Amin Sağolun :)çok sağol ya harikaymış hepsinin ayrı ayrı beğendim giyim tarzımı değiştirmeye çalışıyorum da bir fkir alıyım dedim :) su forumda bir ısrarla seni stalklıyorum sanırım
konu sahibi sen sıkma canını.çevrende doğal güzelliği olan tek tük insan vardır geri kalanı genel olarak bakım özgüven makyaj sac uyumu gibi seyler.kendini tanımaya çalış canım makyaj yapmayı öğren yaşın küçükse hafif bir makyajla tabi.giyimin insanı ciddi anlamda değiştrdigini düşünüyorum allah gönlüne göre versin
Genel olarak güzel görünmüyorum. Yüzüm öyle pek güzel değil. Boyun 156. Kilom 80 .vermek istiyorum.
Çirkin kadın yok bakımsız kadın var derler doğru. Ben çağla şikeli çirkin bulurum ama Emre gibi bir adamla evlenip çocuk doğurdu. Kendine güven şart. Güzel olduğunu bir kere kendine söyle güzelleşirsin eminim
tabi bunları yaparkende sabırlı ol sakın yine kendini o düşüncelere sokma. belki hatta bi gün tarzına güvendiğin beğendiğin bi arkadaşınla yada bi tanıdığınla çık dışarı gidin alışverişe oturun muhabbet edin. tabi bu arada bunları yaparkende normal saç diş cilt bakımı temizlik gibi şeyleride ihmal etme. illa makyaj vsvs yapmana gerek yok hatta yaparsan bence kötü olur cildin açısındanKendini iyi hissetmek için işe kilo vermekle ve kendinden nefret etmeyi bırakmakla başlayabilirsin.
Her gün duş alıp hoş kokular sürünüp, güzel kitaplar okuyup, spor yapıp, arkadaş çevreni genişletip daha iyi hissedebilirsin.
Minik adımlarla uzun yol kat edebilirsin inan bana.
Önce kendini seveceksin diğer insanların seni beğenip beğenmemesini bir yana koy.
Sen kendini seveceksin.
İyi olacaksın sonra diğer insanlar etkilenecek senin bu halinden zaten.
kendini güzelleştirmek senin elinde kendine bakmaya başla ayrıca çirkin kadın asla yoktur sadece bakımsız kadın vardır bunu sende biliyorsun kendini ilgisiz bırakma fazla kilon varsa ver saçlarınla ilgilen kıyafetlerine özen göster hal ve tavırlarını değiştir ilgi çekici kültürlü bir insan ol emin ol zamanla kendine güvenin gelecektir
tabi bunları yaparkende sabırlı ol sakın yine kendini o düşüncelere sokma. belki hatta bi gün tarzına güvendiğin beğendiğin bi arkadaşınla yada bi tanıdığınla çık dışarı gidin alışverişe oturun muhabbet edin. tabi bu arada bunları yaparkende normal saç diş cilt bakımı temizlik gibi şeyleride ihmal etme. illa makyaj vsvs yapmana gerek yok hatta yaparsan bence kötü olur cildin açısından
iyide sen çabada harcamıyosunki şuan kafandaki o güzellik doğuştandır düşüncesi yüzünden. herkes doğduğunda güzeldir her bebek güzeldir bunu sürdürmek bizim elimizde işte. çok kolay olmıcak bak hatta bazen zorlanıp bırakmak isticeksin ama güzel hiç bişey olay yoldan elde edilmiyo. kilon olduğuna göre en çok yediğin şeylerden biri abur cubur herhalde . biliyorum demesi kolay ama azalt bunları hatta kendine bi beslenme programı bile çıkart . güzellik cidden senin elinde ve ister göriyim şuan seni ister görmiyim merak etme sen çok güzelsinBen güzellik doğuştan diye düşünüyorum. Yani giyimle özgüven le güzel olunmaz. Yani benim sorunumun hiç bir çaresi yok.
kesin bi dermatoloğa gitte karar ver kullanıcağın ürüne çünkü bazen yanlış ürün seçimi kötü sonuçlar doğuruyoGünde iki defa cilt bakım ritueli uygularim. Haftada bir gün maske ve peeling yaparım. Giydiğim kıyafetler güzeldir. Rimel kullanirim. Ellerim nemlidir. Bir tek kilom var. O da iki yıldır fazla. Ondan önce zayıftım. Yani şunu demek istiyorum. Bunlarla kimse güzel olamaz. Ünlülerin hepsi güzel ki hayır değil. Halbuki hepsi çok bakımlı. Ben de aynı şekilde yirtinsam da güzel olamam. Bu benim kaderim.
