- 13 Ağustos 2014
- 13.041
- 22.234
- 598
Valla sizin de bu yazdıklarınızdan hala aynı şeyleri tekrar etmenizden fiziksel görünüme çok önem verdiğiniz anlaşılıyo.. Ben sizin bakış açınızla bakamıyorum.. "Güzellik bakan gözdedir" felsefesini benimsemiş bi insan olarak.. Ben ne kendi güzelliğimi ne de başkasının güzelliğini hiçbi zaman sorgulamıyorum.. Seçimlerim konusunda bu güne kadar yapılan yorumları da arkadaşınızın yaptığından farklı bulmuyorum.. Yani diyorum ki insanlar insanlara bu bakış açısıyla bakmasın, sevgi güzelliklerin en güzelidir.Sen daha güzelsen belki de Kendin daha da ortaya çıkmak için genelde kendine göre daha az gösterişli Olanları tercih ediyor olabilirsin.
Aynen Haklısınız.O zaman anlayacağı dilden cevabını ver insanların kimle evlendiği ne yaptığı biiz ilgilendirmez sevmiş evlenmiş de geç yani
Bu yorumdan bunu mu çıkardınız pes.Valla sizin de bu yazdıklarınızdan hala aynı şeyleri tekrar etmenizden fiziksel görünüme çok önem verdiğiniz anlaşılıyo.. Ben sizin bakış açınızla bakamıyorum.. "Güzellik bakan gözdedir" felsefesini benimsemiş bi insan olarak.. Ben ne kendi güzelliğimi ne de başkasının güzelliğini hiçbi zaman sorgulamıyorum.. Seçimlerim konusunda bu güne kadar yapılan yorumları da arkadaşınızın yaptığından farklı bulmuyorum.. Yani diyorum ki insanlar insanlara bu bakış açısıyla bakmasın, sevgi güzelliklerin en güzelidir.
Ben insanların öyle yorumladığını ama benim o kişileri güzel bulduğumu söyledim.Bu yorumdan bunu mu çıkardınız pes.
Siz kendime göre daha az gösterişli olan kişilere aşık oluyorum seçiyorum dediniz. Bende belki de bilinçaltınızda böyle bir düşünce vardır dedim.
Tamam olabilir.Ben insanların öyle yorumladığını ama benim o kişileri güzel bulduğumu söyledim.
Evet hele de belli bir yastan sonraHerkes bulduğuyla yetiniyor. Şartlar oyle gerektiriyor. Yoksa herkesin hayalinde daha yakışıklısı, daha güzeli vardir.
Boyu kısa kız.Iste diyorum ya kendilerine bakmadan bi de böyle arayışlara girmeleriUzun boylu geniş omuzlu kirli sakallıysa aralarını yapabiliriz
Boyu kısa kız.Iste diyorum ya kendilerine bakmadan bi de böyle arayışlara girmeleri
Doğru.Ben beğenmediğim biriyle birlikte olamazdım. Ama kime göre yakışıklı bu değişir.
Gençken bi çocuğa aşık oldum. Sen bunun neresini beğeniyorsun derlerdi. Sevdiğini beğenirsin işte.
Normal seçtiğim bir arkadas olsa bende Aramam görüşmem de iş arkadası ve ondan baska Yemeğe vs çıkabileceğim kimse de yok o Yüzden.bence mesafe koyun araniza bu kisi ile. belli ki dedikoducu bir tip. benim de basimda boyle bir durum vardi, guluo geciyordum, he diyip geciyordum filan sonra baktim herkes beni o kizla cok yakin saniyor. hem de o kizla gorusmek ruhumu yoruyor. uzum uzume baka baka kararmasin dedim, bana arkadasimi sorsalar bunun uzerinden bana kim oldugumu soylemesinler dedim :) aramadim sormadim vefasizliklar ettim ayiplar ettim. arkamdan coook konustu cok laf soktu amaaaan cok da tin dedim. rahatim. iyi insanlar bulmak
lazim.
Demek ki boylu poslusunuz ne guzel :)
Olsun kısa da değil en azındanBoyum uzun degilki 1.65'tim.
Mecbur Olduğum için işyerinde başka kız yok çünkü.Boyle biriyle arkadasligima devam edemezdim ama yok mecbursam is yerinde oldugu icin o zaman onun o bos konusmalarini dinlemez baska seyle ilgilenirdim birak kendi kendine konussun dursun
Kızı da geçtim arkadaşlık yapabileceğim kimse yokBoyle biriyle arkadasligima devam edemezdim ama yok mecbursam is yerinde oldugu icin o zaman onun o bos konusmalarini dinlemez baska seyle ilgilenirdim birak kendi kendine konussun dursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?