- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
- Konu Sahibi Schizophrenia
-
Benim bildiğim çatlaklar doldu falan yapıyorlar hattaEmira SY doğumdan sonra karnındakilerden şikayeyçiydi.. o da bi uygulama yaptırdı ama tam bilmiyorum. Yardımcı olursun dimi emira
Ben er-yag lazer uygulamasi yaptırdım baya memnunum ama benim yaptirdigim kirmizi ve yeni catlaklara uygulanıyor eski ve beyazmis catlaklar icin de baska yöntem olduğunu soylemisti doktorum
En az yüzde yetmiş iyileşme oldu hem de iki seansta.Çok fark etti mi? Benim çatlaklarım da kırmızı
Ben biraz incelemiştim ama beyazlaşmış çatlaklarda pek başarılı değil. Hatta hiçbir yöntemden tam olarak memnun kalan görmedim. Yalnız son zamanlarda Ahmet Karacaların uyguladığı nanofat dikkatimi çekiyor. Tahminimce biraz pahalı bir uygulama. Yaptırana da pek denk gelmedim. Ama mantığı çok aklıma yatıyor. Siz de bir araştırın isterseniz.Yaaaa okudum daha once lazeri ama inandırıcı gelmiyodu ben bunu hemen araştırıyorum maliyetli biseymi peki?
Maalesef, kadın sivilcesini kanatınca oradan bulaşmış, ya da ufak jilet kesiğinden mi bulaşmış tam hatırlayamayacağım, sonra zaten vücut şoka girmiş, komada kalmış kadın birkaç gün. Durduk yere olana bakın yani.
Mevcut haber linki bu, ama görüntüler rahatsız edici olabilir baştan söyleyeyim:
http://m.milliyet.com.tr/PembeNar/g...ruyordu--pembenar-galeri-genelsaglik-2439489/
Ayy çok korktum nasıl olmuş ya traşlaBen varım.
Doğumdan sonra uzaya kadar çatladım, olur olmadık yerlerimde çatlaklar oluştu, ama şortumu da giyerim, eteğimi de giyerim çok da tın çok da fifi. Millet zaten "Ayy şu kadının çatlağına bak" diye gezmiyor zaten. Her güzelin bir kusuru vardır, önemsenecek şey değil inanın ki.
Şükür iki bacağımız sağlam, orantılı, yürüyoruz, koşuyoruz vs. Bak daha geçen gün haber vardı, kadın genital bölgesini tıraşlarken et yiyen bakteri kapmış, iki bacağından da löp löp et almak zorunda kalmışlar kesilmesin diye. Neler var yani, çatlak dediğin ne ki?
Çok rahatsız oluyorsan, serin yaz akşamlarında ten rengi file çorap giy fondöten üzerine, o zaman rengi daha eşit görünüyor. Ama dert değil ya valla değil.
Canım birde bacaklarının olmadığını düşünMerhabalar. Fizigim cok guzel bel kalca oranım bacaklarım guzel ama bacaklarimdaki catlaklar yok muhemde iki diz kapagimin arkasindada parmak boyu kadar 5 6 tane.. basende de var onlar o kadar kötü durmuo ama aşağıda olunca kısa hicbirsey giyemiyorum dışarıda tatilde bikinimi sortumu giyiyorum ama tatil haricinde giymek isteyip giyemedigim bir sürü sortlar elbiseler var. Aksam neyse de gündüz asla giyip çıkamıyorum ben burdayım diye bağırırlar. Dışarıda kısa giymis herkese bakıyorum inceliyorum çatlak var mı diye. Üzülüyorum açıkçası istedigimi giyemedigim icin. Çünkü diz kapagimin arkası hos durmuyo yakından... bacak fondöteni kullandım kapanmadı umudum iyice kesildi yani merak ediyorum bacaklarındaki çatlakları takmadan miniler giyinen var mı?
Valla Allah bağışlasin da ben kendime çok güzelim falan diyemem ya....""fiziğim çok guzel .....""nasıl bir tabir. ..kime göre güzel neye göre güzel. ..göreceli bir kavram ama ama ""çok güzelim "" demek yerine orta guzellikteyim ama....."""diye soyleseydiniz inanın çok değil çok çok güzel olurdunuz. ..İNSANA HERŞEY MİSAFİR. ..Merhabalar. Fizigim cok guzel bel kalca oranım bacaklarım guzel ama bacaklarimdaki catlaklar yok muhemde iki diz kapagimin arkasindada parmak boyu kadar 5 6 tane.. basende de var onlar o kadar kötü durmuo ama aşağıda olunca kısa hicbirsey giyemiyorum dışarıda tatilde bikinimi sortumu giyiyorum ama tatil haricinde giymek isteyip giyemedigim bir sürü sortlar elbiseler var. Aksam neyse de gündüz asla giyip çıkamıyorum ben burdayım diye bağırırlar. Dışarıda kısa giymis herkese bakıyorum inceliyorum çatlak var mı diye. Üzülüyorum açıkçası istedigimi giyemedigim icin. Çünkü diz kapagimin arkası hos durmuyo yakından... bacak fondöteni kullandım kapanmadı umudum iyice kesildi yani merak ediyorum bacaklarındaki çatlakları takmadan miniler giyinen var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?