Herkesin yazdığı, düşündüğü şüphelere hiçbir şey diyemiyorum.İşīn icinde yalan var bence.Arkadaşı niye kocanıza sizin bekar kayinbiraderi genelevde gördüm desin, ne alaka?Acaba kardesinizle karşılaşan kendi de ağız mı yokluyor?Kardeşinizin uçkurunu takip etmesinden daha anlamlı bir şüphe benimkisi.
Anlamıyorum, tanımıyorum artık bu adamı.Valla begancım senin atanma stresi eşine saçmalık olarak geri dönmüş. Eni konu bunu mu araştırmış, sanane milletin özel hayatından
Sanırım kafayı yedi. Şekeri var, huyu bu yüzden değişiyor diyordum ama bunu hoş göremem.Ayyyy her bir sözü birbirinden çirkin.
Ona neymiş kardeşinizin sex hayatından?
Fiyat araştırdığı yetmezmiş gibi bir de gelip size anlatıyor.
Andropozda mı? Psikolojisi mi bozuk?
Bilemedim.
Bence eşiniz çok sıkılmış, kafa yoracak birşeyler arıyor. Bence siz onun zamanını doldurun biraz, iş çıkarın, böyle saçma şeylerin peşine düşemesin.Selam hanımlar;
Her geçen gün yeni bir sürprizle karşılaşıyorum. Eşim geçen gün normal sohbet ederken bekar erkek kardeşimin yıllar önce geneleve gittiğini iddia etti. Kimden duydun dedim. Sürekli değişik kadınlarla eşini aldatan bir arkadaşı var, o söylemiş. Ki söylediği adam güvenilmez biri ve kardeşimle pek samimi değil. Neyse seni, beni ilgilendirmez dedim konuyu kapattım.
Bugün gelmiş diyor ki; ben internetten fiyatlara baktım, çok ucuz. Kardeşin defalarca gitmiştir. Sen kafayı mı yedin, sanane yahu? Kardeşimin yaptığı her neyse ne seni, ne beni ilgilendirmez. Çok saçma sapan davranıyorsun dedim. Küstü gitti.
Hanımlar, noluyor bu adama? Artık her gün acayip bir şeyler çıkıyor kafasından.
Ay ne alaka coronadan sonra eşimde şeker hastası oldu hiç huyu falan değismediSanırım kafayı yedi. Şekeri var, huyu bu yüzden değişiyor diyordum ama bunu hoş göremem.
Şekerle açıklanamayacak kadar tuhaf bu diyaloglar.Sanırım kafayı yedi. Şekeri var, huyu bu yüzden değişiyor diyordum ama bunu hoş göremem.
Aktüel market kataloğu bakar gibi genelev piyasası mi atastirmis eşiniz ?Selam hanımlar;
Her geçen gün yeni bir sürprizle karşılaşıyorum. Eşim geçen gün normal sohbet ederken bekar erkek kardeşimin yıllar önce geneleve gittiğini iddia etti. Kimden duydun dedim. Sürekli değişik kadınlarla eşini aldatan bir arkadaşı var, o söylemiş. Ki söylediği adam güvenilmez biri ve kardeşimle pek samimi değil. Neyse seni, beni ilgilendirmez dedim konuyu kapattım.
Bugün gelmiş diyor ki; ben internetten fiyatlara baktım, çok ucuz. Kardeşin defalarca gitmiştir. Sen kafayı mı yedin, sanane yahu? Kardeşimin yaptığı her neyse ne seni, ne beni ilgilendirmez. Çok saçma sapan davranıyorsun dedim. Küstü gitti.
Konuşamıyoruz artık. Her yaptığı normal, ben kavgaya yer arıyormuşum.Şekerle açıklanamayacak kadar tuhaf bu diyaloglar.
Ortam oluşturup açıkça konuşsanız?
N’oluyor sana? Deseniz…
Kendisi bakmış,sonra da siz farkedersiniz falan diye böyle bişey uydurmuş olmasın foyam ortaya çıkarsa kılıf olsun hesabı.
Bence o da heves ediyorSelam hanımlar;
Selam hanımlar;
Konu sahibinin aklını bulandırmayı hiç istemiyorum, bildiğim sevdiğim de bir üye. Ama bana da öyle geldi açıkçası. Umarım yanılıyorumdur, yanılıyoruzdur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?