum. 5. defa doğum yaptım. Hem de 38 yaşında iken. Neyse hamile kalmışım , bebeğim 4-5 aylık olmuş. Doktor kontrolünden gelmişim. Bunlar hala çocuğumun olacağına inanamıyorlar. Annem dedi ki : Sen de şimdi essahtan ana mı olacan? Bir de oğlan anası olacan hemi? deyip burnunu kıvırdı. Ben annemdir diye saygıda kusur etmeyim diye cevap bile vermedim. Eve gelip ağlamıştım. O günü hiç unutmuyorum

ben annemle babamın fesat olduğunu düşünmüyorum sanırım sadece dolduruluşa geliyorlar. Kardeşim de sinsi sinsi güzel sokuyor herkesi.
Seninkiler acımasızmış.
Kayınvalidenler nasıl onlarla iyi ol boşver

Sevgilisi onu terk ettiği için , işi psikopata bağladı yani
Babanın yumuşaklığını kullanıp şımarıklık yapıp , ilgi görmeyi , naza çekilmeyi de istiyorsa, vay sizinkilerin haline
Belki evlenirse düzelir

bu ayrılma olayı daha yeni 2-3 hafta oldu ama öncesinde de sürekli ayrılıp barışırlardı.
Aman ilgilenmiyorum artık ama olan babama oluyor adamın gitmediği yer kalmadı yazık. Az önce annemle konuştum vertigosu için hastaneden geliyorlarmış yine. Doktor bile şaşırmış bu böyle kendini tekrar eden hastalık değil niye sürekli oluyor demiş.

Dikkat çekmek için mi yapıyor nedir anlamıyorum ki.

annem de evlenmesini istiyor. Bıktım evlense de kurtulsam diye ağlıyor kadın

Kayınvalidemler hiç yoklar piyasada. Evlenirken düğünümüze bile gelmediler. Aradan yıllar geçince anladılar benim nasıl biri olduğumu. Görüşmek istiyorlar ama ben istemiyorum. Geçti borun pazarı , sür eşeğini niğdeye...
Anne baba niye dolduruşa geliyor , anlamıyorum.
Gelmesinler dolduruşa
Bizim başka annemiz babamız yok. Ama onların başka çocukları var.
Dengeli davransınlar , dolduruşa gelmesinler. Taraf tutmasınlar. Anne baba bilinçli olmayınca işler maalesef sarpa sarıyor

Bizimkiler dolduruşa geldiklerinin farkında değiller sıkıntı orda.
.hastalıklarına bahane olarak hep birilerinin ona yüklenmesini gösteriyor.
Kına zamanımda ortaya çıkan hastalığına ablam bunu bunu dedi ondan oldum demiş babamlara ( ne dediğimi bile hatırlamıyorum çok önemsiz bişeydi hatta onun bana yaptıklarını düşününce çok yersiz bile kalır )
Babam da gider ayak niye huzur bozuyosun kardeşine niye böyle dedin demişti. Çok tuhaf olmuştum inan.

Ahdım var anneme de söyledim o evlenirken bir tane iğnesine bile yardımcı olmam misafir gibi gelip eğlenip gidicem dedim

Çok önemli bir konuya değindin.
Gerçekten bunlar dolduruşa geldiğinin farkında değiller. Zaten fark etselerdi sorun çözülürdü.
Benim ablamda kendi aklınca çok zekidir. Sinsi sinsi durur , laflarıyla annemi babamı doldurur. İnsanı yılan gibi sokar. Zekiliğini fesatlığına hizmet etsin diye kullanır.
Ablamın fesatlığından böyle davrandığının farkında bile değil bizimkiler.
Artık ben yokken ne deyip nasıl dolduruyorsa, ben ağzımla havada uçan kuşu da yakalasam nafile

benimkinin fesat olduğunu annem biliyor aslında. aynı halaları gibi kurtlu bu, o yüzden mutlu olamıyor dertler onu buluyor diyor ama yine de ondan acaip etkileniyor anlamış değilim. Evde annemle babamın arasını bile açıyor çok enteresan bi tip. Annemi babama karşı dolduruyor babamı anneme karşı...

KArdeş olmasa düşman dersin.

Ben de dediğin gibi yapmaya karar verdim merhaba merhaba ötesine geçersem iyice şımarıyor.
Benim tek korkum çocuğumun ona benzemesi. Çünkü 3 aylıkken bırakıcam onlara ve kardeşim hep evde.

İmkanın varsa çocuğunu onlara bırakma derim.
Çocuğunu oraya bırakınca sürekli bir ayağın annenlerde olacak.
Mecburen içli dışlı olmak zorunda kalacaksın.:26:
Kardeşinin sağı solu belli olmaz. Çocuğuna da kötü davranır. Bence buna ortam hazırlama

buna mecburuz. Kayınvalidemler başka şehirde, kayınvalidem kızına ve annesine çok düşkün. Kendisi antalyada yaşıyor kızı izmirde annesi ankarada. 1 ay kızında kalıyor 1 ay annesinde sonra kendi evine antalyaya gidiyor kayınpedere bir iki yemek yapıyor çamaşır yıkayıp temizlik yapıyor 1 hafta orda duruyor sonra hooppp yine izmire kızının yanına ( kızı bekar) Eşim kızıyor bize de gel diye çocuk olunca gelirim diyor ama o kadar kalır mı bilmem.

Annemler 5 dk mesafede doğumdan sonra hemen işe başlıycam bakıcıya para verecek durumda değiliz biz de hiç istemiyorz bebeği oraya bırakmayı eşim iş arıyor başka şehre gitmek için ama en az 1 yıl burda kalmamız lazım

Bilmiyorum ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…