- 26 Ağustos 2017
- 4.138
- 13.355
- 208
- Konu Sahibi birmuallime12
-
Bu ikinci evliliğim şansım yok sanırım bir kez daha gidersem sanırım beni öldürür çünkü can havliyle karşılık verdim başka birisi olsa seni öldürürdü dedi bana
Bir anne çocuğunu bu halde gorupte utanmadan nasıl şans ver der. Dönmeyin sakın can guvenliginiz yok. Ama sanırım aile evinde de can guvenliginiz yok zira sizi bu hale getiren birine tekrar şans ver denmezLütfen yardımcı olun 1 senelik evliyim çocuğum yok eşimle severek evlendik ben KPSS’ye hazırlanıyorum 78 puan aldım bilmiyorum işe yaramaz belki ama sıralamaya giremedim tabi Agsye gireceğim diyince hayır giremezsin benim iznim olmadan dedi ve kolumdan sıkmaya başlamıştı kaba kuvvet uyguluyordu bana kendisi askeri personel eğitime falan gidemezsin diyordu bana sürekli en ufak tartışmamızda şiddet uyguladı elimi yüzümü morarttı hep affettim 4 kere affetttim hep yemin etti afffettim evliliğimiz bitmesin diye ona tölerans gösterdim beni yargılayacaksınız belki ama son tartışmamız zaten mesajını okudum borcun mu var dedim seni ilgilendirmez dedi telefonu elimden aldı ve vurdu sonra 2 saat boyunca bu adamdan dayak yedim kafamdan tutup kanepenin üstünde dudağımı patlattı yüzüme 10 kez yumruk attı kulağıma yumrukladı kendimden geçmiştim kolumdan tutup beni sürüdü bir gün sonra eşyalarımı toplayıp aile evine geldim çok kötüyüm ağzımdan yemek bile yiyemiyorum babası bavulunu topla gönder gitsin dedi çok kırgınım inanın yaralar iyileşir zamanla ama benim çektiklerim ne olacak bilmiyorum terapiye gideceğim nolur evliliğimiz bitmesin diye yalvarıyor ama ben artık mahvoldum annem şans ver diyor ama ben kpss çalışıp kendi ayaklarımın üstünde durmak istiyorum başka seçeneğim yok siz bana lütfen yargılamadan yardımcı oluneşim çok yalvarıyor ama artık tükendim cidden
Anneniz öz anneniz mi? Ne şansı ya! Bir sonraki sefere öldürmesi için son bir fırsat mı ver diyor annenizin aklı başında mı ya. Eşiniz olacak o mağluptan çok annenize kızdımLütfen yardımcı olun 1 senelik evliyim çocuğum yok eşimle severek evlendik ben KPSS’ye hazırlanıyorum 78 puan aldım bilmiyorum işe yaramaz belki ama sıralamaya giremedim tabi Agsye gireceğim diyince hayır giremezsin benim iznim olmadan dedi ve kolumdan sıkmaya başlamıştı kaba kuvvet uyguluyordu bana kendisi askeri personel eğitime falan gidemezsin diyordu bana sürekli en ufak tartışmamızda şiddet uyguladı elimi yüzümü morarttı hep affettim 4 kere affetttim hep yemin etti afffettim evliliğimiz bitmesin diye ona tölerans gösterdim beni yargılayacaksınız belki ama son tartışmamız zaten mesajını okudum borcun mu var dedim seni ilgilendirmez dedi telefonu elimden aldı ve vurdu sonra 2 saat boyunca bu adamdan dayak yedim kafamdan tutup kanepenin üstünde dudağımı patlattı yüzüme 10 kez yumruk attı kulağıma yumrukladı kendimden geçmiştim kolumdan tutup beni sürüdü bir gün sonra eşyalarımı toplayıp aile evine geldim çok kötüyüm ağzımdan yemek bile yiyemiyorum babası bavulunu topla gönder gitsin dedi çok kırgınım inanın yaralar iyileşir zamanla ama benim çektiklerim ne olacak bilmiyorum terapiye gideceğim nolur evliliğimiz bitmesin diye yalvarıyor ama ben artık mahvoldum annem şans ver diyor ama ben kpss çalışıp kendi ayaklarımın üstünde durmak istiyorum başka seçeneğim yok siz bana lütfen yargılamadan yardımcı oluneşim çok yalvarıyor ama artık tükendim cidden
Almaz hanimefendi o anne varken almaz rapor falan burda da düzelir dememizi bekliyor bizden bence.Polis? Darp raporu? Ceza?
Dağ başında mısın hani bunun adli süreci?
