Fitness mı pilates mi?yardımmmmm

minik-patiler

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2013
1.111
576
Kızlar ben fitness a baslamak istiyorum aslında kilomdan memnunum sıkılasmak istiyorum, belimin incelmesine ve biraz da kas yapmaya ihtiyacım var selülitlerimden de cok rahatsızım acaba fitness mı yapmam gerekiyor bu isteklerim icin?simdiye kadar hic spor yapmadm sadece iki gün platese gitmistim.buyüzden neye gitmem gerektiği konusunda cok bilgisizim.sımsıkı vücutlu kızlar görüyorum beller incecik popolar dolgun ama sımsıkı bacaklar kaslı nasıl oluyor bu ya nasıl yapıyorlar?hangi spor dalına yöneliyorlar fitness a mı yazılmalıyım pilatese mi?

Canım bende yeni başlıycan baya araştrdım plates sıkılaştıryormuş fitness daha çok kilo verdirmeye yarıyormuş

Canım bende yeni başlıycan baya araştrdım plates sıkılaştıryormuş fitness daha çok kilo verdirmeye yarıyormuş
ben de baslamak istiyorum canım ama hic bir bilgim yok bu spor konularında benim sıkılasmaya ihtiyacım var ya karın kası bacak kası yapmak istiyorum selülitlerim de cok:KK43::KK43:acaba pilatesle bunlara ulasabilir miyiz ki?sen pilates mi düsünüyorsun?hangi sehirdesin buarada canım?spor salonu icin soruyorum da:)

ben de baslamak istiyorum canım ama hic bir bilgim yok bu spor konularında benim sıkılasmaya ihtiyacım var ya karın kası bacak kası yapmak istiyorum selülitlerim de cok:KK43::KK43:acaba pilatesle bunlara ulasabilir miyiz ki?sen pilates mi düsünüyorsun?hangi sehirdesin buarada canım?spor salonu icin soruyorum da:)
Canım ben bursalıyımda şuan bilecikteym burda gidicem spor salonuna 3ay ama fitness var sadece burda gidp hocayla konşcam önce ama hep plates yapmalısın diyorlar çnkü bacaklarm çk yumşak

Canım ben bursalıyımda şuan bilecikteym burda gidicem spor salonuna 3ay ama fitness var sadece burda gidp hocayla konşcam önce ama hep plates yapmalısın diyorlar çnkü bacaklarm çk yumşak
bence fitness da sıkılastırır canım ben direk fitness a yazılmaya karar verdim bacak kası falan olsun diye

Hem fitness hem pilates yapmalısın. Fitnessa gidip sadece koşu bandını kullanacaksan kilo verirsin. Tavsiyem hoca eşliğinde tüm aletleri kullanacağın bir programla kas yapman. Zira sağlık açısından da sadece kilo vermek yetmez. Zaman içinde kemiklerin sağlamlığını koruyabilmek adına kemiklere destek sağlayan kaslarını da geliştirmen ve güçleştirmen gerekir. Fitness yanında pilates de çalışırsan vücudun sıkılaşır, esneklik kazanır. Duruşun bile değişir, düzelir.

X