Şakaysa komik, gerçekse daha da komik diyebilirsiniz bu durumlarda.Evet gercekten öyle diyor.
Ben istesem herseyi Yaparım herseyi diyor
Bazi fakirler cok yakışıklı oluyor ha?ben bulurum ona 1 günde beş parasız eğitimsiz ama Brad pitt gibi adam heççç üzülmesinnn
Ay bu bizim kizlarin bu tarz kendini begenmisligi yok mu:) hep unlulerin agziyla konusuyolar:) istersem sunu kendime asik ederim bunu asik ederim:) eminim oyledir. asik ederim sanarsinda eminim baska biseye gelirler:))Evet gercekten öyle diyor.
Ben istesem herseyi Yaparım herseyi diyor
Asla çirkinle evlenmem midem bulanır dedi.
Ne kadar iğrenç bi laf , benim de senden midem bulandı deseydinizAsla çirkinle evlenmem midem bulanır dedi.
Görüntü önemli tabi ki, ruhlar aleminde yaşamıyoruz ki yan yana gelince ruhunun güzelliği görünsün. Ama arkadaşınıza ne oluyor ona buna kulp takana kadar kendine baksın.Merhaba herkese ,
İşyerinde bir arkadas var. Mecburen her öğle Yemeğini birlikte yiyoruz. Ama kafam pek uymuyor. Mesela bugün beraber yemek yerken yanınıza bi çift oturdu bana dedi ki " ya baksana ne yakışıklı çocuk ama hiç o kız olmuş mu şimdi ona beni niye bulmuyor böyle yakışıklılar " dedi.
Patron karısıyla ortak Çalışıyor adam zengin haliyle kadının rahat bir yaşantısı var. Onun için de " hep rahat olsa ne olur bu adamla aynı yatağa girince insanın midesi bulanır , bunun nesine vurulduysa " falan dedi.
Görüntü Dünya'da hersey mi demek ?
Gun gelir bu lafini yer:) yakisikli bile olsa ici oyle cirkin biriyke evlenirki belki.. sacma sapan konusmamayi ogrenir belkiAsla çirkinle evlenmem midem bulanır dedi.
Münakaşa olur o zaman :))Şakaysa komik, gerçekse daha da komik diyebilirsiniz bu durumlarda.
Evet erkekler genelde hep zaten baska şeye geliyorAy bu bizim kizlarin bu tarz kendini begenmisligi yok mu:) hep unlulerin agziyla konusuyolar:) istersem sunu kendime asik ederim bunu asik ederim:) eminim oyledir. asik ederim sanarsinda eminim baska biseye gelirler:))
Beğenmeliyim diyor yani.Büyük konuşmaması gerektiğini öğrenememiş :)
Çok itici davranışlar. Saçmalıyor.
Işte diyemiyorum çünkü işyerinde baska kimse yok az kişi çalışıyoruz.Ne kadar iğrenç bi laf , benim de senden midem bulandı deseydiniz
Yakışıklılıkta biryere kadar bence önemli olan karakter ve zeka. Asıl etkileyici olan zeka.Gun gelir bu lafini yer:) yakisikli bile olsa ici oyle cirkin biriyke evlenirki belki.. sacma sapan konusmamayi ogrenir belki
Merhaba herkese ,
İşyerinde bir arkadas var. Mecburen her öğle Yemeğini birlikte yiyoruz. Ama kafam pek uymuyor. Mesela bugün beraber yemek yerken yanınıza bi çift oturdu bana dedi ki " ya baksana ne yakışıklı çocuk ama hiç o kız olmuş mu şimdi ona beni niye bulmuyor böyle yakışıklılar " dedi.
Patron karısıyla ortak Çalışıyor adam zengin haliyle kadının rahat bir yaşantısı var. Onun için de " hep rahat olsa ne olur bu adamla aynı yatağa girince insanın midesi bulanır , bunun nesine vurulduysa " falan dedi.
Görüntü Dünya'da hersey mi demek ?
Begenmek lazim o konu dogru. Ama herkes guzel degil ya da yakisikli degil. Muhim olan begenmek sevmek ve ayni evde sadece yakisiklilik pek bi ise yaramiyo:)Yakışıklılıkta biryere kadar bence önemli olan karakter ve zeka. Asıl etkileyici olan zeka.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?