önce yavaş yavaş kilo vermeye çalış.Genel olarak güzel görünmüyorum. Yüzüm öyle pek güzel değil. Boyun 156. Kilom 80 .vermek istiyorum.
Güzellik benim elimde değil. Ünlüler çok bakımlı ama çoğu çok çirkin. Bakımlı olmak ve güzel olmak apayrı şeyler. Beni öyle kaşıni tuyunu almayan her gün aynı şeyi giyen Pasakli biri olarak düşünmeyin. Öyle değilim çünkü.Ama yetmiyor. Eminim kilo versem de güzel olmayacagim. Dört sene önce 55 kiloydum ve her gün ağlıyordum güzel dogmadigim için. Keşke kilo vermek ile ilgili olsaydıiyide sen çabada harcamıyosunki şuan kafandaki o güzellik doğuştandır düşüncesi yüzünden. herkes doğduğunda güzeldir her bebek güzeldir bunu sürdürmek bizim elimizde işte. çok kolay olmıcak bak hatta bazen zorlanıp bırakmak isticeksin ama güzel hiç bişey olay yoldan elde edilmiyo. kilon olduğuna göre en çok yediğin şeylerden biri abur cubur herhalde . biliyorum demesi kolay ama azalt bunları hatta kendine bi beslenme programı bile çıkart . güzellik cidden senin elinde ve ister göriyim şuan seni ister görmiyim merak etme sen çok güzelsin
Bak imla hiç bir şey hallolmuyor. Çırkin çirkin güzel güzel oluyor. Çirkinim işte buyum ben tipsizim her gün cildime bakıyorum güzel giyiniyorum ama bu nolursa olsun bu yani. Genel olarak bütün olarak Çirkinim. Beni olsa olsa tipe hiç önem vermeyen biri beğenir. O da çirkin olur ben beğenmem bu sefer.önce yavaş yavaş kilo vermeye çalış.
sonra bakımla her şey hallolur
Bana aynen bunu söylediler çirkin sin ama dış görünüme önem vermeyen erkekler var onlarla görüşürsun dedi diyen kız da kendisi yelloz gibi biseydiönce yavaş yavaş kilo vermeye çalış.
sonra bakımla her şey hallolur
Bence bunlar olsa da olmaz. Güzellik doğuştan. Yüzüm güzel değil. Boyum kısa. Bunlar değişmez. Bakımlı olunur o ayrı. Ama çirkinlik ve bakimsizlik ayrı şeyler. Zaten bana bakıldığında öyle aa ne bakımsız pasakli denecek bir halim yok. Bir tek kilom var. Cildine çok iyi bakarım. Maskeler yaparım. Rimel sürerim. Salimi güzel bağlamaya çalışırım. Ama yeterli değil. Güzellik yok İşte zorlamanin alemi yok.
bana hala saçma geliyo en sonunda senden resim isticem şimdiGüzellik benim elimde değil. Ünlüler çok bakımlı ama çoğu çok çirkin. Bakımlı olmak ve güzel olmak apayrı şeyler. Beni öyle kaşıni tuyunu almayan her gün aynı şeyi giyen Pasakli biri olarak düşünmeyin. Öyle değilim çünkü.Ama yetmiyor. Eminim kilo versem de güzel olmayacagim. Dört sene önce 55 kiloydum ve her gün ağlıyordum güzel dogmadigim için. Keşke kilo vermek ile ilgili olsaydı(
Ben güzellik doğuştan diye düşünüyorum. Yani giyimle özgüven le güzel olunmaz. Yani benim sorunumun hiç bir çaresi yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?