Fiziksel görüntü önemli mi ?

Evet gercekten öyle diyor.

Ben istesem herseyi Yaparım herseyi diyor
Ay bu bizim kizlarin bu tarz kendini begenmisligi yok mu:) hep unlulerin agziyla konusuyolar:) istersem sunu kendime asik ederim bunu asik ederim:) eminim oyledir. asik ederim sanarsinda eminim baska biseye gelirler:))

Tabii ki her şey demek değil.

Kelebek ya da uğur böceği elinize konduğunda kendinizi şanslı atfedip mutlu olurken neden hamamböceği konduğunda aynı tepkiyi vermezsiniz?
Biraz absürd oldu ama mantığı bu şekilde yürütebilirsiniz :)

Tekrar vurguluyorum "tabii ki her şey değil."
Ve ekliyorum, "hiçbir şey de değil." :)

Görüntü önemli tabi ki, ruhlar aleminde yaşamıyoruz ki yan yana gelince ruhunun güzelliği görünsün. Ama arkadaşınıza ne oluyor ona buna kulp takana kadar kendine baksın.

Ay bu bizim kizlarin bu tarz kendini begenmisligi yok mu:) hep unlulerin agziyla konusuyolar:) istersem sunu kendime asik ederim bunu asik ederim:) eminim oyledir. asik ederim sanarsinda eminim baska biseye gelirler:))
Evet erkekler genelde hep zaten baska şeye geliyor

Valla bana kalsa kim nasil istiyorsa oyle birini bulsun derim, guzellik oncelikli diyen guzelini bulsun, parasi olsun diyen zengin, ..

O arkadasiniz kendi icin istedigini istesin gonulden istesin cabalasin onun olsun, ama herkes onun gibi dusunmez ve ayni seyi istemez, bu yasina kadar ogrenememis mi ki acaba, bir hatirlatin siz :)

Irka mezhepe bile gelmiyor bu sevda işleri benim de üniden sarışın renkli gözlü bir arkadaşım siyahi birisiyle evli şu an ve o kadar da mutlular ki.
Bu arkadaşta düşünce kirliliği ön plan da o yüzden kısmeti yok bana kalırsa

Kendi içinde mutsuz olan insanlar bu tarz yorumlar yaparlar bence,dedikoduyu severim de o bunda ne buldu bu bunda ne gördü tarzında kesinlikle değil. Dış görünüş benim bi ilişkiye başlamam açısından önemli örneğin eşimi sevgiliyken çok yakışıklı bulmuştum,o şekilde başlamıştı ama bunun dışında alan almış satan satmış cidden banane. Ne boş insanlar var ya.

Yakışıklılıkta biryere kadar bence önemli olan karakter ve zeka. Asıl etkileyici olan zeka.
Begenmek lazim o konu dogru. Ama herkes guzel degil ya da yakisikli degil. Muhim olan begenmek sevmek ve ayni evde sadece yakisiklilik pek bi ise yaramiyo:)

Guzele 3 gunde doyulur, guzel huyluya 3 yilda doyulmaz:)

Bir kere güzellik görecelidir bence. Yani sana yakışıklı gelen bana yakışıklı gelmek zorunda değil. Yada bana güzel gelen birini sende begenmek zorunda değilsin. Bu yüzden göreceli olan bir konuda yapılan eleştiri bana saçma geliyor. Ayrıca aşk ve sevgi konularında kişinin kendi olmasına ve karakterine duyulması gereken bir duygu bence. :)

Üşüyenprenses konusunda da yazmıştım şimdi de yazıyorum,tanıdığım iki güzel kadın geçimsiz oldukları ve hayatı erkeklere zindan ettikleri için terkedildiler,güzellik ilişki başlatmak için gerekli olsa da devam etmesi için yeterli değil,yakışıklılık için de geçerli bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…