- 26 Mart 2020
- 236
- 93
- 13
- 40
- Konu Sahibi sadece huzur istiyorum
-
Terapi alıyordum.virüsten dolayı aksadıSiz yanlış hatırlamıyorsam boşanmıştınız sporu degisimi falan boşverin önce terapi alıp ruhunuzu düzeltin
Ben kabul ettim de boşandığım adam etmedibence bu dogustan gelen bir özellik. öyle sonradan olunmaz böyle seyler.
herkes sempatik olamaz
herkes cool yapılı olamaz
bu özellik siz de yoksa üzülmeyin bence :=)) kendınızı oldugunuz sekılde kabul edın
y.tube'dan leslie'nin videolarıyla spor yap kadının enerjisi o kadar iyi ki ekrandan geçiyoHem fiziksel hem ruhsal değişmek istiyorum
Kendimi tarzımı bulmak istiyorum.güçlü tarzı olan cool kadınalra hayranım.neler yapmam lazım ?
Ben tarzımı bulana kadar ayna karsısında baya vakit gecırdımHem fiziksel hem ruhsal değişmek istiyorum
Kendimi tarzımı bulmak istiyorum.güçlü tarzı olan cool kadınalra hayranım.neler yapmam lazım ?
ucuzluk var da virüs de var. zalim patronların ücretli izin vermediği işçiler resmen ölüm tehlikesiyle çalıştırılıyor. o giyecekleri üretenler kargosunu taşıyanlara yazık. çok acil bir ihtiyaç olmadıkça şu ara kargo kullanmak bence zalimlik. konu sahibi, siz evde ruhsal ve bedensel olarak kendinizi aktive edin. izolasyon dönemi bitince vicdanınız rahat alışveriş yaparsınız.Şu an çok ucuzluk var.
Şık ve Havalı kıyafetler seçin
Spor yapın
Aylık cilt bakımı yaptırın
Ruhunuz içinde kitap okuyun ve terapi alın.
Kesinlikle katilmiyorum. Bazen hayatta oyle seyler yasiyoruz ki hem de ust uste oyle seyler yasiyoruz uzun sure ruhumuz ve bedenimiz mahvoluyor. Zamanla yasanilan travmayi kabullenince hersey degisebilir. Spor gercekten iyi geliyor. Kendini mutlu edecek seyler yapmak ta iyi geliyor. Degisim istemek ilk adim hatta.bence bu dogustan gelen bir özellik. öyle sonradan olunmaz böyle seyler.
herkes sempatik olamaz
herkes cool yapılı olamaz
bu özellik siz de yoksa üzülmeyin bence :=)) kendınızı oldugunuz sekılde kabul edın
bu sekilde en azından daha cok mutlu olursunuz... içinizde olmayan bir özelliğe özenmeyın :=))
...........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?