Fiziksel olarak etkilenilemeyen erkek??

İticiliğin ve yüzeyselliğin doruk noktalarındasınız. Zaten bu yüzden öyle bir çocuğu hak etmiyorsunuz. Boşuna bezelye beyninizi yormayın.

İyi de çocuk da çok mu cazip yani, akıllı olsaydı bizim bezelyeciğin peşinden koşmazdı. Çocuk bence ezik sıfatını hakediyor.

Daha pek genç çocuk..tipiniz değil anladığım kadarıyla
Başkalarının ne düşündüğü değil sizin düşündüğünüz önemli

Öyle mi acaba. Aklının ucundan geçmiyor olsam niye bu kendine oldukça laf sokulan ortamda bulunma gereği duysun ki?

Yanında ki kızdan gerçekten hoşlanıyor olamaz mı ? Farkında mısın bilmiyorum ama egon incinmiş yediremiyorsun birden vazgeçmesini ! İnan çok doğal bir şey birinden hoşlanırsın sonra vazgeçersin bu kadar basit.

bunları düşünemedin mi?
bunları düşünemedin...
bunları...
yaş gerçekten 22 mi? iphone vb. dışında bir ilgi alanın var mı?

Sanırım en baştan önyargı ile yaklaştığım için onun hakkında olumlu düşünmek istemiyorum, herhangi bir şekilde hoşlanmak istemiyorum sanırım. Sürekli olumsuz düşündüğüm için her şeyi olumsuza yormuşum.

İyi de çocuk da çok mu cazip yani, akıllı olsaydı bizim bezelyeciğin peşinden koşmazdı. Çocuk bence ezik sıfatını hakediyor.
Cocukcagizin muhtemelen şu ana kadar hiç sevgilisi olmamış, düzgün kız yüzü görmemiş, hep böyle egosu boyunu aşan yurdum kezbanlariyla muhatap olmuştur. Biraz etrafa açılıp hem akıllı hem güzel hem de mütevazı kızları da keşfetse elbette yüzüne bakmaz böylelerinin. Acemiliğinden bence.

Pfff konu sahibine çok yüklenilmiş bence. Kısa boylu erkek ben de almam 1.60ı görünce pffff dedim.

(Bana da bezelye beyin yazmayın taşlayacaksanız da gidin konu sahibesini taşlayın)

Çocuk üniversite ortamına göre bence de ezik bunu da yazayım gelen geçen yüzüme iyice tükürsün 20 yaşındaki halinizle düşünün bu çocuğa siz de bakmazdınız, p.çin biriyle takılırdınız sonra olmayınca bu çocuğa alıcı gözüyle bakardınız. İlk tercihiniz yapmazdınız yani olsa olsa yedek olurdu.

Bi erkek en az 170 mi olmalı çok azzzz bi erkek en az 182 falan olmalı ben sadece buraya takıldım başkada yorum yapmıyorum

Şekil önemli diyorsan uzun, yakışıklı ama içi bomboş tonla adam var.
Diğer kızı tebrik ediyorum Mutlu edecek kişinin sırlarını bu yaşta görmüş.
Bu arada yazının ortasına kadar gelebildim. Tamamını okuyamadım.

Kimse alınmasın ama şu ana kadar "yhaa erkek dedğin uzun boylu olcak ne o öyle" diyen uzun boylu kız pek görmedim. Benim boyum 175 eşimin 168. İlk günden beri hiç gözüme bile çarpmamıştı bu durum. Eşim diyordu ben senden kısayım diye. Genelde kendi kısa boylu olanlar ve bunu kafaya takanlar kompleks yapıyor erkeğin illa uzun boylu olmasını istiyor.

Konu sahibi üzülmeyin, bir çok ünlü ve güzel kadın da kısa boylu. Lütfen daha fazla kompleks yapmayın. Boy önemli bişey değil.

Okuma dediğin paragraf konunun en keyifli kısmıydı çocuk dengini bulmuş ne güzel. Ayrıca saçının tek telini kendi iradesiyle yaratamayacak acizlikte birinin insanı böyle boydan endamdan gömmesi bana komik geliyor. Bu kadar kibirli olma. Boyayı mı beğenmiyorsun boyacıyı mı?

Üniversiteye başladığım da biris vardı hep benimle ilgilenir bana Günaydın der peşinden ayrılmazdi.. aklim bes karis havada ilk sevgilim soyle olcak boyle olcak su tipte bu tipte derdim bu kiside alakasizdi benim hayalimdekiyle ama ben bir sey yaptım ve evet dedim hatta aman olmadi ayrılirim dedim ..(ergenlik) simdi ise hazirlikta tanistigim okisiyle suan mezun oluyorum hayatimin en onemli kisisi olmus hic pismab olmadim iyiki dedim o dusunduklerimden utandim.. kimseyi takmadim kkim ne der dusunmedim smdi dunyanin en yakisiklisi o benim icin.goruntu hic onemli degil sevdikten sonra iyi ki diyorum simdi herkes güzel olacak diye bir sey yok ki zaten güzellik goreceli demekki x de o kisiyi beğenmiss..

Takılmalık ilişki düşünmüyorsan sadece fizik değil karakterine de bakman lazım ve ille de popüler bir tip olması gerekmez...Başkalarının ne düşündüğü çok önemli olmamalı ama anladığım kadarıyla sen o olgunlukta değilsin.Kendini geliştirmelisin.

Bugüne kadar aralarında bir yakınlaşma görmedim. Bugünde ilk tepkisini çocuğa acıdığı için verdiğini düşündüm. Ya kız bi topuklu giyse çocuk yanında çocuğu gibi kalacak gerçekten.

bizim bir arkadaş
2 yıl kadar bir kızın peşinden koştu
kız buna gıcıktı (ama bu konu sahibi gibi değil), önyargı, hoşlanmıyordu, itici geliyordu vs
hiç de ezik bir tip değildi arkadaşımız
yaklaşık 19-20 senedir evliler
2 çocukları var, çok da mutlular Allah bozmasın
çocuk ezikliğinden değil, bizimki gibi inadından, gerçekten istediğinden ve tavlayacağına olan inancından da geziyor olabilir peşinde
ama bence o çocuk, bu kızı tanısın, bu kızdan soğur

siz zaten bu çocuk'a yaklaşmayın..yazık çocuğa.

boyu kısa, yüzü güzel değil.. üstelik siz efendiliği eziklik olarak gören bir insansınız. aranızda çok ciddi klas farkı var.
fersah fersah sizden üstün o çirkin çocuk. X ile daha bir temiz yalın şeyler yaşayacaklar gibi duruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…