Fiziksel aldatmaya tavrınız ne olur?

İlginç ablalarmış. Büyütme he...
Keşke erkek olsaydım dedirten cümleler.
Yap yap, sonra kadın 'büyütmesin'
Alttan alsın idare etsin... Ne güzel!

İlginç ablalarmış. Büyütme he...
Keşke erkek olsaydım dedirten cümleler.
Yap yap, sonra kadın 'büyütmesin'
Alttan alsın idare etsin... Ne güzel!

Bunun bir tanesi başhekim.......diğeri yine hali vakti yerinde bir ablaydı..........ama ne ilginçtir ki ikisi de boşanmış
Yürümüyor......hiçbirşeyden zevk almıyorsun ve birgün inceldiği yerden kopuyor

Aldatılma başınıza geldiğinde kadının ilk tepkisi yada sorusudur 'Ona karşı bir şey hissettinmi?' Bu kadının erkeği affetmek için partnerine bir şans vermekten başka birşey değildir.O "hayır" cevabını duymak ister ki sözde affedebilsin, daha az kırılsın...AMA KADININ KENDİNİ KANDIRMASINDAN BAŞKA BİRŞEY DEĞİLDİR, ERKEK ARTIK O YOLU ÇOKTAN SEÇMİŞTİR VE SİZ ELİNİZDE TUTABİLMEK İÇİN TÜM KOZLARINIZI OYNUYORSUNUZDUR..
Aldatılmanın devamı çoğu erkekler için aynıdır kaçınılmazdır yani bir yeltenen yine yapar... ya devam eder çekersiniz, yada kendinizin kıymetini bilir yenibir hayata yelken açarsınız..Aldatılmanın fiziğiyle kimyasıyla alakası yoktur, sadece sonu biraz daha uzaklaştırırsınız o kadar....

Eşinizin sizi sadece seks amaçlı aynı kadınla aldattığını öğrenseniz ayrılır mısınız sindirir misiniz? Duygusal aldatmayla denk görür müsünüz böyle bir durumu?

aldatma aldatmadır bunu fizikisi duygusalı olmaz,ve kesınlıkle sindiremem böyle bir durumu ...

Aynen katiliyorum ama aldatma aldatmadir oylesi boylesi yoktur

Aynen katiliyorum ama aldatma aldatmadir oylesi boylesi yoktur
Aynen aldatmanin fiziki ruhsali olmaz
gozle de aldatma olur
buradaki bi cok bayan ayrilirim ben diyor ama isin icine girince oyle olmuyo
Allah korusun ben yasamadim istemem de ttabi ki ama ayrilirim hemen de diyemem heralde iyice dusunurdum yine de
ama surekli aldatilsam kaldiramazdim bunu ayrilirdim heralde
ancak bi kez olmussa hatasini anlamissa beni mutlu etmek icin cabalarsa affederdim heralde
hele cocuk olunca insan kendinden.cok cocugunu dusundugu icin ona gore karar verirdim

Eşinizin sizi sadece seks amaçlı aynı kadınla aldattığını öğrenseniz ayrılır mısınız sindirir misiniz? Duygusal aldatmayla denk görür müsünüz böyle bir durumu?

çok zor bi durum ya çok sevmeme rağmen ayrılırdım.Çünkü kendisnn en hassas oldugu nokta aldatma (dili yanmış bi kere eski karısından) o yüzden affetmezdim

Biz kadinlar neden aldatilmayi normallestirmeye calisiyoruz onu anlamadim. Yok yapisi oyle erkeklerin ruhu oyle vs. Kendimizce olayi yumusatmalar falan. Kusura bakmayin da aldatilmissiniz, sizi degil de baskasini tercih etmis, onu secmis... Siz kadin degil misiniz ve eminim aldattigi kadindan daha guzelsinizdir. Aksi bile olsa siz onun helalisiniz neden siz degil de o kadin? Hem yakalanmasa devam edecek bir iliskinin pismanligi da ne sacmaliktir yakalanmasa tam gaz devam. Pisman oldu diye bosuna teselli bulmayin. Ustelik bunlar erkektir yapar diyenlerin cocuklari. Ayrica bundan sonra bir daha yapmayacagini dusunuyorsaniz fazla iyimsersiniz.

