Başımdan geçmiş biri olarak söyleyim
Öncelikle birkereden birşey olmaz diyorsunuz......birkaçkez olunca benden büyük ablalarım bana eşimin yettiği sürece arada sırada kaçamakları fazla büyütmememi tavsiye etmişti.....olurya ikinci evliliğimde de aynısının yaşanmayacağının garantisi yok
Sonra bir de baktım ki bizimkinin diğer kadından sadece kırıntıları kalmış
Bu yüzden şartları zorlayıp ilk aldatmada bitirmek gerekiyor
İlginç ablalarmış. Büyütme he...
Keşke erkek olsaydım dedirten cümleler.
Yap yap, sonra kadın 'büyütmesin'
Alttan alsın idare etsin... Ne güzel!
Eşinizin sizi sadece seks amaçlı aynı kadınla aldattığını öğrenseniz ayrılır mısınız sindirir misiniz? Duygusal aldatmayla denk görür müsünüz böyle bir durumu?
Ben büyük konuşup ' aaa aldatirsa beni kesin ayrilirim ' diyemem
Hayat bu bizi nereye sürükleyeceği belli olmaz
Ama bu fikrimi de nişanlıma demem tabi yoksa rahatça aldatabilirim gibi bi fikir oluşabilir
Erkeğin nefsi kadına göre zayıf o yüzden bu konuda kimse buyuk konuşmasın derim
Aldatırsa kesin ayrılırım deyip ayrilamayan birçok bayan var
Aynen aldatmanin fiziki ruhsali olmazAynen katiliyorum ama aldatma aldatmadir oylesi boylesi yoktur
Eşinizin sizi sadece seks amaçlı aynı kadınla aldattığını öğrenseniz ayrılır mısınız sindirir misiniz? Duygusal aldatmayla denk görür müsünüz böyle bir durumu?
aldatma aldatmadır. fark göremiyorum. sonunda yapılan şey aynı.Eşinizin sizi sadece seks amaçlı aynı kadınla aldattığını öğrenseniz ayrılır mısınız sindirir misiniz? Duygusal aldatmayla denk görür müsünüz böyle bir durumu?
Erkekler yakalaninca klasik yalan yemin ederim duygusal bir sey yoktu sadece seks amacliydi. Belki burdan yirtarim diye dusunuyorlar galiba :)
Nitekim yirtiyorlar da...
Herkes affedebilir. Belli olmaz ben buyuk konusmak istemem. Durumlar ne getirir bilinmez. Ama boyle kiliflara siginmak esas zayiflik geliyor bana. Aldatildim ama seviyorum affettim iste. Ya da cocugum vardi. Gucum yok duzenimi bozmak istemiyorum. Durustce itiraf edebilmek lazim kendine.
Sadece fiziksel diye olayi normallestirmeyin..
Zaten benim sacma buldugum aldatan erkegin affedilmesi degil. Affetme sebebi olarak tuhaf tuhaf bahaneler uretilmesi. Cocugum icin: Babasinin annesini aldatrigini bilen ve bu huzursuzluklarla yasayan cocuklar daha mutlu olmuyor.
Ama duygusal degil: Ne farki var zaten duygusal olsa bosanacak misin? Hayir...
Erkeklerin hepsi ayni hepsi aldatir: Dunyada bu kadar cok esine sadik erkek varsa kusura bakmayin ama bu da bir bahane olamaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?