Konu sahibi aldatmayı olumsuz karşılayanlara eksi rep veriyor sanırım
Hoşunuza gitmedi mi ?
Eşinizin sizi sadece seks amaçlı aynı kadınla aldattığını öğrenseniz ayrılır mısınız sindirir misiniz? Duygusal aldatmayla denk görür müsünüz böyle bir durumu?
Eşinizin sizi sadece seks amaçlı aynı kadınla aldattığını öğrenseniz ayrılır mısınız sindirir misiniz? Duygusal aldatmayla denk görür müsünüz böyle bir durumu?[/QU sadece çocuklar bağlayıcı olur onların aile ortamında büyümesini önemserim kocamada saygımı yitiririm belkide tiksinirim ama çocuklar için durmak ilerleyen zamanlarda eşininde tam bir pişmanlığı evliliğide zamanla toplar belki.tekrar ederse çocuklarımın karakterli yetişmesinide düşünerek herşeyin bitmesi olurdu.
Benim de işyerinde sorduğum ablalarım boşanmam demişti çok şaşırmıştım.
Konu sahibi aldatmayı olumsuz karşılayanlara eksi rep veriyor sanırım
Hoşunuza gitmedi mi ?
Kimseye eksi oy vermiyorum bunu nereden çıkardın? Ben burada genel bir soru sordum ve insanlar fikirlerini belirtiyor. Tanımadığın biri hakkında asılsız şeyler uydurma. İyi forumlar
bebişim seriye bağlamışsın eksiyieksi verme demiyorum hobi olarak yine ver, ama fikirlere tahammül edebilmek, fiziksel aldatmayı araştırmaktan daha önemli
Evet iftiranızdan sonra hatrınız kalmasın diye verdim :) Koca başlıkta sadece ikiniz eksi oylandınız. Iyi günler. Ayrıca kafan çok güzelmiş canım güle güle kullan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?