Eger derseniz ki aldatsa bile sorun degil, hayatimi degistirmek istemiyorum, bu konu yuzunden bosanmam, saygi duyarim sonucta herkesin kendi hayati. Ama lutfen bu konuyu erkekligine degil kisiligine maledin. Dunyada esini aldatmayan bu kadar erkek varken bir sahsiyetsizin uckurunu tutamamasini genelleyerek teselli bulmayin. Zira sadece kendinizi kandirmis olursunuz.

aldatma aldatmadır. fark göremiyorum. sonunda yapılan şey aynı.
sevgiye ihanet

Erkekler yakalaninca klasik yalan yemin ederim duygusal bir sey yoktu sadece seks amacliydi. Belki burdan yirtarim diye dusunuyorlar galiba :)

Aldatmanın duygusalı seks amacı olmaz.Kimse birşeye başlarken pat diye duygusal başlamıyor zaten.Karısı varsa ne işi var başka kadının koynunda.

Bana göre aldatmanın duygusal ya da fiziki olması hiç fark etmez. Aldatma her iki koşulda da aldatmadır ve bunun affedilir bir tarafı olmaz. Direkt ayrılırım lamı cimi olmaz bunun. Şöyle düşünün kadın kocasını duygusal değil de fiziki olarak aldatmış olsa kocası tamam karıcığım sorun değil nasıl olsa duygusal değil fizikiden bir şey olmaz ona aldatma denmez hayatım mı diyecek sizce?

Nitekim yirtiyorlar da...

Herkes affedebilir. Belli olmaz ben buyuk konusmak istemem. Durumlar ne getirir bilinmez. Ama boyle kiliflara siginmak esas zayiflik geliyor bana. Aldatildim ama seviyorum affettim iste. Ya da cocugum vardi. Gucum yok duzenimi bozmak istemiyorum. Durustce itiraf edebilmek lazim kendine.

Sadece fiziksel diye olayi normallestirmeyin..

Zaten benim sacma buldugum aldatan erkegin affedilmesi degil. Affetme sebebi olarak tuhaf tuhaf bahaneler uretilmesi. Cocugum icin: Babasinin annesini aldatrigini bilen ve bu huzursuzluklarla yasayan cocuklar daha mutlu olmuyor.

Ama duygusal degil: Ne farki var zaten duygusal olsa bosanacak misin? Hayir...

Erkeklerin hepsi ayni hepsi aldatir: Dunyada bu kadar cok esine sadik erkek varsa kusura bakmayin ama bu da bir bahane olamaz.

Bu aralar çok bunalmıştı. Kafa dağıtmak istemiştir o... ile. Zaten o o... tavlamak için bir yerini yırtmış, içkiliymiş hem hatırlamıyomuş...

Benim kocam yaptı bir şeroluk. Affediyorum ulan napiyim. Yok kocaları aklama yoluna gitmesek olmaz :)

büyük sözüme tövbe ile başlayıp ,

aldatmanın azı-çoğu , ucundan-kenarındanı olmaz bence..

bu fikrin eşimin aklından geçmesini sezmem bile evliliğimi gözden geçirtir..

kabul etmem edemem diyorum

Aldatma aldatmadır fizikseli duygusal yoktur.Çok seviyorum öyle her ufak şeyde ayrılmayı seçmem
Ta ki işin içinde aldatma varsa büyük konuşmim ama aşkımdan gebersem dahi ayrılırım..

Son düzenleme:
Ben boşanırdım...

Yalnız bu konuda yazmak istediğim birkaç şey var.

Kadın ciddi bir sağlık problemi yoksa eşini kesinlikle ihmal etmemeli.

Cinsel anlamda eşine karşı bencil olmamalı.

Bilhassa gebelik ve doğum bahane olarak kullanılmamalı.

Peki bunlar bir erkeğin eşini aldatması için yeterli sebepler olabilir mi?

Olamaz elbette ama eşlerin her anlamda birbirlerine saygılı olmaları lazım. Kadın keyfekeder canım istemiyor diyerek eşini zor durumda bırakmamalı diye düşünüyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…