Fiziksel olarak etkilenilemeyen erkek??

Bugün de heriflerden utanma günü herhalde.
Sabah da birisi utandığı birinden çocuk yapmıştı.
Ya seninki de kör olur badem gözlü olur, kel ölür sırma saçlı olur hesabı; elinden gidince kıymete binmiş. Duygu değil annem o rahat ol, sadece egon homurdanıyor o kadar.

Ortamı olmadığından değil, maddi durumu iyi aslında başka insanlarla da takıldığını biliyorum(sosyal medyadan). Bizim peşimize çok büyük ihtimalle benden hoşlandığı ve yakınlaşıp zaman geçirebilmek için geliyor.

Bence aslinda siz ondan hoslaniyorsunuz ama cevrenizin ve sizin "mukemmel sevgili" kriterlerinize uymadigi icin kendinize bile itiraf edemiyorsunuz.
Ben begendim cocugun karakterini saygili,kendine guvenen,terbiyeli biri. Guzellik-yakisiklilik goreceli bi kavram. Ben cok yakisikli yada cok guzel olanlari begenmiyorum nedense. Daha cok konusmasi ses tonu mimikleri verdigi tepkiler etkiler beni.
Kimseden etkilenmeden iyice dusunup tasinin gercekten hoslaniyormusunuz ondan yoksa ilgisimi cazip geliyor? Eger 2. siyse bence artik hic gorusmeyin onunla bos yere umutlanmasin.

Bence üzerine alınıyorsun kadınların yaptığı en büyük hata erkekler yerine düşünmek belki aklının ucundan bile geçmiyorsundur !

nasıl çok güçlü ve kendine güvenir ? Biraz anlatabilirseniz bu bakış açısı nereden geliyorsa belki benim içinde olumlu bir gelişme olur.
Piknikte kendisine yapılan onca alaylı şakaya rağmen kavga etmeden,ters cevap vermeden ,tek başına kalmayı göze alarak ,laf sokmadan ,sakince işine bakıp o mangalı yapabilmesi onun güçlü,tahriklere aldanmayan,kendine güvenen bir yapısı olduğunu gösterir .İnan bu o kadar büyük bir meziyettir ki ...
Ve kısa boylu olupta yakışıklı,başarılı ve zeki çok erkek var ünlü ünsüz ..
Hani demişler ya boy devede de var diye
Böyle şeylere takılma

nasıl çok güçlü ve kendine güvenir ? Biraz anlatabilirseniz bu bakış açısı nereden geliyorsa belki benim içinde olumlu bir gelişme olur.
Mesela cevap vermemesi hadsiz ve keko arkadaşlarınızdan tırsması yüzünden değil kale almaması yüzünden olabilir mi ?

Psikolojide ego savunma mekanizmaları denen bişey var:

YANSITMA
1- İnsanların kendilerinde gördükleri bazı kusurları vardır. İnsanlar, toplumun da beğenmediği bu özelliklerinden dolayı üzüntü duyarlar. Onları rahatsız eden bu özelliğin başka insanlarda olduğunu söyleyerek bu özelliği kötülerler. Kopya çeken bir öğrencinin "Kopya çekiyor" diyerek arkadaşını yermesi, yansıtma mekanizmasıdır. Böylece, kopya çektiği için kendisine olan saygısı azalan öğrenci bu özelliği arkadaşı üzerinde yererek rahatlamış olur.(alıntıdır)

Artık sendeki olayın ne olduğunu sen anla ben boşa ban yemeyim.

bu ve bundan sonraki mesajlarınızın içerikleri doğru ise
bence hiç eşelemeyin bu konuyu
çünkü siz, zamanla, onu tanıdıkça ona kapılırsınız
o da sizi tanıyıp zihniyetinizi öğrendikçe sizden soğur
bana öyle geldi

22 yaşında olduğuna emin misin? Hiç 22 gibi konuşmuyorsun. 15 yaşında gibi konuşuyorsun, düşüncelerin aynen öyle. Çocuk düzgün birine benziyor ve bence senden çok daha iyilerini hakediyor. Umarım X ile sevgili olurlar ki buradan bakınca bayağı yakınlaşmışlar. Çocuğu rahat bırak. İnsanda karakter olmalı işte, tip, boy falan değil. Olmayınca böyle oluyor.

Ay mumkunse cocukdan uzak dur bencıl sey... ıkıde bır cocuga ezık demışsın bence ezık olan sensın hem reddeyım hemde hala pesmden kssun omrunun snuna kadar ask acısıyla yansın kafadındasın ama kendını fazla buyutmussun gzunde grdugun gıbı atı alan uskudarı gecmış

Mesela cevap vermemesi hadsiz ve keko arkadaşlarınızdan tırsması yüzünden değil kale almaması yüzünden olabilir mi ?

çocuk "işinize bakın siz" demiş
bu, verebileceği en iyi ve kaliteli cevap değil midir zaten?
bence çocuk gayet güzel cevap vermiş

üstüne de mangalı yakmış
o da kapağı olmuş

Sanırım bunları düşünemedim. Bana düşünecek bir şeyler çıktı. Konunun geneline gelen yorumlara bakınca sanki fesat biriymişim gibi bir izlenim ortaya çıktı kendim hakkında. Ama ben öyle takılmalık ilişki düşünmüyorum. Bir ilişkiye gireceksem uzun süreli ve ciddi bir şey olması gerektiğini düşündüğüm için biraz fazla seçiciyim sanırım.

Sizin gibi bir insani nasil sevmiş ben ona şaşırdım.. ezik ezik deyip durmussunuz aksam aksam sinir oldum sizdeki nasil bir egodur? Etrafinizdaki kizlar aaa cok yakisikli sevgilin var aa cok cool diye senin egonu sisirsin istiyorsun sen. Biri yazmis sen pesindeki bir hayrani eksilcek diye tribe girmiissin .. yazik yaa nasil bom bos bir yazi bu .m o cocuk insallah senin gercek yuzunu gorurde neyini sevmisim bunun deyip yaptigi yanlistan doner..

Bence üzerine alınıyorsun kadınların yaptığı en büyük hata erkekler yerine düşünmek belki aklının ucundan bile geçmiyorsundur !
Öyle mi acaba. Aklının ucundan geçmiyor olsam niye bu kendine oldukça laf sokulan ortamda bulunma gereği duysun ki?

bunları düşünemedin mi?
bunları düşünemedin...
bunları...
yaş gerçekten 22 mi? iphone vb. dışında bir ilgi alanın var mı?

Bu boy meselesini de hic anlamam
Ben söyleyeyim sizinki ego savaşına dönmüş
Etrafınız da hala pervane olsun istiyorsunuz
Anlattıklarınıza bakılırsa onu sevmiyorsunuz sadece ilgisi normal olarak ruhunuzu okşuyor
Belki çocuk hem sevip hem sevilecegi bir ilişki kurar.Siz de kurtulursunuz iste

Kimi kişiler bazı şeylerin bozulmaması için sesini çıkartmaz, eziklenir. Geçenlerde buralarda bi konu vardı, eşim trafikte kavga etmesin denirdi. Çok iyi efendi bi cocuk. Daha ne olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…