At kafayı yiyeceğim ben yaa offf
Yaaa aklımı delireceğim gerçekten. İnanamıyorum ne hâle gelmişsiniz çok üzüldüm çok kızgınım. Umarım eşinizi de biri bu hâle getirir en kısa zamanda. Lütfen bir dakika durmayın o evde. Ben de öğretmenim ags diyince anladım ekonomik şartlar elbette zor belki eşiniz olmadan özel sektörde çalışarak kendinize tek bir yaşam sunamayabilirsiniz ama aile evinize dönmek şu süreçte en mantıklısı. Aileniz ne kadar kötü olursa olsun kocanızın bu yaptığından kötü olamaz. Ömür boyu çekmeyin lütfen kendinize saygınız olsun bırakın bitsin bu evlilik.Lütfen yardımcı olun 1 senelik evliyim çocuğum yok eşimle severek evlendik ben KPSS’ye hazırlanıyorum 78 puan aldım bilmiyorum işe yaramaz belki ama sıralamaya giremedim tabi Agsye gireceğim diyince hayır giremezsin benim iznim olmadan dedi ve kolumdan sıkmaya başlamıştı kaba kuvvet uyguluyordu bana kendisi askeri personel eğitime falan gidemezsin diyordu bana sürekli en ufak tartışmamızda şiddet uyguladı elimi yüzümü morarttı hep affettim 4 kere affetttim hep yemin etti afffettim evliliğimiz bitmesin diye ona tölerans gösterdim beni yargılayacaksınız belki ama son tartışmamız zaten mesajını okudum borcun mu var dedim seni ilgilendirmez dedi telefonu elimden aldı ve vurdu sonra 2 saat boyunca bu adamdan dayak yedim kafamdan tutup kanepenin üstünde dudağımı patlattı yüzüme 10 kez yumruk attı kulağıma yumrukladı kendimden geçmiştim kolumdan tutup beni sürüdü bir gün sonra eşyalarımı toplayıp aile evine geldim çok kötüyüm ağzımdan yemek bile yiyemiyorum babası bavulunu topla gönder gitsin dedi çok kırgınım inanın yaralar iyileşir zamanla ama benim çektiklerim ne olacak bilmiyorum terapiye gideceğim nolur evliliğimiz bitmesin diye yalvarıyor ama ben artık mahvoldum annem şans ver diyor ama ben kpss çalışıp kendi ayaklarımın üstünde durmak istiyorum başka seçeneğim yok siz bana lütfen yargılamadan yardımcı oluneşim çok yalvarıyor ama artık tükendim cidden
Nasıl anne bu böyle? Kızı bu hale gelmiş hala şans ver diyor bazen burada okuduklarıma gerçekten inanamıyorum.Lütfen yardımcı olun 1 senelik evliyim çocuğum yok eşimle severek evlendik ben KPSS’ye hazırlanıyorum 78 puan aldım bilmiyorum işe yaramaz belki ama sıralamaya giremedim tabi Agsye gireceğim diyince hayır giremezsin benim iznim olmadan dedi ve kolumdan sıkmaya başlamıştı kaba kuvvet uyguluyordu bana kendisi askeri personel eğitime falan gidemezsin diyordu bana sürekli en ufak tartışmamızda şiddet uyguladı elimi yüzümü morarttı hep affettim 4 kere affetttim hep yemin etti afffettim evliliğimiz bitmesin diye ona tölerans gösterdim beni yargılayacaksınız belki ama son tartışmamız zaten mesajını okudum borcun mu var dedim seni ilgilendirmez dedi telefonu elimden aldı ve vurdu sonra 2 saat boyunca bu adamdan dayak yedim kafamdan tutup kanepenin üstünde dudağımı patlattı yüzüme 10 kez yumruk attı kulağıma yumrukladı kendimden geçmiştim kolumdan tutup beni sürüdü bir gün sonra eşyalarımı toplayıp aile evine geldim çok kötüyüm ağzımdan yemek bile yiyemiyorum babası bavulunu topla gönder gitsin dedi çok kırgınım inanın yaralar iyileşir zamanla ama benim çektiklerim ne olacak bilmiyorum terapiye gideceğim nolur evliliğimiz bitmesin diye yalvarıyor ama ben artık mahvoldum annem şans ver diyor ama ben kpss çalışıp kendi ayaklarımın üstünde durmak istiyorum başka seçeneğim yok siz bana lütfen yargılamadan yardımcı oluneşim çok yalvarıyor ama artık tükendim cidden
