Fiyasko🧿

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya oyle demeyin bende bir ortamda oyle olmustum. Lavaboya gidiyorum birsey yok oturuyorum gucur gucur karnim sonra birden pirt dedi gitti ortamda sessizdi nasil utanmistim kipkirmizi olmustum. Neyseki duymamis numarasi yapildi. Bende bahane bulup cikmistim hemen ordan.

Ben böyle davranışları pek uygun bulmuyorum ya. Ailemden birinden de duysam kalk tuvalete git diye tepki gösteririm. Ne yapayım duyarlıyım. E ailemi de mi sevmemiş oluyorum, tabiki hayır. İnsanların duyarlı olduğu davranışlar vardır. Bu da benim için onlardan birisi. Neden bu kadar tepki gösterdin anlamadım. Peki siz evet hatalı ama bu arkadaşımız zor günler geçiriyor biraz hoşgörelim dediniz mi, demediniz. Ben takılmamayı tercih ettim bu konulara.

Ben de sonradan pişman oldum ama ne yapayım gerçekten nasıl davranacağımı bilemedim. Üstüne bir de sordu. Mecburen hislerimi döktüm

Ben de sonradan pişman oldum ama ne yapayım gerçekten nasıl davranacağımı bilemedim. Üstüne bir de sordu. Mecburen hislerimi döktüm
Anlıyorum. Ben de gerçekten hoşlanmıyorum bu osuruk işlerinden ahsjrjrj
O yüzden sizi anladım ama yanlışlıkla diyen adamın üstüne de gitmezdim. Bence bir mesaj atabilirsiniz havadan sudan

Bence mesaj atin konuyuda tekrar acmayin. artik ekstra dikkat eder zaten.

Tuvalete git demek baska bsey ben süsleniyp geliyorm sen zart zurt osuruyosn demek baska bsy ki mahcubiyetinide görmüşsün..

Osuruk konusunda tepkim olaya.. geriye kalan sana..

Gerckten içten bi özür dileyip hatalı oldugunu kabul etseydin en azndan orda etiketlediğin arkadaslarından .. hosgörüden cok daha fazlasını hakederdin..

Özür diledim öncesinde ama siz artık işimiz olmaz falan yazmıştınız banlandığım zaman. Ne yapabilirdim ki, neyse bu konuyu burda konuşmak istemiyorum görüşün için teşekkür ederim. Tepkiyi abarttığımı biliyorum. Pişman olduğumu belirttim.

Sız haklısnız, benım yanımda eşim böyle bır şey yapsa kesınlıkle buz gıbı soğurum. İnsanda biraZ saygı olur ii o zaman burnumuzu da karıştırıyoruz nasıl olsa, zaman mekan dinlemeyelim her yerde karıştıralım sız msj atmayın bakalım ne yazacak. Madem yanlışlıkla yaptı insan bir mahcup olur bır de pişkin pişkin ne o yüzün düştü diyor. Hey Allah ım sabır ver.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…