Yazık yahu, bu ülke de böyle çığırtkan bir kesim var. Argümanları da sadece: “Din dediiii, duydunuz mu din dediiiii.”
Anlam, yorum vs hak getire.... Cümle de din geçmesi yeterli....
Anlama güçlüğü yaşıyorsunuz sanırım edebiyatınızı ve neden sonuç ilişkisini biraz geliştirin tavsiye ederim ben dini bir yorum yapmadım. Dindarlar asla yapmaz gibi bir anlamda yok cümlemde. Onları övmedim veya yermedim. Sadece bunların içerinde bir kesim belki çekinebilir bundan dedim. Tecavüzcünün sapığın dindarı dinsizi olmaz, böyle bir şey ifade etmedim, zaten ortalama zeka böyle bir anlam çıkarmaz yorumumdan.
Yorumumum geneli başka bir durumu, bir gerçeği ifade ederken yine bir kesimin bakın bakın din dedi çığırtkanlığına maruz kaldım....
Hiç değişmeyecek bu ülke....
Mune
başka “fake” konuda kaç kere etiketlendiği halde erkek şiddetine kurban gitmiş bir kızcağızın fotoğrafını kaldırmayan yönetim burda dini yorum yapmadığımı görecek kapasiteye sahip olmasına rağmen sadece sitenin “popüler”lerine yaranmak için banlamaya koşacak, popülerlerde “yönetim” e komiklikler şakalar ile şakşakçılık yapacak...
Her konuda şahit olduğum durum...
Ülkenin bir internet sitesinde dahi yağcılık ve adam kayırma ve popülariteye göre haksız şoven cezalandırma var içimize işlemiş resmen.....
Üzülüyorum. Şimdi yönetime yaranmak için beğenmedim yağmuruna tutulacak mesajım. Umrumda değil.
Dini yorum yapmadığımı bile bile trübünlere oynamak için buyursunlar banlasınlar. İçim rahat, ülkenin internet sitesi “yönetimi”nin dahi kafa yapısını ve deyimi yerindeyse sitenin halkı statüsünde ki kullanıcıların şakşakçılığını görmüş oldum bu sitede. Hadi beğenmedim yağmuru başlasın.