- 18 Şubat 2018
- 1.640
- 3.021
- 133
Merhaba herkese ,
İşyerinde bir arkadas var. Mecburen her öğle Yemeğini birlikte yiyoruz. Ama kafam pek uymuyor. Mesela bugün beraber yemek yerken yanınıza bi çift oturdu bana dedi ki " ya baksana ne yakışıklı çocuk ama hiç o kız olmuş mu şimdi ona beni niye bulmuyor böyle yakışıklılar " dedi.
Patron karısıyla ortak Çalışıyor adam zengin haliyle kadının rahat bir yaşantısı var. Onun için de " hep rahat olsa ne olur bu adamla aynı yatağa girince insanın midesi bulanır , bunun nesine vurulduysa " falan dedi.
Görüntü Dünya'da hersey mi demek ?
Aynen öyleAman öyleleri , azcık cebi dolu olanı görünce üstüne atlayan tipler...
Dışı seni , içi beni demişler. Bilemezsin . Herşeyy tip değil.
Çok Bihter ziyagil ce oldu :))''tabi siz yabancılar tarafından mekanda oturulan kocalara her bakımdan yetersiz gördüğünüz bir kadının kadınlık etmesine şiddetle karşısınız ama en azından yatak durumlarıyla ilgili bilgileri öğrenirseniz sevinirim.''
rahmetli iyi çıkardı işlerin içindenÇok Bihter ziyagil ce oldu :))
Hahhaaa evet :)))rahmetli iyi çıkardı işlerin içinden
Hahhaaa evet :)))
Olur mu sadece tip ki ben sevdiğim için bana çok yakışıklı gelirdi. Avukatıma göre sokakta herhangi erkekten biri. Bu herifle niye evlendin diye kızıyor. Ben anlatınca o da çok yakışıklı hayal etmiş. Çok kibar, anlayisli, olgun, bonkördü. Evlenince annesi ile ilişkisi bitirdi bizi.Eski eşinizle sadece yakışıklı diye mi evlenmiştiniz ?
Yoksa baska özelliklerini de sevmiş miydiniz ?
Insanın ilk baktığı şey tip okursa malesef hata yapma ihtimali de artıyor
Wuhuuu bihter reyiz ölmedi içimizde yaşıyor''tabi siz yabancılar tarafından mekanda oturulan kocalara her bakımdan yetersiz gördüğünüz bir kadının kadınlık etmesine şiddetle karşısınız ama en azından yatak durumlarıyla ilgili bilgileri öğrenirseniz sevinirim.''
Avukatınız böyle bi soru nasıl soruyor dikkat edin o avukata erkek mi ?Olur mu sadece tip ki ben sevdiğim için bana çok yakışıklı gelirdi. Avukatıma göre sokakta herhangi erkekten biri. Bu herifle niye evlendin diye kızıyor. Ben anlatınca o da çok yakışıklı hayal etmiş. Çok kibar, anlayisli, olgun, bonkördü. Evlenince annesi ile ilişkisi bitirdi bizi.
Yok ya erkek değil kadın sadece gönül kimi severse güzel odur mantığı.Avukatınız böyle bi soru nasıl soruyor dikkat edin o avukata erkek mi ?
Sakın yanlış anlamayın dikkatimi çektiği için sordum.
Aslında o Flört ederken oynamış ben sonradan değişmeye pek inanmam evlenince de maskesi düşmüş : (
Allah mutluluğumuzu daim etsin :)Benim için dişler çok önemli ayrıca erkeklerde sarışın renkli göz uzun boy beğenirim. Bunların yanında zenginlikte falan hiç gözüm yoktur ama mutlaka okumuş ve işi gücü olan biri olmalı. Öyle çok yüksek maaşlı olmasıda önemli değil ama dediğim gibi Çalışkan ruhlu olmalı. Bunlar benim kriterlerimdi. Di diyorum çünkü allah gönlüme göre verdi evlendim. Kocamda kumral uzun çok konuşkan okumuş bir eş istiyormuş o da beni buldu. Demek istediğim kesinlikle insanların tüm ömrünü geçireceği kişi ile ilgili hem fiziksel hemde genel olarak kriterleri olması normaldir. Evet bana göre fiziksel özellikler karşı cinste önemli ama aynı derecede karakteri okumuş olması ve tabiki işi gücüde önemli
Para önemli değil ama tip önemli dediValla her yerde fiziği düzgün erkek dolu ama o arkadaşın derdi bu fiziği düzgün erkeklerin aynı zamanda iyi bir gelirinin olması arabası olması arkadaşa prensesler gibi davranmasıysa bilemem.
Ohooo bizim işyerinde ne dedikodular Dönüyor bi bilsen :))Ay bariz kiskanclik ya bu sürekli sürekli diyorsa.
Rahat birak ciftleri yahu. Cok ayip degil mi bu sözler yoksa bir bana mi böyle geliyor.
Ben esimle dedikodu yaparim hersey söylerim ama toplum icinde ücüncü sahislara böyle cirkince seyler söylemenin mantigini anlamiyorum.
Ayip degil mi ya hala oradayim.
Seven sevmis almis diyoruz geciyoruz.
Bize halt yemek düser.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?