Abla lütfen barışmak gibi bir şey yapma nolur timsah göz yaşları derler ya sakın inanma kpss çalışıp notunu yükselte bilirsin istersen her şeyi yapabilirsin ablaLütfen yardımcı olun 1 senelik evliyim çocuğum yok eşimle severek evlendik ben KPSS’ye hazırlanıyorum 78 puan aldım bilmiyorum işe yaramaz belki ama sıralamaya giremedim tabi Agsye gireceğim diyince hayır giremezsin benim iznim olmadan dedi ve kolumdan sıkmaya başlamıştı kaba kuvvet uyguluyordu bana kendisi askeri personel eğitime falan gidemezsin diyordu bana sürekli en ufak tartışmamızda şiddet uyguladı elimi yüzümü morarttı hep affettim 4 kere affetttim hep yemin etti afffettim evliliğimiz bitmesin diye ona tölerans gösterdim beni yargılayacaksınız belki ama son tartışmamız zaten mesajını okudum borcun mu var dedim seni ilgilendirmez dedi telefonu elimden aldı ve vurdu sonra 2 saat boyunca bu adamdan dayak yedim kafamdan tutup kanepenin üstünde dudağımı patlattı yüzüme 10 kez yumruk attı kulağıma yumrukladı kendimden geçmiştim kolumdan tutup beni sürüdü bir gün sonra eşyalarımı toplayıp aile evine geldim çok kötüyüm ağzımdan yemek bile yiyemiyorum babası bavulunu topla gönder gitsin dedi çok kırgınım inanın yaralar iyileşir zamanla ama benim çektiklerim ne olacak bilmiyorum terapiye gideceğim nolur evliliğimiz bitmesin diye yalvarıyor ama ben artık mahvoldum annem şans ver diyor ama ben kpss çalışıp kendi ayaklarımın üstünde durmak istiyorum başka seçeneğim yok siz bana lütfen yargılamadan yardımcı oluneşim çok yalvarıyor ama artık tükendim cidden
Anneniz diğer anneler gibi değil, size şefkat veya empati beslemiyor. Böyle insanlar toplumda nadirdir ama topluma çok zarar verir. Anneniz siz başına kalmayasanız diye sizi avutuyor. Kanmayın, bir şekilde o adamdan ayrılın.Kimse seni almaz diyor herkes seni konuşur diyor ben daha 28 yaşındayım gençliğimin baharında bu adam beni sömürür
Kesinlikle katılıyorum sırf evde kalmasın diye böyle şiddet eğilimli dağ ayılarıyla evlendiriyorlar kızlarını ondan sonra böyle yazılar okuyoruzAnneniz diğer anneler gibi değil, size şefkat veya empati beslemiyor. Böyle insanlar toplumda nadirdir ama topluma çok zarar verir. Anneniz siz başına kalmayasanız diye sizi avutuyor. Kanmayın, bir şekilde o adamdan ayrılın.
Annen şans ver mi diyor . Lütfen kendine odaklan hayat kur kendine. Ne annen ne de kocan olacak adam .. ve lütfen darp raporu alLütfen yardımcı olun 1 senelik evliyim çocuğum yok eşimle severek evlendik ben KPSS’ye hazırlanıyorum 78 puan aldım bilmiyorum işe yaramaz belki ama sıralamaya giremedim tabi Agsye gireceğim diyince hayır giremezsin benim iznim olmadan dedi ve kolumdan sıkmaya başlamıştı kaba kuvvet uyguluyordu bana kendisi askeri personel eğitime falan gidemezsin diyordu bana sürekli en ufak tartışmamızda şiddet uyguladı elimi yüzümü morarttı hep affettim 4 kere affetttim hep yemin etti afffettim evliliğimiz bitmesin diye ona tölerans gösterdim beni yargılayacaksınız belki ama son tartışmamız zaten mesajını okudum borcun mu var dedim seni ilgilendirmez dedi telefonu elimden aldı ve vurdu sonra 2 saat boyunca bu adamdan dayak yedim kafamdan tutup kanepenin üstünde dudağımı patlattı yüzüme 10 kez yumruk attı kulağıma yumrukladı kendimden geçmiştim kolumdan tutup beni sürüdü bir gün sonra eşyalarımı toplayıp aile evine geldim çok kötüyüm ağzımdan yemek bile yiyemiyorum babası bavulunu topla gönder gitsin dedi çok kırgınım inanın yaralar iyileşir zamanla ama benim çektiklerim ne olacak bilmiyorum terapiye gideceğim nolur evliliğimiz bitmesin diye yalvarıyor ama ben artık mahvoldum annem şans ver diyor ama ben kpss çalışıp kendi ayaklarımın üstünde durmak istiyorum başka seçeneğim yok siz bana lütfen yargılamadan yardımcı oluneşim çok yalvarıyor ama artık tükendim cidden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?