Fiyasko🧿

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kas gevşetici falan mı almıştı acaba?
Ayyy ben çok gülerim ya!
Ama şu sözü çok osurgan biri çıkardı galiba,
Osuruga gülenin osuruk kadar aklı yoktur🤪
Bazen akustik ritimli falanda olabiliyor..
Çeşitleri var tabi😃
Mesaj at bence bağırsak problemin ne oldu?
Merak ettim seni falan tarzında.

Çıldıracağım, gerçekten en nefret ettiğim şey. Evet osurmak. Sen osurmuyor musuncular gelmeden konuyu anlatayım. Erkek arkadaşımla buluştuk arabada gidiyorduk. Sonra dedi ki bir yerde durayım hoş geldin diyemedim dedi. Neyse sarılırken zart diye osurdu. 😅😅 Tabi ben şok. Duymazdan gelmiş gibi yapayım dedim ama hiç duygularımı saklayabilen biri değilim kardeşim de der hiç rol yapamıyorsun diye. Direkt bozulduğum yüzüme yansıdı . Garip oldum kafamı cam tarafına çevirdim, yüzüm asıldı. Bir de üstüne cami açtı. 🤣 İçimden bir de s...dın dedim resmen🧿🤣 Sonra bana dedi ki noldu tadın kaçtı falan. Sanki yediği naneyi bilmiyor gibi.🤣 😖Ben de dayanamadım patladım. Yanına o kadar süslenip geliyorum sen zarıl zurul osuruyorsun (Ne alaka ben de bilmiyorum) dedim 🤣 Utandı kusura bakma rahatsızım vs bişiler dedi ama o anın ambiyansından ve ciddiyetsizliğinden neler söylediğini dinleyemedim. Ben de keşke başka yerde osursaydın bir garip oldum dedim. Yanlışlıkla oldu dedi. Eve gelince çok pişman oldum söylediğime. Çünkü bütün gün yüzüme bakamadı. Halen düşündükçe garip hissediyorum. Sanki o çok garip bir şey yapmış gibi hissediyorum. Abart Burhan diyeceksiniz biliyorum ama soğumuş gibiyim de. 🤣 Eve gelince ne o yazdı ne ben. Nasıl davranayım ilk mesajı ben mi atayım ? Arasam gülecek gibiyim sanki kara leke gibi yapıştı bu olay. Gerçekten nasıl davranacağımı bilmiyorum.
Yok artık ya eşimle 4 senedir evliyiz Bir kez bile birbirimizin yanında gaz yapmadık şimdi ne yalan söyleyeyim çoğu insan için çok normal bir şey olabilir ama sanırım ben birazcık ciddiyim böyle konularda asla sevmiyorum çok yılış yılış geliyor En azından bir Affedersin falan deseydi bari🤭

Kas gevşetici falan mı almıştı acaba?
Ayyy ben çok gülerim ya!
Ama şu sözü çok osurgan biri çıkardı galiba,
Osuruga gülenin osuruk kadar aklı yoktur🤪
Bazen akustik ritimli falanda olabiliyor..
Çeşitleri var tabi😃
Mesaj at bence bağırsak problemin ne oldu?
Merak ettim seni falan tarzında.
O an gözlerim dolmakla gülmek arası bir şey oldum manyak etti bu beni kizz

Osuruktan teyyare selam söyle o yare 💨💨 isteyerek yapmamıştır sanırım ya yani belki gerçekten fena olmuştur. Tutabilseydi keşke

Yok artık ya eşimle 4 senedir evliyiz Bir kez bile birbirimizin yanında gaz yapmadık şimdi ne yalan söyleyeyim çoğu insan için çok normal bir şey olabilir ama sanırım ben birazcık ciddiyim böyle konularda asla sevmiyorum çok yılış yılış geliyor En azından bir Affedersin falan deseydi bari🤭
🤣🤣 Kesinlikle katılıyorum yılış yılış.

Yoo garip hissettim 🤣🤣
Allah iyiliğini versin !😆
Ben sezaryenle doğum yaptım.
Bana yemek vermediler. Dr lar hemşireler,kocam,annem herkes gaz çıkarttın mi diye soruyordu.
Yemek vermediler gaz çıkart oyle dediler.
Tık yok
Kocamin başının etini yedim
Neyse baktım yok
Numaradan çıkarttım dedim.
Kocam ağlamaya başladı
Yemek dedikleride gele gele
İmamın abdest suyu gibi bir çay
İki tane de bisküviydi
Ben de osurukla ilgili duygusal bir anımı paylaşmak istedim.

