- 25 Haziran 2016
- 7.603
- 13.616
- 248
42 yaşında.Yaş kaç? Orta yaş bunalımı mı acaba?
Ne yorum yapsam bilemedim ki.Selam hanımlar;
Her geçen gün yeni bir sürprizle karşılaşıyorum. Eşim geçen gün normal sohbet ederken bekar erkek kardeşimin yıllar önce geneleve gittiğini iddia etti. Kimden duydun dedim. Sürekli değişik kadınlarla eşini aldatan bir arkadaşı var, o söylemiş. Ki söylediği adam güvenilmez biri ve kardeşimle pek samimi değil. Neyse seni, beni ilgilendirmez dedim konuyu kapattım.
Bugün gelmiş diyor ki; ben internetten fiyatlara baktım, çok ucuz. Kardeşin defalarca gitmiştir. Sen kafayı mı yedin, sanane yahu? Kardeşimin yaptığı her neyse ne seni, ne beni ilgilendirmez. Çok saçma sapan davranıyorsun dedim. Küstü gitti.
Hanımlar, noluyor bu adama? Artık her gün acayip bir şeyler çıkıyor kafasından.
Bilmiyorum ne oluyor? Arkadaş çevresi mi gaza getiriyor?çok tuhaf
Pandemi mi vurdu acaba
Zamaninda geneleve giden erkek kardesiniz degil de, kocaniz olmasin? Ben nedense öyle hissettim.
Aynılarını düşündüm.Kendisi bakmış,sonra da siz farkedersiniz falan diye böyle bişey uydurmuş olmasın foyam ortaya çıkarsa kılıf olsun hesabı.
ya da değişik şeyler mi merak ediyor acabaBilmiyorum ne oluyor? Arkadaş çevresi mi gaza getiriyor?
Derdim başımdan aşkın, bir de böyle saçma şeylerle uğraşıyorum.
Hiç bilmiyorum, anlamıyorum, çözemiyorum niyetini.ya da değişik şeyler mi merak ediyor acaba
MSKDSKALSKFKSKSLLSDKSJJSJSJSDKKZKASKDKDKXKKZKAKDKDDKKSKASKDK YUVARLANA YUVARLANA GÜLÜOM YATAKTA SMDMDMSMSDMCKCKKXKXCKCKCKKCKXKCFiyat araştırması yapan erkeklerle ilgili bir sürü konu okudum da bu forumda,fiyatı eşiyle paylaşanı ilk defa görüyorum.
Niye fiyat araştırma gereği duymuşSelam hanımlar;
Her geçen gün yeni bir sürprizle karşılaşıyorum. Eşim geçen gün normal sohbet ederken bekar erkek kardeşimin yıllar önce geneleve gittiğini iddia etti. Kimden duydun dedim. Sürekli değişik kadınlarla eşini aldatan bir arkadaşı var, o söylemiş. Ki söylediği adam güvenilmez biri ve kardeşimle pek samimi değil. Neyse seni, beni ilgilendirmez dedim konuyu kapattım.
Bugün gelmiş diyor ki; ben internetten fiyatlara baktım, çok ucuz. Kardeşin defalarca gitmiştir. Sen kafayı mı yedin, sanane yahu? Kardeşimin yaptığı her neyse ne seni, ne beni ilgilendirmez. Çok saçma sapan davranıyorsun dedim. Küstü gitti.
Hanımlar, noluyor bu adama? Artık her gün acayip bir şeyler çıkıyor kafasından.
Google'da çok dindarların tecavüz vakalarını aratırsanız yüzlerce sonuç çıkar. sizin bu dediklerinizi yalanlamak 1 dakika sürmez. Hatta daha 3 gün önceki imam haberi var ama burada bu konuların konuşulması yasak, o yüzden kibKonuyu dine getirmek pes mi dedirtti? Hani haberiniz var mı acaba bilmiyorum ama dinen günah sayılan bir eylem olması sebebiyle aşırı dindarlar arasında kaçınanlar var bundan. Bunu ifade ettim ama siz şu klasik aaa din dedi din dediiii çığırtkanlarındansınız :)
Konuyla çok alakasız ama coronaya yakalanıp atlattıktan sonra mı şeker hastası oldu acaba ?Ay ne alaka coronadan sonra eşimde şeker hastası oldu hiç huyu falan değismedi
Hanımlar size kötü bir haberim var. Eşleriniz sevgileriniz eğer çok çok dindar değilse en azından sadece ilk gençliğinde yolu buralardan ya da eskortlardan geçmiştir.
Erkeklerin bu konulara yaklaşımı bizler gibi değil. Bunu bir deneyim olarak görüyorlar.
“Milli olmak” gibi bir kavram dahi var ülkemizde.
Asırı mantıklıKendisi bakmış,sonra da siz farkedersiniz falan diye böyle bişey uydurmuş olmasın foyam ortaya çıkarsa kılıf olsun hesabı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?