- 23 Ağustos 2012
- 51.871
- En iyi cevaplar
- 1
- 241.606
- 898
benim sevdiğim erkeğin sevdiği kız çok güzeldi. Bir de boğa burcuydu. Boğa erkeği için en önemli şey guzellikmis. Ben de hem buradan hem de acimasizlarin alaylarindan kompleks geliştirdim belki de. Aslında kaç sene oldu. Ama hassas olduğum için öyle bir işlemiş ki ... aşmayı özgüveni olan bir kız olmayı çok istiyorum. Ama neden basaramadim bilmiyorum
bakma bu kadar rahat yazdığıma, duygusal olarak çöküşte olduğum zamanlarda öyle düşünceler sarıyor ki beni. Ruhum bedenime sığmıyor. Çok zor sırf güzel değilsin diye şans verilmemesi ama elimizden bir şey gelmez. O alay edenlere karşı da şöyle düşünüyorum; tamam beni/bizi güzel bulmayabilir. Ama böyle bir gerçeği bu şekilde bize yansıtması bizi daha çirkin yapmaz ama onu/onları kötü biri yapar. Kişiliklerine leke sürer. Kim istemez güzel olmayı, aynaya baktığında özgüvenle dolmayı? Herkes ister elbet...Mesajını çok begendim. Ben de alay edildim. Sevdiğim beni sevmedi. Aşmak gerek ama işte asamiyorum. Keşke assam
bakma bu kadar rahat yazdığıma, duygusal olarak çöküşte olduğum zamanlarda öyle düşünceler sarıyor ki beni. Ruhum bedenime sığmıyor. Çok zor sırf güzel değilsin diye şans verilmemesi ama elimizden bir şey gelmez. O alay edenlere karşı da şöyle düşünüyorum; tamam beni/bizi güzel bulmayabilir. Ama böyle bir gerçeği bu şekilde bize yansıtması bizi daha çirkin yapmaz ama onu/onları kötü biri yapar. Kişiliklerine leke sürer. Kim istemez güzel olmayı, aynaya baktığında özgüvenle dolmayı? Herkes ister elbet...
cherryy ben senin giyimini çok merak ediyorum :)Valla ? Beni terk eden herif de Koç burcuydu, koçlar için de dış görünüş ve yanındakiyle caka satmak çok önemlidir, sıradan kadınlara bakmazlar denir. Eeeeee ben dururken küpçüğü taktı koluna , attan inip eşeğe bindi diyenlere de kulak astığı yok. Sence koç burcu & güzellik anlayışı bizim tombişciğin umrunda mı? Tomb'iscik benden 10 cm kisa, 15 kg fazla.O mu mutlu ben mi?
Her guzellik konusunda bu kizi ve kendimi ornek veriyorum, nasil koyduysa artik :))))))
Bak şimdi şekerim, çekicilik sadece tip değildir. Aura , enerji ve tip birleşimidir. O enerji , çoğunlukla tipi bastırır.
İlişki de karşılıklı uyum işi. Yani aradaki çekim artık yıldızlardan mı kaynaklanıyor, nedir bilemedim ama var. Elektrik denen bir şey var.
Kilonu ver, git güzel feminen giysiler, topuklu ayakkabılar al. Aynaya bakınca eminim sen de beğeneceksin kendini. Stil çok fark yaratıyor. Ben feminen giyinmeyi severim, kardeşim bihter abla der dalga geçer :) Tanıdığım vücudu tipi bana benzeyen bir kız var , tişört kot daha spor giyinir insanlar onu ünv öğrencisi sanıyor. Çarpıcı bir stille süper enerji verebilirsin.
Inan bana cirkin olmak bu devirde mumkun degil. Maskesi, makyaj malzemesi derken kendini neye istersen benzetirsin.
Aura önemli. Neşeli , pozitif insanlarla arkadaşlık etmeyi herkes sever di mi? Bir de zeka ve entellektüel kapasite de önemli. Zeka çok çekici bir şey bence. Benim şefim evli bir herif, kısa boylu, tombiş göbekli ama bütün kadınlar peşinde çünkü eğelnceli ve zeki. Onca yakışıklı erkeğin arasında herkes onun peşinde. Evli haliyle öyle bir sevgili buldu ki herif bekarlar bakakaldı ?!!!
O konuda nasılsın peki ,eğitimli misin, akıllı mısın, kültürlü müsün , esprili misin ? Sanat , spor , felsefe ya da siyaset merakın var mı , ne konulardan konuşursun ? Güzel muhabbet yapar mısın?
cherryy ben senin giyimini çok merak ediyorum :)
çok sağol ya harikaymış hepsinin ayrı ayrı beğendim giyim tarzımı değiştirmeye çalışıyorum da bir fkir alıyım dedim :) su forumda bir ısrarla seni stalklıyorum sanırımKardesim bihter abla diyor28.5 yasindayim, 2 sene sonra bihter teyze olucam herhal
Gece gece ilham geldi ve hatirina bir iki giysimin fotosunu cektim. Evimin isiklandirmasi iyi degil galiba, renkler garip cikti amma idare edin iste.
