Fiyat araştırmış

Bir de üstüne küsmesi fiyasko
Ben olsam kendi durumumu koruyamazdım
Ucuz bulduğun için boşanmaya mı karar verdin benden çok mu özendin derdim

Herkesin yazdığı, düşündüğü şüphelere hiçbir şey diyemiyorum.
Çünkü hala şaşkınım.
Bir insan bu kadar nasıl değişir?

Valla begancım senin atanma stresi eşine saçmalık olarak geri dönmüş. Eni konu bunu mu araştırmış, sanane milletin özel hayatından

Valla begancım senin atanma stresi eşine saçmalık olarak geri dönmüş. Eni konu bunu mu araştırmış, sanane milletin özel hayatından
Anlamıyorum, tanımıyorum artık bu adamı.

Ayyyy her bir sözü birbirinden çirkin.
Ona neymiş kardeşinizin sex hayatından?
Fiyat araştırdığı yetmezmiş gibi bir de gelip size anlatıyor.
Andropozda mı? Psikolojisi mi bozuk?
Bilemedim.
Sanırım kafayı yedi. Şekeri var, huyu bu yüzden değişiyor diyordum ama bunu hoş göremem.

Bence eşiniz çok sıkılmış, kafa yoracak birşeyler arıyor. Bence siz onun zamanını doldurun biraz, iş çıkarın, böyle saçma şeylerin peşine düşemesin.

Aktüel market kataloğu bakar gibi genelev piyasası mi atastirmis eşiniz ?
Hayır ,ne demenizi bekliyor ?
Fiyatı çok uygunmuş hayatım,sende git demenizi mi beklemiş ?
Buna da kusecekse kussun yani..
Bence bekar günlerini özlüyor esiniz,vurgu sürekli o yana gönderme sanki..
Bana geçici bir şeymiş gibi geliyor.
Kardeşinizi de neden bu kadar takip ediyor onu çözemedim.

Son düzenleme:
Kendisi bakmış,sonra da siz farkedersiniz falan diye böyle bişey uydurmuş olmasın foyam ortaya çıkarsa kılıf olsun hesabı.

Konu sahibinin aklını bulandırmayı hiç istemiyorum, bildiğim sevdiğim de bir üye. Ama bana da öyle geldi açıkçası. Umarım yanılıyorumdur, yanılıyoruzdur.

Bence o da heves ediyor ama diyemiyor

Her “bugün erken yatacağım” dediğimde gece 4.00 suları gibi ben de böyle oluyorum.. şaka bir yana çok tuhaf geldi. Normalde de bu kadar rahat mıdır? Bazı insanlar kafasından geçeni pat diye söyler öyle biri mi?

En gıcık olduğum erkek tipi MÜZEVİR her b.ka maydanoz tiptir. Allah sabır versin.

En kuvvetli senaryo;
Kendisi heyecan arayıp yaramazlık yapmaya niyetlenmiş ve bir piyasa araştırması yapmış.
Şimdi de ortaya çıkarsa diye üç buçuk atıp kayınbiraderine mok atıyor.
Onun üzerinden tepkinizi ölçüyor.
Yarın öbürgün yakalanırsa savunmasını ‘ama kardeşin de….’ diye yapacak.

Konu sahibinin aklını bulandırmayı hiç istemiyorum, bildiğim sevdiğim de bir üye. Ama bana da öyle geldi açıkçası. Umarım yanılıyorumdur, yanılıyoruzdur.

Tabiki inşallah yaniliyoruzdur bende kimsenin günahını almak istemem. Yada konu sahibinin aklını bulandırkmakta istemem. Ama ne biliyim çok tuhaf geldi sizinde dediğiniz gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…