Fiziksel aldatmaya tavrınız ne olur?

Eşinizin sizi sadece seks amaçlı aynı kadınla aldattığını öğrenseniz ayrılır mısınız sindirir misiniz? Duygusal aldatmayla denk görür müsünüz böyle bir durumu?

Hic dusunmem cunku dusunecek bisi yok cok net kesinlikle aninda ayrilirim aldatmaktan bahsediyoruz olay bitmistir !!!

Başımdan geçmiş biri olarak söyleyim
Öncelikle birkereden birşey olmaz diyorsunuz......birkaçkez olunca benden büyük ablalarım bana eşimin yettiği sürece arada sırada kaçamakları fazla büyütmememi tavsiye etmişti.....olurya ikinci evliliğimde de aynısının yaşanmayacağının garantisi yok
Sonra bir de baktım ki bizimkinin diğer kadından sadece kırıntıları kalmış
Bu yüzden şartları zorlayıp ilk aldatmada bitirmek gerekiyor

Eşinizin sizi sadece seks amaçlı aynı kadınla aldattığını öğrenseniz ayrılır mısınız sindirir misiniz? Duygusal aldatmayla denk görür müsünüz böyle bir durumu?

Ayrilirm tbiki baskasimi yok ama once hayatini zehir ederim ondan snra bitirirm buyl konjsmak gbi olmasin allah yasatmasin insallahhhh

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben fiziksel veya duygusal bir aldatmada ki hepsi aldatma sonuçta
Affedenleri kadını da affetmeyin kadını da anlıyorum ve yargılamıyorum şahsen
Herkesin hisleri,duygusal durumu,yaşadıklarına tepkisi farklı
Ama aldatılıp bir de hakaret ve aşağılama gören kadın bence ikinci şansı vermemeli
Yine de büyük konuşmamak lazım hayat bu

Simdi oncelikle islam ile din baskili toplum ayni sey degil. Dinimizde zina kadina da erkege de gunahken dun baskili toplumlar baskisini sadece kadina yapar. Benim dinimizi cok bilmeyen sadece etraftan gozlemleriyle bilen arkadasim sevismek erkeklerinize gunah degil sanirim demisti dusunun yani. İnsan gunaha meylederse karakteri zayifsa toplumsal kurallara ve yasalara bakar olay. Kadin hem vicdanina hem toplumsal vicdanina hesap verecekken erkek sadece kendi vicdanina hesap veriyor. İste arkadasin anlatmak istedigi ve alakasi yok dediginiz fark bu. İslamla alakasi yok ama Din baskili toplumla alakasi var.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Büyük konuşmak istemiyorum ama erkekler için bu durumu bir ihtiyaç olarak görmüyorum. Yani tavrım duygusal değil, ihtiyaçtanmış deyip sindirme şeklinde olmaz.

Ebesini s*kerim..... hiçbir sekilde kabullenmem. Ay düğüne az kaldı, yok yeni evliyim, çocuğum var falan hic farketmez,toplar esyalarini korum kapi onune.... yok oyle seni seviom deyip bi baskasindan zevk almak..... o zaman hayde yoluna diceksinnn....

Düşüncesi bile sizi ne kadar sinirlendirmiş

Bence kesin topuğundan vurursunuz

erkektir ihtiyacı vardır muhabbetine katılmıyorum. kadında da hormon var erkekte de. affedersen bir daha olması çok muhtemeldir. onu başkalarıyla paylaşmayı kabullenmeden affetme. affetsen de saygı duyarım ama bil ki onun huyu bu, zihniyet bu. bu adamı affedip de sana güven veren başka biriyle ilişki yaşamak güzelliğinden kendini mahrum bırakacağın için üzülürüm.

sevgiliyken kolaylıkla tekmeyi basıp gönderiyorum ama evliyken yapabilirmiyim bilmiyorum çocuk da varsa bide zor olur ,hiç emin değilim ya çok zor ama ayrılırım ya bidaha aynı yatakta uyayamam o herifle midem almaz ayy düşüncesi ile kötü fena oldum Allah kimsenin başına vermesin...

affendenleri anlayamıyorum ama saygı duyuyorum herkesin kendi hayatı nasıl mutluysa öyle yaşar ama ben kendim geleceğim için asla ve asla affetmem çünkü bunu hayat boyu unutmam karşımdakine de kendime de hayatı dar ederim zehir olur hayat. zaten yaş ilerledikçe bu bana normal gelmeye başlarsa o zamanda ahlak ve etik duygumu kaybederim onu da asla istemem o yüzden benim ve kocam için en iyisi ayrılmak olur. duygularımı kaybetmeden başkasıyla mutlu olma şansımı beni aldatan birisi için öldürmem. evliyim bir kızım var bu konuşmanın aynısını eşime de söyledim böyle bir hata yaparsan durum bu olur dedim , aldatılan bir arkadaşımın aklını oynatma noktasına geldiğini gözlerimle gördüğüm için buna kesin karar verdim o boşanmamayı seçti ama şuan ha ölmüş ha yaşamış hiç farkı yok aldatılanlar bunu iyi düşünsün öyle karar versin.........................

Son düzenleme:
Öyle yada böyle aldatılmışsındır. . Aldatmanın A'sı varsa ayrılıırım

Ben size katılıyorum ama erkek ve kadın yaradılış itibariyle farklı ve erkeğin nefsi kadına göre daha düşük.bu bi gerçek. Fakat bu evet erkekler anlamını taşımaz asla dinimizde böyle biseyin yeri yok.arkadaş erkeğin nefsi düşüktür lafıma takılmış ben de açıklık getirmek için yazmıştım
Din baskili toplum yerine ' cahil toplum' kavramı bence daha yerinde olurdu. Zira ben o kavramdan ıslam dinini yaşayan herkesi algıladım. O sapik düşünce yalnızca cahil kesimlerde olur
Mesela namazını kılıp zina yapan erkekler var
Işte böyleleri cahildir, kendini kandırandir
Islami gerçekten yaşayan biri böyle saçma sapan düşünmez zaten'ben erkeğim yaparım'diye bişey olamaz

Bence büyük konusma bilmiyorum evlimisin bekarmi ama evlendikten sonra insan farkli düsünüyor tabiki bende affetmem öyle birseyi ama birde cocuk varsa is degisiyir......

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Fiziksel aldatma duygusal aldatma diye bir sey yok aslinda. Erkekler duygusal olarak baglandigi kadinlari da bilincaltinda ureme yani soyunu devam ettirebilmek icin uygun kisi portatifine gore seciyorlar. Yani uzgunum aslinda ask dedimizde insanin her seyi guzel adlandirmasiyla olusmus bir kavram. Tabi diyeceksiniz o zaman erkekler neden evlenirken secici oluyor o cok seksi bulduklari kadinlarla evlenmiyor veya bunu dusunmuyor? Es seciminde anneye benzerlik veya dogurganligi simgeleyen seyler etkili oluyor. Tabii toplum anlayisi da etkili. Neyse bu konu cok farkli ve uzar ama bence hicbir farki yok. Ve affedilemez.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…