İşe giderken giydiğim cicişler.
3 numara simsiyah bir triko, dantelli de moloz bir renk çıkmış :)) 4 numara elbise ama adam gibi çekemedim. 1,2 gömlek, 3 numara kolsuz bluz.
Konu sahibesi böyle şeyler sen giyme tabi büyüyünce işe giderken giyersin :)))))
aynen yaa sallaaaAman canım geçin bu herifleri zıkkım yesinler.
Ben seviyorum sizi yetmeli bu size heheheheh
çok sağol ya harikaymış hepsinin ayrı ayrı beğendim giyim tarzımı değiştirmeye çalışıyorum da bir fkir alıyım dedim :) su forumda bir ısrarla seni stalklıyorum sanırım
konu sahibi sen sıkma canını.çevrende doğal güzelliği olan tek tük insan vardır geri kalanı genel olarak bakım özgüven makyaj sac uyumu gibi seyler.kendini tanımaya çalış canım makyaj yapmayı öğren yaşın küçükse hafif bir makyajla tabi.giyimin insanı ciddi anlamda değiştrdigini düşünüyorum allah gönlüne göre versin
renk seçimlerin çok iyi ya maşşah diyorum :)Sevindim teveccühünüz diyorum :)) Amma velakinnnnnnnnn giyindik süründük de ne oldu herif getti
Gece gece hoşuma gitti devamını da çektim lakin beceremedimUygun fiyata gecelik sabahlık fotosu isteyenler mesaj atsın muhsin abi burda mısın
bana inan ki ben bir insanın gönlüne beynine bakarım, bir arkadaş bir dost bir komşu vs vs edineceksem dış görünüşüne asla bakmam, gönlüne beynine bakarım...
çünkü önemli olan gönül ve beyindir bence, oralar güzelse yeterlidir herşey için.
bunu takma ve bunu sorun yapma.
bir malı bitirmeye bir kıvılcım
bir güzelliği bitirmeye bir sivilce yeter...
gönül işlerininde bence dış görünüşle bir alakası yok, gönül işi bu adı üstünde
Valla ? Beni terk eden herif de Koç burcuydu, koçlar için de dış görünüş ve yanındakiyle caka satmak çok önemlidir, sıradan kadınlara bakmazlar denir. Eeeeee ben dururken küpçüğü taktı koluna , attan inip eşeğe bindi diyenlere de kulak astığı yok. Sence koç burcu & güzellik anlayışı bizim tombişciğin umrunda mı? Tomb'iscik benden 10 cm kisa, 15 kg fazla.O mu mutlu ben mi?
Her guzellik konusunda bu kizi ve kendimi ornek veriyorum, nasil koyduysa artik :))))))
Bak şimdi şekerim, çekicilik sadece tip değildir. Aura , enerji ve tip birleşimidir. O enerji , çoğunlukla tipi bastırır.
İlişki de karşılıklı uyum işi. Yani aradaki çekim artık yıldızlardan mı kaynaklanıyor, nedir bilemedim ama var. Elektrik denen bir şey var.
Kilonu ver, git güzel feminen giysiler, topuklu ayakkabılar al. Aynaya bakınca eminim sen de beğeneceksin kendini. Stil çok fark yaratıyor. Ben feminen giyinmeyi severim, kardeşim bihter abla der dalga geçer :) Tanıdığım vücudu tipi bana benzeyen bir kız var , tişört kot daha spor giyinir insanlar onu ünv öğrencisi sanıyor. Çarpıcı bir stille süper enerji verebilirsin.
Inan bana cirkin olmak bu devirde mumkun degil. Maskesi, makyaj malzemesi derken kendini neye istersen benzetirsin.
Aura önemli. Neşeli , pozitif insanlarla arkadaşlık etmeyi herkes sever di mi? Bir de zeka ve entellektüel kapasite de önemli. Zeka çok çekici bir şey bence. Benim şefim evli bir herif, kısa boylu, tombiş göbekli ama bütün kadınlar peşinde çünkü eğelnceli ve zeki. Onca yakışıklı erkeğin arasında herkes onun peşinde. Evli haliyle öyle bir sevgili buldu ki herif bekarlar bakakaldı ?!!!
O konuda nasılsın peki ,eğitimli misin, akıllı mısın, kültürlü müsün , esprili misin ? Sanat , spor , felsefe ya da siyaset merakın var mı , ne konulardan konuşursun ? Güzel muhabbet yapar mısın?
o konularda iyi değilim maalesef. Sadece psikoloji kitapları okumayı severim.Valla ? Beni terk eden herif de Koç burcuydu, koçlar için de dış görünüş ve yanındakiyle caka satmak çok önemlidir, sıradan kadınlara bakmazlar denir. Eeeeee ben dururken küpçüğü taktı koluna , attan inip eşeğe bindi diyenlere de kulak astığı yok. Sence koç burcu & güzellik anlayışı bizim tombişciğin umrunda mı? Tomb'iscik benden 10 cm kisa, 15 kg fazla.O mu mutlu ben mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?