Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar fiyto sarımsak özlü şampuan!!!

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
bak dfn garlı da iyi , ona başladım ben yeni ,deneyebilirsin

ilginize teşekkür ederim.bugün iki kutu m.efendi ısrgan şampuanı aldım.ilk yıkamada dökülmem durdu. mesajınızı daha yeni gördüm malesef ama onlar bitince dfn garlıyı deneyeceğim.benim saçlarım ince telli ve hacimsiz..o yüzden hacim veren şampuanları araştırıyorum.bu bahsettiğiniz şampuan hacim veriyormu?

ilginize teşekkür ederim.bugün iki kutu m.efendi ısrgan şampuanı aldım.ilk yıkamada dökülmem durdu. mesajınızı daha yeni gördüm malesef ama onlar bitince dfn garlıyı deneyeceğim.benim saçlarım ince telli ve hacimsiz..o yüzden hacim veren şampuanları araştırıyorum.bu bahsettiğiniz şampuan hacim veriyormu?

ilk yıkadıgım zamanlar hacim verdi ancak sanki sonraları ya benim gözüm alıştı ya da etkisini kaybetti bilemiyorum :) benim saçlarım da ince telli ve hacimsiz, hep hacim için ugrasıyorum.. yağını alan şeyler hacim veriyo ama o zaman da saçım taranmıyo.. tavsiyem şampuanlarda yoğun krem gibi gözükenler değil de daha şeffaf gözükenler,hani daha bebek şampuanı gibi gozukenler..onlar hacim veriyo...

inanılmaz derecede saç döküyoo iğrenç bi şampuan aynı zamanda kaç yıl kullanmış tanıdığım var saçına hiç bir faydası yok bence almayın:19:

ben de burada ismini gördükten sonra kullanmaya başladım fiytoyu ve yaklaşık 1,5 aydır falan kullanıyorum ilk başlarda anlamadım ama şimdi saçım çok dökülmeye aşladı mevsim değişikliğinden mi bilmiyorum ayrıca saçlarım matlaştı ve ağırlaştı ben sevmedim hatta dipleri fiyto ile yıkayıp masaj yapıp saçımın uçlarının yumuşaması için başka şampuan kullanmayı da denedim ama o da olmadı valla ne yapacağımı şaşırdım artık kullanmaya devam mı tsem yoksa bıraksam mı karar veremiyorum son 1 aydır saçıma ne bakım yaptıysam hiçbir işe yaramadı hiçbir şey yapmasam kendi haline bıraksam daha iyi olacak sanki...

ben kullandım ve memnun kaldım en önemlisi saçlarımı uzattı,, ama şimdi pantenime geri döndüm,,,

Eki Görüntüle 201821
Bende 2 aydır bu şampuanı kullanıyorum çokta memnun kaldım.Düzenli kullanımda saç dökülmesini önlüyor.Losyonunu 20 dakika şampuanı 2-3 dakika bekletiyorum sonuç güzeldi önceden sert olan saçım şimdi yumuşacık..çok etkili bi şampuan yani benim için öyle ((:

Evet arkadaşlar. ben de Aysegul06 hanıma katılıyorum.Aynı şampuanı kullanıyorum .Aktardan 15 TL ye aldım.Ama benim dökülme sorunum yok. Bir kuaför saçlarımı açarken yaktı.çok yıpranmış durumdaydılar.Ben de nispeten daha doğal içerikli bir şampuan kullanmak istedim.Ayrıca sarımsaklı şampuanı birkaç kişiden duymuştum, aktar sarımsaklı şampuanda bu markanın tercih edildiğini söyledi.Ben de şansımı denemek istedim ama iyi ki almışım.15 gündür kullanıyorum.İlk kullanımdan itibaren farkını hissettirdi,henüz yanında hediye edilen losyonu denememe rağmen.Saçlarım haliyle çok sert.Önceden hem banyoda durulanan kremlerden uygulardım, hem banyodan çıkınca durulanmayan kremler sürerdim bazen üstüne serum bile kullanırdım yeter ki yumuşak olsun diye.Şimdi şampuan harici hiçbir krem serum kullanmıyorum, saçlarım yumuşacık.Ayrıca hafif , güzel bir kokusu var ve uzun süre kalıyor kokusu.Bir arkadaşıma tavsiye ettim , o da alıp kullanmaya başladı ve memnun.Fiyatı uygun olduğu için rahatlıkla tavsiye edebilirim,bir deneyin :)