Çıldıracağım, gerçekten en nefret ettiğim şey. Evet osurmak. Sen osurmuyor musuncular gelmeden konuyu anlatayım. Erkek arkadaşımla buluştuk arabada gidiyorduk. Sonra dedi ki bir yerde durayım hoş geldin diyemedim dedi. Neyse sarılırken zart diye osurdu. 😅😅 Tabi ben şok. Duymazdan gelmiş gibi yapayım dedim ama hiç duygularımı saklayabilen biri değilim kardeşim de der hiç rol yapamıyorsun diye. Direkt bozulduğum yüzüme yansıdı . Garip oldum kafamı cam tarafına çevirdim, yüzüm asıldı. Bir de üstüne cami açtı. 🤣 İçimden bir de s...dın dedim resmen🧿🤣 Sonra bana dedi ki noldu tadın kaçtı falan. Sanki yediği naneyi bilmiyor gibi.🤣 😖Ben de dayanamadım patladım. Yanına o kadar süslenip geliyorum sen zarıl zurul osuruyorsun (Ne alaka ben de bilmiyorum) dedim 🤣 Utandı kusura bakma rahatsızım vs bişiler dedi ama o anın ambiyansından ve ciddiyetsizliğinden neler söylediğini dinleyemedim. Ben de keşke başka yerde osursaydın bir garip oldum dedim. Yanlışlıkla oldu dedi. Eve gelince çok pişman oldum söylediğime. Çünkü bütün gün yüzüme bakamadı. Halen düşündükçe garip hissediyorum. Sanki o çok garip bir şey yapmış gibi hissediyorum. Abart Burhan diyeceksiniz biliyorum ama soğumuş gibiyim de. 🤣 Eve gelince ne o yazdı ne ben. Nasıl davranayım ilk mesajı ben mi atayım ? Arasam gülecek gibiyim sanki kara leke gibi yapıştı bu olay. Gerçekten nasıl davranacağımı bilmiyorum.
Sen niye hep böyle saçma sapan konular açıyorsun tatlım 😀

Adamı utandırmışsın bide gelmiş burda dalga geçirttirip ezdiriyorsun ne hoş :KK66: bende mideden gelen gark diye geğirilmesinden nefret ederim osurulmasından rahatsız olmam kocam benim yanımda veya ben onun yanında rahat davranamicak miyım çok ilginç he biz hep osuruğumuzu sakliyoruz royal kan olarak :KK66:

Son düzenleme:
Adamı utandırmışsın bide gelmiş burda dalga geçirttirip ezdiriyorsun ne hoş :KK66: bende mideden gelen gark diye geğirilmesinden nefret ederim osurulmasından rahatsız olmam kocam benim yanımda veya ben onun yanında rahat davranamicak miyım çok ilginç he biz hep osuruğumuzu sakliyorum royal kan olarak :KK66:
Ay ne bileyim şok oldum kız. Şok market benden daha az şoktur. 🤣

Bana yemek vermediler. Dr lar hemşireler,kocam,annem herkes gaz çıkarttın mi diye soruyordu.
Tık yok
Neyse baktım yok
Kocam ağlamaya başladı
İki tane de bisküviydi
Konuyla kel alaka 🤣

Bence hiç hoş olmamış yaptığı ama bilinçli olarak yapmamış bence çok üzerine gidip te daha da utandirmayin msj atip gönlünü alın.
Bilinçli yapsa laçka bir şekilde bende soğurdum rahatsizmis yazık.
Bilinçli de olsa bilinçsizde olsa bir soğuma bana da gelirdi yalan yok.

Tık yok
Neyse baktım yok
Kocam ağlamaya başladı
İki tane de bisküviydi
Aynen sezeryan doğumda gaz çıkarmadan hastaneden bile çıkarmadıklarını duymuştum. Boşuna dememişler 9 doktora bedel diye. 🧿🧿🧿🤣

Bir Allahın kulu da yazmamış ki burhan burda açtığın konuların onda dokuzu yalan geri kalanı da şüpheli…
Geçenki konuya çok benziyor. Sevişme esnasında gaz çıkarma konusu. O konuya baya yorum yazılmıştı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X