Fiyasko🧿

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Varya yorumları görünce dehşete düştüm neden bukadar büyütüyorsunuz birde utandı yüzüme bakamadı diyorsunuz buda bilerek olmadigina yeter artar tavrınız hiç doğru değil kendinizi onun yerine bi koysanıza bilerek yapmamış kaçmış herkesin basına gelebilir lakayıtça salmış gibi davranıyorsunuz olmazki üzüldüm adamın haline gerçekten

E burhan sen de bizi trolluyorsan sivilce çıksın burnunda neyse şaka bir yana gönlün varsa normal bir mesaj atabilirsin. Utandigi için mesaj atmıyor olabilir. Ama bahaneye bakıyor zaten ısınamadım diyorsan karşı tarafı da umutlandirmanin anlamı yok. Yol yakinken dön sen de benim kizkardesim gibi evlenme insanı degilsin. Sen özgür olacaksin gezeceksin tozacaksin

Beni analiz eden tek insansın diyebilirim. Ama toplum buna izin vermiyor.

Mesaj atın. Unutun hiç olmamış gibi davranın. Zaten siz söyleyince utanmış. Doğal bir fizyolojik olay, o an kontrol edememiş kazara kaçmış olabilir. Büyütmeyin bence, çok saçma.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…