Eşinizin sizi sadece seks amaçlı aynı kadınla aldattığını öğrenseniz ayrılır mısınız sindirir misiniz? Duygusal aldatmayla denk görür müsünüz böyle bir durumu?
Eşinizin sizi sadece seks amaçlı aynı kadınla aldattığını öğrenseniz ayrılır mısınız sindirir misiniz? Duygusal aldatmayla denk görür müsünüz böyle bir durumu?
Din baskılı toplumla zerre alakası yok ...
Allah erkekleri ve bayanları fiziksel ruhsal olarak ayri yaratmistir.kadın ve erkek asla ama asla bir olamaz ...
Ve bu da ' erkek yapar,kadın yapamaz' anlamıni taşımıyor.basi kesim her nedense böyle algiliyor . Allah in yarattığı kullarini sorgulamak ne haddimize !
Islam da kadının da namusu vardır erkeğin de ....
Kendi kendinize dinimize kulaktan dolma bilgiler eklemeyin
Yok öyle bişey
Ebesini s*kerim..... hiçbir sekilde kabullenmem. Ay düğüne az kaldı, yok yeni evliyim, çocuğum var falan hic farketmez,toplar esyalarini korum kapi onune.... yok oyle seni seviom deyip bi baskasindan zevk almak..... o zaman hayde yoluna diceksinnn....
Düşüncesi bile sizi ne kadar sinirlendirmiş
Bence kesin topuğundan vurursunuz
Ben size katılıyorum ama erkek ve kadın yaradılış itibariyle farklı ve erkeğin nefsi kadına göre daha düşük.bu bi gerçek. Fakat bu evet erkekler anlamını taşımaz asla dinimizde böyle biseyin yeri yok.arkadaş erkeğin nefsi düşüktür lafıma takılmış ben de açıklık getirmek için yazmıştımSimdi oncelikle islam ile din baskili toplum ayni sey degil. Dinimizde zina kadina da erkege de gunahken dun baskili toplumlar baskisini sadece kadina yapar. Benim dinimizi cok bilmeyen sadece etraftan gozlemleriyle bilen arkadasim sevismek erkeklerinize gunah degil sanirim demisti dusunun yani. İnsan gunaha meylederse karakteri zayifsa toplumsal kurallara ve yasalara bakar olay. Kadin hem vicdanina hem toplumsal vicdanina hesap verecekken erkek sadece kendi vicdanina hesap veriyor. İste arkadasin anlatmak istedigi ve alakasi yok dediginiz fark bu. İslamla alakasi yok ama Din baskili toplumla alakasi var.
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?