Fiziksel görüntü önemli mi ?

Sen daha güzelsen belki de Kendin daha da ortaya çıkmak için genelde kendine göre daha az gösterişli Olanları tercih ediyor olabilirsin.
Valla sizin de bu yazdıklarınızdan hala aynı şeyleri tekrar etmenizden fiziksel görünüme çok önem verdiğiniz anlaşılıyo.. Ben sizin bakış açınızla bakamıyorum.. "Güzellik bakan gözdedir" felsefesini benimsemiş bi insan olarak.. Ben ne kendi güzelliğimi ne de başkasının güzelliğini hiçbi zaman sorgulamıyorum.. Seçimlerim konusunda bu güne kadar yapılan yorumları da arkadaşınızın yaptığından farklı bulmuyorum.. Yani diyorum ki insanlar insanlara bu bakış açısıyla bakmasın, sevgi güzelliklerin en güzelidir.

Bu yorumdan bunu mu çıkardınız pes.

Siz kendime göre daha az gösterişli olan kişilere aşık oluyorum seçiyorum dediniz. Bende belki de bilinçaltınızda böyle bir düşünce vardır dedim.

Bu yorumdan bunu mu çıkardınız pes.

Siz kendime göre daha az gösterişli olan kişilere aşık oluyorum seçiyorum dediniz. Bende belki de bilinçaltınızda böyle bir düşünce vardır dedim.
Ben insanların öyle yorumladığını ama benim o kişileri güzel bulduğumu söyledim.

Herkes bulduğuyla yetiniyor. Şartlar oyle gerektiriyor. Yoksa herkesin hayalinde daha yakışıklısı, daha güzeli vardir.

Ben beğenmediğim biriyle birlikte olamazdım. Ama kime göre yakışıklı bu değişir.
Gençken bi çocuğa aşık oldum. Sen bunun neresini beğeniyorsun derlerdi. Sevdiğini beğenirsin işte.

Ben beğenmediğim biriyle birlikte olamazdım. Ama kime göre yakışıklı bu değişir.
Gençken bi çocuğa aşık oldum. Sen bunun neresini beğeniyorsun derlerdi. Sevdiğini beğenirsin işte.
Doğru.

Kadınlar zaten hep aşık olduklarını guzel bulur.

bence mesafe koyun araniza bu kisi ile. belli ki dedikoducu bir tip. benim de basimda boyle bir durum vardi, guluo geciyordum, he diyip geciyordum filan sonra baktim herkes beni o kizla cok yakin saniyor. hem de o kizla gorusmek ruhumu yoruyor. uzum uzume baka baka kararmasin dedim, bana arkadasimi sorsalar bunun uzerinden bana kim oldugumu soylemesinler dedim :) aramadim sormadim vefasizliklar ettim ayiplar ettim. arkamdan coook konustu cok laf soktu amaaaan cok da tin dedim. rahatim. iyi insanlar bulmak
lazim.

Normal seçtiğim bir arkadas olsa bende Aramam görüşmem de iş arkadası ve ondan baska Yemeğe vs çıkabileceğim kimse de yok o Yüzden.

Boyle biriyle arkadasligima devam edemezdim ama yok mecbursam is yerinde oldugu icin o zaman onun o bos konusmalarini dinlemez baska seyle ilgilenirdim birak kendi kendine konussun dursun

Boyle biriyle arkadasligima devam edemezdim ama yok mecbursam is yerinde oldugu icin o zaman onun o bos konusmalarini dinlemez baska seyle ilgilenirdim birak kendi kendine konussun dursun
Mecbur Olduğum için işyerinde başka kız yok çünkü.

Kızı da geçtim arkadaşlık yapabileceğim kimse yok

Bence bizim insanın sorunu iki cümleyi hayatına adapte edememek:
1. Sana ne?
2. Bana ne?

Nezaketsizliğimi affedin ama, İşte diyorlar ya göz görmüş gönül sevmiş, senin iş arkadaşı gibilere de b.k yemek düşüyor

Yalnız dikkatli ol böylelerin odağı hep kendisinden başkalarıdır. Hep diğer insanlar hakkında konuşan, yorum yapan, yani düşüncelerini başkaları üzerine kuran tipler pek sağlıklı gelmiyor bana. Fesatlık yapabilir, enerjini düşürebilir, yarın senin için de bir kulp bulabilir, Canını sıkabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…