Fiziksel aldatmaya tavrınız ne olur?

Konu sahibi aldatmayı olumsuz karşılayanlara eksi rep veriyor sanırım
Hoşunuza gitmedi mi ?

Hoşunuza gitmedi mi ?

yanlış yere konu açmış, üst konuda yapanların sırtı sıvazlanıyordu

neyse arkadaşlar yazmışlar, ekleyecek birşeyim yok

hangı kadın kaldırabılır bunu? erkeğin şeyinin keyfı olacak dıye tavız vermem kendımden

Son düzenleme:
ister duygusal ister fizikzel ister telepatik ne halt olursa olsun AFFETMEM....

aldatma aldatmadır
duygusal ne fiziksel ne anlamadım
sonuçta ikisinde de aldatıyor
bunun nedeni açıklaması ilki sonu yok
öyle bir şansıda yok

Aynı kadına devamlılık varsa duyguda vardır
Ne olduğunun önemi yok aslında
Aldatma aldatmadır
Affetmem
Affeden vardır herkese saygım sonsuz
Ama bir daha aynı yastığa baş koyamam
Sadece cinsellik durumu değil bu, konuya oradan bakmak hata

Bencede aldatma aldatmadir fiziksel ya da zihinsel ama tabi bu aşamaya gelmemek içinde hem cinsel hemde ruhsal anlamda karşılıklı tatmin gerekiyor.buda bir neden değil aldatma için dürüstçe seninle olmuyor deyip ayrılmali insan

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eşinizin sizi sadece seks amaçlı aynı kadınla aldattığını öğrenseniz ayrılır mısınız sindirir misiniz? Duygusal aldatmayla denk görür müsünüz böyle bir durumu?

Aynı seyi sen yapsaydın!!! Eşin ne yapardı? Toplum seni hangi kefeye koyardı? Toplumun gözünde sen ne olurdun? Erkektir yapar diyerek şu erkekleri haklı cıkarıyorlar ...yapmayın kadın erkek eşit...yeter artık kadınlara yapılan baskılar bitsin!

Fiziksel aldatma diyerek kendinizi mi kandiriyorsunuz anlamadim.aldatma zaten cogunlukla yatakda biten birsey.erkek evliliginde evlendigi esinde yasayamadiklarini disarda aramaya baslar.ve bulduğunda aldatmaya baslar.zaten hoslanmissa bir kadinla iliski kurar.hoslanmamissa neden iliski kursun adamin zaten duzenli bir cinsel hayati var.bir kadini cekici bulmus ve yatmis bu kadar basit.bunu kaldirip kaldiramamak o kisinin esine kalmis birsey. Icine sindiriyorsa devam eder...

Son düzenleme:
erkeklerin kadınları kandırma numaraları. aldatma aldatmadır kaldı ki ortada ilişki var. yapmayın lütfen! duygusal birşey kalmamış ki.. duygusal aldatmayla denk olmasın..

insan sevdiği insanla birlikte olur. ama eşi olan çok sevdiği olan bir erkek asla başkasıyla düşünemez.

evli birinin başkasıyla birlikte olmasını ben olsam asla kabul etmem. o söylediği gerekçe olamaz.

yani aynı şeyi sen yapsan (elbette böyle bir şey olacak diye demiyorum) o zaman o rahat eşin sadece karım seks için yapmış ne var bunda diye geçer hiç birşey olmamış gibi davranır mı..dediğim gibi elbette senin miden karakterin bunu kabul etmez. Ancak erkek yapınca erkeklik yapmış oluyor kadın yapınca o... oluyor değil mi.. o.. olmasa da dediğim gibi doğru olan bu değil..boşanılır isteyen istediğinle ne yaparsa yapsın.. ama evliyken hiç doğru değil. iki taraf içinde..

bence sen de bunu kabullenme.tepkini ver.. affedersin affetmezsin bu konuda şuan birşey diyemem. sen daha iyi bilirsin. ama bunu kabul etmediğini söyle.. yüzsüz şeyy bir daha olmaz diyeceğine neler diyor! kızdım şimdi! bir daha olmaz derse....ve sen affetmek istiyorsan bir kez daha olursa asla affetmeyeceğini söylemelisin..

ama dediğim gibi senin kararın..

Son düzenleme:
Affedebilsem affederim de affedemem O yüzden boşanırım. Ne acayip bi cümle oldu ya :)

Benim de işyerinde sorduğum ablalarım boşanmam demişti çok şaşırmıştım.

Benim de işyerinde sorduğum ablalarım boşanmam demişti çok şaşırmıştım.

Cnm sordugun kisilerin midesi kaldiriyor demekki bu tarz seyleri igrenc degilmi sence ??? ben olsam derhal noktayi koyar bosanma davasini basardim vallahi hic beklemezdim kadin olduguma ragmen bazi kadinlari anlamakta zorluk cekiyorum vallahi nasil boylesi cirkin bir olayi kabul edebiliyorlar anlamis degilim !!!!! insanin ici almaz ... aldatmakta sadece fiziki degildir karsindaki insanin bunu dusunmesi goz zinasi yapmasida aldatmadir vs vs veeeeee olay bitmistir ben bunu kabul edebilcek kadinlarida anormal buluyorum !!!! acaba beyinleride sorunmu var diye dusunmeye basladim bu nasil bir bakis acisi yahu

Son düzenleme:
Hoşunuza gitmedi mi ?

Kimseye eksi oy vermiyorum bunu nereden çıkardın? Ben burada genel bir soru sordum ve insanlar fikirlerini belirtiyor. Tanımadığın biri hakkında asılsız şeyler uydurma. İyi forumlar

Son düzenleme:
Kimseye eksi oy vermiyorum bunu nereden çıkardın? Ben burada genel bir soru sordum ve insanlar fikirlerini belirtiyor. Tanımadığın biri hakkında asılsız şeyler uydurma. İyi forumlar

bebişim seriye bağlamışsın eksiyi eksi verme demiyorum hobi olarak yine ver, ama fikirlere tahammül edebilmek, fiziksel aldatmayı araştırmaktan daha önemli

bebişim seriye bağlamışsın eksiyi eksi verme demiyorum hobi olarak yine ver, ama fikirlere tahammül edebilmek, fiziksel aldatmayı araştırmaktan daha önemli

Evet iftiranızdan sonra hatrınız kalmasın diye verdim :) Koca başlıkta sadece ikiniz eksi oylandınız. Iyi günler. Ayrıca kafan çok güzelmiş canım güle güle kullan

Son düzenleme:
Evet iftiranızdan sonra hatrınız kalmasın diye verdim :) Koca başlıkta sadece ikiniz eksi oylandınız. Iyi günler. Ayrıca kafan çok güzelmiş canım güle güle kullan

ergen stayla diyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…