Fiyat araştırmış

Konu sahibinin aklını bulandırmayı hiç istemiyorum, bildiğim sevdiğim de bir üye. Ama bana da öyle geldi açıkçası. Umarım yanılıyorumdur, yanılıyoruzdur.
İnşallah.
Ama bu hareketleri aramızdaki her şeyi yok ediyor. Eşimle bir gelecek göremiyorum.

Nasıl fiyat araştırmış? Fiyatları yazıyor mu ki?
Bi de fiyat kıyaslaması yapmıştır o. Fiyat listeleyip en ucuzunu bulan siteler var mesela onlarda var mıdır ki gördüğüm en saçma konu
İnanın bilmiyorum. Hakikaten bu tür yerlerin web adresi, fiyat listesi var mı?

Yaş kaç? Orta yaş bunalımı mı acaba?

Hanımlar size kötü bir haberim var. Eşleriniz sevgileriniz eğer çok çok dindar değilse en azından sadece ilk gençliğinde yolu buralardan ya da eskortlardan geçmiştir.
Erkeklerin bu konulara yaklaşımı bizler gibi değil. Bunu bir deneyim olarak görüyorlar.
“Milli olmak” gibi bir kavram dahi var ülkemizde.

Dindar mı?konuyu dine getirmek de pes dedirtti.

Dindar mı?konuyu dine getirmek de pes dedirtti.
Konuyu dine getirmek pes mi dedirtti? Hani haberiniz var mı acaba bilmiyorum ama dinen günah sayılan bir eylem olması sebebiyle aşırı dindarlar arasında kaçınanlar var bundan. Bunu ifade ettim ama siz şu klasik aaa din dedi din dediiii çığırtkanlarındansınız :)

Çok kötü bir yorum.çıgırtkan degilim uslübunuz çok basit

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…