Neyse ben de yapayım ödeşiriz tövbestYanlışlıkla olmasa arsız arsız şakasını yapardı. Ayıp etmişsin be burhan, insanlık haliKeşke hiç dile getirmeseydin kapanır giderdi
Çok mu sesli yaptı ayNeyse ben de yapayım ödeşiriz tövbest
Sanırım kaçtı ama bi bozulmadim değilBence de kabul edilir degil. Madem durdu arabadan insin, sizin kapinizi acmaya dogru yururken gazini cikartsin sonra sizi arabadan indirip sarilsin. Ben ailemde de gormedim araba icinde osurulsun. Kac yillik da evliyim esim de ben de dikkat ederiz.
Demek ki bozulmakta haklıyımHayatıma kaç tane adam geldi geçti, nice ortamlarda günlerce beraber bulunduk..daha bir pırt sesi duymadım.
Ne münasebet ya. İs yerinde de zort zort yapıyor mu? Demek ki seni sallamiyor
Komiksiniz gercekten :) ne demek kacti :) kac yasinda adam g.tune sahip cikamiyor mu :)laktoz intolerant falan herhalde, latteyi icince tutamamis :)Sanırım kaçtı ama bi bozulmadim değil
Şuan olayın şokundayım nasıl davranacağımı bilmiyorumYa arabada sarılırken acaba hareket edince bazen koltuktan ses geliyor. Acaba o mu diyecektim ama kendisi de demiş rahatsızlığım varbiraz üzüldüm açıkçası ama kabul edilebilir bir durum değil o utancından yazamaz bence siz devam etmek istiyorsanız yazın bir şey olmamış gibi
Ne alaka ya, ne münasebet.Demek ki bozulmakta haklıyım
Teşekkür ederim dediğini yapacağım. Yorumlarına değer verdiğim birisinNe alaka ya, ne münasebet.
Bence büyük bir terbiyesizlik.
Hani yatakta falan bir ses çıksa yine hareket halindesin, istenmeden olmuş tolere edilebilir denir ama arabada...
Her midesi rahatsız olduğunda osuruyor muymus böyle ulu orta? Ailenle tanışmaya geldiğinde stres yapsa mesela bunu yapacak mı?
Pekala seni almadan önce gazından kurtulabilirdi. Ya da hızlıca bir yere çekip 'gel burada kahve icelim' diyebilirdi. En kötü arabada sorun varmış gibi uygun bir yere çekip, kaportayi açıp kapayıp o arada hallederdi yani.. yapacağı en saçma şey senin yanında zortlatmakmis,onu yapmış.
Bence bırak bıraz, o yazınca bir şey olmamış gibi konusursun
Döner :)Şuan olayın şokundayım nasıl davranacağımı bilmiyorumevlenince osuruklu kocaya döner mi endişelerim var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?