Ben böyle davranışları pek uygun bulmuyorum ya. Ailemden birinden de duysam kalk tuvalete git diye tepki gösteririm. Ne yapayım duyarlıyım. E ailemi de mi sevmemiş oluyorum, tabiki hayır. İnsanların duyarlı olduğu davranışlar vardır. Bu da benim için onlardan birisi. Neden bu kadar tepki gösterdin anlamadım. Peki siz evet hatalı ama bu arkadaşımız zor günler geçiriyor biraz hoşgörelim dediniz mi, demediniz. Ben takılmamayı tercih ettim bu konulara.bide süslenip geliyorum sen osuruyosun diyosn.. o özensiz mi senin yanına gelirken? Elmayla armutu kıyaslıyosun…
Soğudun mu? Ne zmn sevdin ki? Sırf evlenmek için evleneceksin..yanlıslıkla osurdu diye rahatsz oldugun sogudum dediğin adamla aynı yataga nasıl gireceksin?
Bence hiç hoş olmamış yaptgın. gevsek gevsek gülseydi tepkin yerinde olabilrdi.. yanlıslkla istemeden yapılmıs biseye ne kdr kırıcı bi davranıs..
pardon sen zaten kimi kırdın kırmadın umarsamazdın dimi ?
Ben de sonradan pişman oldum ama ne yapayım gerçekten nasıl davranacağımı bilemedim. Üstüne bir de sordu. Mecburen hislerimi döktümYani ne desem bilemedim. Hayatınızda hiç yanlışlıkla gaz çıkarmadiniz mi? Çünkü gaz çıkarıp ardından gülüp dalga geçmemiş, rahatsızım demiş.
Aşırı abartı buldum sizi ya adama da üzüldüm açıkçası
Anlıyorum. Ben de gerçekten hoşlanmıyorum bu osuruk işlerinden ahsjrjrjBen de sonradan pişman oldum ama ne yapayım gerçekten nasıl davranacağımı bilemedim. Üstüne bir de sordu. Mecburen hislerimi döktüm
Bence mesaj atin konuyuda tekrar acmayin. artik ekstra dikkat eder zaten.Ben de sonradan pişman oldum ama ne yapayım gerçekten nasıl davranacağımı bilemedim. Üstüne bir de sordu. Mecburen hislerimi döktüm
Tuvalete git demek baska bsey ben süsleniyp geliyorm sen zart zurt osuruyosn demek baska bsy ki mahcubiyetinide görmüşsün..Ben böyle davranışları pek uygun bulmuyorum ya. Ailemden birinden de duysam kalk tuvalete git diye tepki gösteririm. Ne yapayım duyarlıyım. E ailemi de mi sevmemiş oluyorum, tabiki hayır. İnsanların duyarlı olduğu davranışlar vardır. Bu da benim için onlardan birisi. Neden bu kadar tepki gösterdin anlamadım. Peki siz evet hatalı ama bu arkadaşımız zor günler geçiriyor biraz hoşgörelim dediniz mi, demediniz. Ben takılmamayı tercih ettim bu konulara.
Özür diledim öncesinde ama siz artık işimiz olmaz falan yazmıştınız banlandığım zaman. Ne yapabilirdim ki, neyse bu konuyu burda konuşmak istemiyorum görüşün için teşekkür ederim. Tepkiyi abarttığımı biliyorum. Pişman olduğumu belirttim.Tuvalete git demek baska bsey ben süsleniyp geliyorm sen zart zurt osuruyosn demek baska bsy ki mahcubiyetinide görmüşsün..
Osuruk konusunda tepkim olaya.. geriye kalan sana..
Gerckten içten bi özür dileyip hatalı oldugunu kabul etseydin en azndan orda etiketlediğin arkadaslarından .. hosgörüden cok daha fazlasını hakederdin..
Sız haklısnız, benım yanımda eşim böyle bır şey yapsa kesınlıkle buz gıbı soğurum. İnsanda biraZ saygı olur ii o zaman burnumuzu da karıştırıyoruz nasıl olsa, zaman mekan dinlemeyelim her yerde karıştıralımÇıldıracağım, gerçekten en nefret ettiğim şey. Evet osurmak. Sen osurmuyor musuncular gelmeden konuyu anlatayım. Erkek arkadaşımla buluştuk arabada gidiyorduk. Sonra dedi ki bir yerde durayım hoş geldin diyemedim dedi. Neyse sarılırken zart diye osurdu.Tabi ben şok. Duymazdan gelmiş gibi yapayım dedim ama hiç duygularımı saklayabilen biri değilim kardeşim de der hiç rol yapamıyorsun diye. Direkt bozulduğum yüzüme yansıdı . Garip oldum kafamı cam tarafına çevirdim, yüzüm asıldı. Bir de üstüne cami açtı. İçimden bir de s...dın dedim resmen Sonra bana dedi ki noldu tadın kaçtı falan. Sanki yediği naneyi bilmiyor gibi. Ben de dayanamadım patladım. Yanına o kadar süslenip geliyorum sen zarıl zurul osuruyorsun (Ne alaka ben de bilmiyorum) dedim Utandı kusura bakma rahatsızım vs bişiler dedi ama o anın ambiyansından ve ciddiyetsizliğinden neler söylediğini dinleyemedim. Ben de keşke başka yerde osursaydın bir garip oldum dedim. Yanlışlıkla oldu dedi. Eve gelince çok pişman oldum söylediğime. Çünkü bütün gün yüzüme bakamadı. Halen düşündükçe garip hissediyorum. Sanki o çok garip bir şey yapmış gibi hissediyorum. Abart Burhan diyeceksiniz biliyorum ama soğumuş gibiyim de. Eve gelince ne o yazdı ne ben. Nasıl davranayım ilk mesajı ben mi atayım ? Arasam gülecek gibiyim sanki kara leke gibi yapıştı bu olay. Gerçekten nasıl davranacağımı bilmiyorum.
Burhana osuran Bi koca bulun Bi de eltisi olsun mümkünse.
Ne şom ağzım varmış.Osuran biriyle evlenmek isteseydim osuruklu böcekle evlenirdim
Bedduan tuttu mutlu musunNe şom ağzım varmış.
Son kararımKuzum arabanın koltukları deri ise bazen böyle hareket ederken osuruk sesi çıkartabiliyor. Emin misin gaz çıkardığından
Ahahaha o zaman bu rahatlık biraz fazla olmusSon kararım
Aşkolsun ne bedduası.Bedduan tuttu mutlu musun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?