fiziksel görünümüme çok üzülüyorum

Valla ? Beni terk eden herif de Koç burcuydu, koçlar için de dış görünüş ve yanındakiyle caka satmak çok önemlidir, sıradan kadınlara bakmazlar denir. Eeeeee ben dururken küpçüğü taktı koluna , attan inip eşeğe bindi diyenlere de kulak astığı yok. Sence koç burcu & güzellik anlayışı bizim tombişciğin umrunda mı? Tomb'iscik benden 10 cm kisa, 15 kg fazla.O mu mutlu ben mi?

Her guzellik konusunda bu kizi ve kendimi ornek veriyorum, nasil koyduysa artik :))))))

Bak şimdi şekerim, çekicilik sadece tip değildir. Aura , enerji ve tip birleşimidir. O enerji , çoğunlukla tipi bastırır.
İlişki de karşılıklı uyum işi. Yani aradaki çekim artık yıldızlardan mı kaynaklanıyor, nedir bilemedim ama var. Elektrik denen bir şey var.

Kilonu ver, git güzel feminen giysiler, topuklu ayakkabılar al. Aynaya bakınca eminim sen de beğeneceksin kendini. Stil çok fark yaratıyor. Ben feminen giyinmeyi severim, kardeşim bihter abla der dalga geçer :) Tanıdığım vücudu tipi bana benzeyen bir kız var , tişört kot daha spor giyinir insanlar onu ünv öğrencisi sanıyor. Çarpıcı bir stille süper enerji verebilirsin.

Inan bana cirkin olmak bu devirde mumkun degil. Maskesi, makyaj malzemesi derken kendini neye istersen benzetirsin.

Aura önemli. Neşeli , pozitif insanlarla arkadaşlık etmeyi herkes sever di mi? Bir de zeka ve entellektüel kapasite de önemli. Zeka çok çekici bir şey bence. Benim şefim evli bir herif, kısa boylu, tombiş göbekli ama bütün kadınlar peşinde çünkü eğelnceli ve zeki. Onca yakışıklı erkeğin arasında herkes onun peşinde. Evli haliyle öyle bir sevgili buldu ki herif bekarlar bakakaldı ?!!!

O konuda nasılsın peki ,eğitimli misin, akıllı mısın, kültürlü müsün , esprili misin ? Sanat , spor , felsefe ya da siyaset merakın var mı , ne konulardan konuşursun ? Güzel muhabbet yapar mısın?

Son düzenleme:
Mesajını çok begendim. Ben de alay edildim. Sevdiğim beni sevmedi. Aşmak gerek ama işte asamiyorum. Keşke assam
bakma bu kadar rahat yazdığıma, duygusal olarak çöküşte olduğum zamanlarda öyle düşünceler sarıyor ki beni. Ruhum bedenime sığmıyor. Çok zor sırf güzel değilsin diye şans verilmemesi ama elimizden bir şey gelmez. O alay edenlere karşı da şöyle düşünüyorum; tamam beni/bizi güzel bulmayabilir. Ama böyle bir gerçeği bu şekilde bize yansıtması bizi daha çirkin yapmaz ama onu/onları kötü biri yapar. Kişiliklerine leke sürer. Kim istemez güzel olmayı, aynaya baktığında özgüvenle dolmayı? Herkes ister elbet...

Aman canım geçin bu herifleri zıkkım yesinler.

Ben seviyorum sizi yetmeli bu size heheheheh

Sanırım yaşın küçük olmalı...Yoksa dıs guzellıgın degıl,iç guzellıgının onemlı oldugunu farketmıs olurdun ..Kısmetınde varsa baskaları da sever,bunun cırkınlık guzellıkle hıcbır ılgısı yok..İçini guzel tut sen,önemlı olan o..Ve kendını de sev,degerını bıl..Boyle dusunme kendın hakkında..
Ayrıca, benım bazı arkadaslarım vardı,begenmedıklerı yanlarını bırseylerle degıstıren..Begenmedıgın yerın varsa degısım elınde ...Biri burnunu yaptırmıstı,dıgerı buyuk gözlerını makyajla kucuk gösterıyordu vs...Görsellık takılacak bırsey dgeıl herşeyın caresı var..Sen kendını sev yeter..

cherryy ben senin giyimini çok merak ediyorum :)

cherryy ben senin giyimini çok merak ediyorum :)

Kardesim bihter abla diyor 28.5 yasindayim, 2 sene sonra bihter teyze olucam herhal

Gece gece ilham geldi ve hatirina bir iki giysimin fotosunu cektim. Evimin isiklandirmasi iyi degil galiba, renkler garip cikti amma idare edin iste.

İşe giderken giydiğim kışlık ciciler.

1 numara simsiyah bir triko, dantelli de moloz bir renk çıkmış :)) Kışın simsiyah oluyor seviyorum.

4 numara elbise ama adam gibi çekemedim. 2,3 kolsuz gömlek, 1 numara kolsuz bluz.

