Fiziksel olarak etkilenilemeyen erkek??

MissCyg

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2016
779
1.071
113
33
Merhaba, ben üniversitede öğrenciyim. Bir çok defa benden hoşlandığını söyleyen, şiir falan yazıp, zaman zaman çiçek gönderen bir çocuk var. Ancak fiziksel olarak çok kötü. Boyu 1.65'in altında. Açıkçası ilk kez benden hoşlandığını söylediğinde red ettikten sonra gidip aynaya baktım ben o kadar çirkin miyim diye. Çoğu ortamda da ezilen tipler varya işte o ezik tiplerden birisi. Aslında oldukça kültürlü,bilgili birebir kaldığımızda kendini iyi ifade edebilen birisi. Çok efendi, asla küfür etmez, kimseye kötü bir şey söylemez. Kesin bir dille ama kibarca birçok defa red etmeme rağmen hala etrafımda dolanıyor ve beni ikna edeceğini söylüyordu.

Neyse son olaya geçeceğimde fazla uzatmamak için önce kısaca özetleyeyim. bizim 10 kişilik bir grubumuz var takıldığımız 3 erkek 7 kız. Burada da X diye bir kız var. Sanki bu X ile biraz yakınlaştılar gibi oldu. Niye olduğunu bilmesemde bu beni aşırı huzursuz etti. Bu X de o kadar çirkin bir kız da değil. Üstelik çocuktan da biraz daha uzun. Ne gördü bu çocukta anlamadım.

Olayı anlatayım; (Yukarıdaki özetle de yetinebilirsiniz merak eden olursa diye yazdım, isteyen direk diğer paragrafa atlasın.)
Bu pazar günü pikniğe gitmiştik grupça. Gruptaki diğer erkekler Adanalı ve geçtiler bir mangalın başına bu da diğerine sonra bununla dalga geçtiler yakabilecen mi sen, millet aç kalmasın sonra. Aç kalmak istemeyen bu tarafa gelsin vs gibi. Her ortamda böyle eziklenir sesini de çıkaramaz hiç. İşinize bakın dedi sadece. Neyse bende çok acıkmıştım, aç kalmamak için Adanalı arkadaşların tarafına yanaştım usul usul. Çocukta o tarafa geçmeme bozuldu epey. Bu sırada dalga geçmeler uzayınca bu X de aa niye öyle diyorsunuz niye aç kalalım vs gibi destek çıktı buna. X'e de sen o zaman o taraftan ye aç kalırsan buraya gelme ama deyip güldüler.
Sonuç: 45 dakika geçtiğinde onların mangal yanmış sebzeler közlenmiş ve köz salatası yapılmış ilk posta tavuklar pişmişti. Bizim mangal 35. dakikada yarım şişe parfüm dökülerek zorlukla yakılmış, ateş üzerine yeni sebzeler koyulabilmişti. Bu sırada bu çocukta X'e bak burası en güzel yeri, bak bu en güzel pişen vs diye pişenlerden ona torpil yaparak verdi. 1 saat sonrasında ise onlar köfteleri atıyorken biz dışı pişmiş içi çiğ tavuk yiyorduk. Bu X kişisi de çocuğa sen hep pişircem diye hiç yiyemedin canım yaa diyerek özenle kemikleri ayıklayıp salatasını falanda koyarak güzelce ekmek arası yapıp verdi. Pikniğin sonuna kadar epey yakınlaştı bunlar selfie çekmeler, snap atmalar vs. Bu sıradada bu çocuk adanalılara tek bir laf bile sokmadı. Ya da artık tırstıda bir şey mi diyemedi bilmiyorum

Benim merak ettiğim bu X bu çocukta ne buldu. Kendinden daha kısa erkekle çıkılır mı(Benden uzun ama Xden kısa) ? Ve asıl soru bu benim niye bozulmama neden oldu. Dün gece sinirimden zor uyudum. Acaba bende bir şeyler mi hissediyorum yoksa sadece ilgilenmesi mi hoşuma gitti?
Sizce fiziksel olarak etkilenmeme rağmen, ona bir şans vermeli miyim? Çünkü bana göre bir erkek en az 1.70 olmalı. Bu 1.65 in altında ve dış görünüş olarak oğlan çocuğuna benziyor, asla yaşının ağırlığını gösteren bir tipi yok. Belki karakter olarak diğer erkeklerden daha oturmuş olabilir ama hiç tipi olmaz mı ya? Kafam çok karışık. Yaşım 22 onun 23 bu arada.

