- 11 Ekim 2018
- 293
- 236
- 18
- 56
Evet eminim içten içe benim için de kulp buluyordur.Bence bizim insanın sorunu iki cümleyi hayatına adapte edememek:
1. Sana ne?
2. Bana ne?
Nezaketsizliğimi affedin ama, İşte diyorlar ya göz görmüş gönül sevmiş, senin iş arkadaşı gibilere de b.k yemek düşüyor
Yalnız dikkatli ol böylelerin odağı hep kendisinden başkalarıdır. Hep diğer insanlar hakkında konuşan, yorum yapan, yani düşüncelerini başkaları üzerine kuran tipler pek sağlıklı gelmiyor bana. Fesatlık yapabilir, enerjini düşürebilir, yarın senin için de bir kulp bulabilir, Canını sıkabilir.
Mecburi arkadaşlık olmasaydı masayı terk ederdim deGıybetin Haram olduğunu ve bunun ortağı olmak ıstemediğnizi söyleyerek masayı terk edin
Yada bu konuları konuşmayalım herkesingönlü beğenmiş sevmiş bizi ilgilendirmez böyle şeyler konuşmak istemiyorum deseniz?Mecburi arkadaşlık olmasaydı masayı terk ederdim de
Bunu diyebilirim bu olur bakın.Yada bu konuları konuşmayalım herkesingönlü beğenmiş sevmiş bizi ilgilendirmez böyle şeyler konuşmak istemiyorum deseniz?
Yok hayatta yskışıklı olmayanla evlenmem midem bulanır dedi.Gülme komşuna gelir başına derler o densize bunu söylemek en uygunu olurda..
peki çokmu güzel kendileri ?Yok hayatta yskışıklı olmayanla evlenmem midem bulanır dedi.
Bence değil.peki çokmu güzel kendileri ?
Yani güzellik herkese göre değişiyormuş onada güzel gelmeyenler başkalarına afet güzel olarak görünüyordur aslında söylemek lazımdıda sen aynada kendini hiç görmedin mi diye bence sende güzel değilsin napalım şimdi tası tarağı atıp başka güzel bir kız arkadaş mı arayalimBence değil.
Ama kendisinin çok bakımlı ve de güzel olduğunu düşünüyor.
Böyle desem herhalde saç baş dalarız birbirimize.Yani güzellik herkese göre değişiyormuş onada güzel gelmeyenler başkalarına afet güzel olarak görünüyordur aslında söylemek lazımdıda sen aynada kendini hiç görmedin mi diye bence sende güzel değilsin napalım şimdi tası tarağı atıp başka güzel bir kız arkadaş mı arayalim
Aynen +1Huyu güzel olsun . Dış görünüş geçici .
Herkese göre değişir.Şunuda eklemek istiyorum bir insan onun güzellik görevlerine uymuyor diye çirkin muamele eden kimse aslında kendiside kalbi çok ama çok çirkindir
Son paragraf doğru biraz öyle biri :)yüzü fiziği güzel olup da huysuzluğundan kendinden bezdireceğine huyu güzel olsun. bu demek değil ki çirkin olsun. herkes eş veya sevgilisinin begendiği özelliklere sahip olmasını ister.
yoksa ilgisini sevgisini sürekli gösteren üstüme titreyen hafif göbüşlü adamla evlenmezdim sevmesem
bu arada arkadaşınız çok fettan birine benziyor ya da çok fos ama kendini her şeyi yaparım diye gazlıyor. yine de her iki durum da sıkıntılı kendinizi korumanızı tavsiye ederim
Son paragraf doğru biraz öyle biri :)
Nasıl anladınız
Eski eşinizle sadece yakışıklı diye mi evlenmiştiniz ?Ben yakışıklı ile evlendim Anladım ki önemli olan sadece tip değilmiş. Şimdi ki mantık karakterli olsun, yanında huzurlu mutlu olayım diyorum ve davranışlarına bakıyorum. Adam tipsiz olabilir ama birşeyi muhakkak beni çekmeli. Sevdigim özelliği fazla olmalı.
İlerde evlensem kocama tipsiz deseler ne haddine derdim galiba. İnsan sevince tipsiz bulamaz zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?