Konu sahibesi böyle şeyler sen giyme tabi büyüyünce işe giderken giyersin :)))))

Eklentiler

• 20150603_001625.webp
    27 KB · Görüntüleme: 141
  • 20150603_001705.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 105
  • 20150603_001745.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 128
  • 20150603_003136.webp
    86,5 KB · Görüntüleme: 132
Son düzenleme:
çok sağol ya harikaymış hepsinin ayrı ayrı beğendim giyim tarzımı değiştirmeye çalışıyorum da bir fkir alıyım dedim :) su forumda bir ısrarla seni stalklıyorum sanırım
konu sahibi sen sıkma canını.çevrende doğal güzelliği olan tek tük insan vardır geri kalanı genel olarak bakım özgüven makyaj sac uyumu gibi seyler.kendini tanımaya çalış canım makyaj yapmayı öğren yaşın küçükse hafif bir makyajla tabi.giyimin insanı ciddi anlamda değiştrdigini düşünüyorum allah gönlüne göre versin

Sevindim teveccühünüz diyorum :)) Amma velakinnnnnnnnn giyindik süründük de ne oldu herif getti

Gece gece hoşuma gitti devamını da çektim lakin beceremedim Uygun fiyata gecelik sabahlık fotosu isteyenler mesaj atsın muhsin abi burda mısın

Eklentiler

• 20150603_003630.webp
    48,7 KB · Görüntüleme: 127
  • 20150603_003805.webp
    114,2 KB · Görüntüleme: 102
  • 20150603_003907.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 116
  • 20150603_003944.webp
    66,4 KB · Görüntüleme: 125
  • 20150603_004355.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 136
renk seçimlerin çok iyi ya maşşah diyorum :)

evrım gecırenlerden bırısı de benım lisedekı fotolarımla şimdikıler arasında dunya kadar fark var kılo ver kas bıyık aldır ten rengıne uygun bı sac rengı bıde kesım bak bakalım sen kendını tanıyabılıyomusun

bana inan ki ben bir insanın gönlüne beynine bakarım, bir arkadaş bir dost bir komşu vs vs edineceksem dış görünüşüne asla bakmam, gönlüne beynine bakarım...
çünkü önemli olan gönül ve beyindir bence, oralar güzelse yeterlidir herşey için.
bunu takma ve bunu sorun yapma.
bir malı bitirmeye bir kıvılcım
bir güzelliği bitirmeye bir sivilce yeter...
gönül işlerininde bence dış görünüşle bir alakası yok, gönül işi bu adı üstünde

Çok doğru çok.

Sevgi kalpten tipe değil kalpten kalbe akıyor.

Benim böyle bir tanıdığım vardı. Yani çirkin değildi ama bakınca öyle dikkat de çekmezdi. gerçi hareketleri çok çocukça olduğu için de karşı cinse itici geliyordu bence. Beni kimse beğenmiyor bana kimse laf etmiyor diye yıpratırdı kendini. En son kendisini sevdiğini söyleyen bir öküzle evleniverdi. Ve o adam hem tip hemde karakter olarak o kızdan daha daha kötüydü. Bu yüzden dış güzellik değil karakter önemli. Bazı insanlar var rabbim Kaş göz endam vermiş ama karakter sıfır. Ne demişler yüzü güzele elbet bir gün doyulur huyu güzele bir ömür doyulmaz

Lisede neredeyse bitişik kalın kaşlarım vardı. Bol sivilce ve kilo da cabası. Genel görünümüm tam bir faciaydı. Giyim desen yok, boy desen yok.Baksan burnun çirkin desen değil, gözün desen değil ama senin dediğin gibi genel görüntüm çirkindi hatta yüzüme söylerdi oğlanlar çirkinsin tatsızsın diye Sonra ne mi oldu bi arkadaşım vardı üniye başladığımda elimden tuttu. Kaşları aldırdık, makyaj yapmayı öğrendim, sivilce sorunumu hallettim, kilo verdim, giyinmeyi öğrendim. O bana çirkin diyen erkekler peşimde kuyruk oldular. Bak şu an yine kilo aldım ve yine kendimi beğenmiyorum. Diyete başladım 2 hafta oldu 3 kg verdim diyete devam. Bir diyetisyene başvur önce. kilo kadar insanı çirkin gösteren hiç birşey yok. İstedğini giyemiyorsun bi kere ve giyim çok önemli. Saçlarına güzel bi kesim yaptır boyat. Ve makyaj yapmayı öğren. Bunlar çok önemli. İnan sokakta güzel dediğin kadınların çoğunu makyajsız fönsüz görsen şok geçirirsin. Şükret sorununun çözümü var. Sadece istemen gerekli.

Koç burcu erkeği güzel kadını değil süründüren, zor ulaşılamaz olan kadını sever. koç burcu kadınıyım bu burcun erkeğini kadınını benden iyi tanıyan yoktur. Bence kurtulmuşsunuz dengesiz arıza olur koç burcu erkekleri.

o konularda iyi değilim maalesef. Sadece psikoloji kitapları okumayı severim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…