Onu istemiyorsun sorun ne ?

Acaba istiyor muyum yoksa sadece ilgilenmesi mi hoşuma gidiyordu. Kendime itiraf etmekte zorlansamda dün gece sinirden zor uyudum.

Canım istemiyorsun fiziksel olarak sana hitap etmiyor ama kafa olarak hitap ediyor ! O kıza yakınlaşınca hırs olmuş sadece eğer gerçekten istiyor olsaydın adama ezik vb. yakıştırmalar yapmazdın ilgisi hoşuna gitmiş .

Bu ne saçma sapan bi yazı ya.
Senin mantığına göre sadece çirkinler çirkinlerden mi hoşlanabilir yani?
Ne utanç verici ve aşağılayıcı bi düşünce.
Tipin çirkin mi bilemem de düşüncelerin kesinlikle çirkin.
Sen kimseden üstün değilsin.

Burda da gelip bi "çirkin" tarafından neden ikinci plana atıldığını mı soruyosun?

Sanane yaa sevmiyorsan ne diye buraya gelip ayy o sevilir mi diyorsun ne kadar kız demek ki tipini değil oğlanı sevmiş yaşında benden büyük abla derim ama bu bakış açın biraz tuhaf sen beğenme ama herkes mi bebeğenmemeli a aaa

sanırım haklısın. Fiziksel olarak hitap etmese de kafa yapısı olarak beni etkiliyor. Düşünce tarzı çok değişik. ezik dediğim, ortamlardaki diğer erkekler tarafından eziliyor genelde. Her ortamda ortamı domine eden birileri olur bilirsiniz bir de son sırada kimse davet etmese bile milletin peşine takılıp gezen olur. Bu çocuk bizim ortamda o son sıradaki peşe takılıp gezen işte. Ama başka ortamları nasıl bilmiyorum.

Şu dolu dolu görünen yazının içi bomboş.
Hadi fiziken kendine yakıştıramadın karşındaki insanı, olabilir, zorla değil ya;
ama bu düşüncenin aktarım biçimi böylesine aşağılayıcı ve çirkin cümleler olmamalı.
"Sen kimsin ki?" diye sorarlar adama.

Konuya dönersek de;
X'in o çocukta ne gördüğünü bilemem de,
sen, peşinden koşan bi hayran eksilecek diye tribe girmişsin,
tipik ezik kadın hareketidir bu bilgin olsun.

Terbiyesiz biri diil , o tarz seviyesiz lafları kendine yakıştıramıyordur. Bende hiç haz etmem o tarz konuşan insanlardan. Ne bilim ortamı yoksa belki takılma gereği duyuyordur. Hoşlanmıyorsun net ! Sadece iyi arkadaş olursunuz .

Ehh hem istemem ama yan cebime koy misali hem cocugu gomdun hemde etrafinda pervane olsun istiyorsun sirf ilgisi senden baska yere kaydi diye, `acaba bende mi hoslandim`` demeye basliyorsun o hoslanmak degil canim sirf senle ilgilenmeyecek diye kiskanmaktir onun adi simariklik yani. Birak cocuk baskasiyla mutlu olacaksa engel olma basta hoslanmadiysan simdide hoslanmiyorsundur sirf kizi kiskandin diye cocukla oynama uzak dur..

Bu çocuk hiç ezik gelmedi bana aksine çok güçlü ve kendine güvenir geldi
Ama sen kendine güvensizsin sanırım
nasıl çok güçlü ve kendine güvenir ? Biraz anlatabilirseniz bu bakış açısı nereden geliyorsa belki benim içinde olumlu bir gelişme olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…