konuyu güncelliyorumm:2:

hala kullanan ve tavsiye eden varmı?
aktarcım faslaca övdü dökülmem var:31:

memnun kalanlar?

bende kullanmıştım bu şampuan ve hediye losyonundan ama sadece bir kere aşırı döktü saçımı bence bıraktım ve kuruttu taranmadı bir acayip oldu güzelim saçlarım:95:

Son düzenleme:
bende kullanmıştım bu şampuan ve hediye losyonundan ama sadece bir kere aşırı döktü saçımı bence bıraktım ve kuruttu taranmadı bir acayip oldu güzelim saçlarım:95:

işte bundan korkuyorum zaten azıcık saçım varr:31:

arkadaşlar durumu kısaca özetliyim.saçlarım 1 hafta içinde orielle açılıp 2 defa boyandı ne yazıkki.sonuç yanmış ve tiftik tiftik olmuş saçlar.zaten 2 tutam olan saçımı ne yazıkki bu işlemden sonra kestirmek zorunda kaldım. sarımsak şampuanı kullanan bir arkadaşım vardı ondan özenip fiytoyu aldım. saçlarım dalgalı olduğu için uzadığını pek anlamam.en son yapılan işlemlerden dolayı saçım açık renk olduğu için gerçekten saçlarımın hızla uzadığını farkettim.hergün duş alan biri olan olarak söyleyebilirimki 3 haftada yaklaşık 4 cm kadar uzadı. yanlız şöyle bir durum var saçlarım denilen kadar yumuşak olmuyor.yada saçlarım birçok işlem gördüğü için bana fayda etmiyor.ama uzattığı kesinlikle doğru.bu hafta itibariylede sinameki kürüne başlıyorum.umarım gene eskisi gibi sağlıklı saçlara kavuşurum.

hanımlar bana kuzenim tavsiye etti bende denedim sonuç mukemmel ve biz sarımsaklı şampuanın içine 7-8 adet herhangi bir doğum konrol hapı ezip attık her kullanımda çalkalayıp kullandık dökülme durdu saç canlandı ve hızlı uzamaya başladı
herkezin saç yapısı farklı denemkte fayda sonuçta bi zararı olmaz bitkisel çünklü

bende kullandım 1 sene kadar. Fazlasıyla uzadı saçlarım. Kokusu yok. Bir de saçı diğer şampuanlardan daha fazla parlak ve hacimli gösteriyor. Fiyatı da uygun. Tavsiye ederim

Arkadaşlar bu şampuanı hala kullanan ve memnun kalan var mı lütfen yazabilir misiniz

Ben başka şampuan kullanıyorum ama dökulmem durmadı memnun değilim suan fiyto nasıl gelir saçın kuru hanginden almalıyım cvp bekliyorum tşk ler.

Bende size bi öneride bulunayım. Saçlarımı farması ısırgan otluyla yıkıyorum 2 senedir. Memnunum. Bununla beraber son ıkı aydır bee beauty nin biotin ve kafein olan suyunu kullanıyorum. 10.50 tlye aldım.dustan sonra nemli saça sıkıp kjrutuyorum ve sonra duzlestiriyorum. Hem saçı yumuşatıyor hemde saçı kırmıyor ve yakmıyor ki benim saç kalın telli ve gür o yuzden 230da düzleştiriyorum gayet memnunum. Gidip mavi su adı altında satılanlara fazla para vermeyin. Özelliklle saç düzleştiryosanız mutlaka kullanın. Saç tipinize göre alın. 3 çeşidi var

Back
X