Fiziksel şiddet görüyorum

Kadesi indirdim onu bildiği için elimden telefonu aldı kapıyı kitledi üstümde güç uyguladı çaresiz kaldım
Peki evden çıktıktan sonrası? Hemen niye polise gitmediniz? Polis sizi hastaneye sevk ederdi, darp raporu alırdınız sonra ifade verirdiniz.
Hadi siz bunları akıl etmediniz, hemen annenize gittiniz anneniz niye kolunuzdan tutup hadi gidiyoruz darp raporu alacağız emniyete suç duyurusunda bulunacağız demedi?

Sizin kadar kızım var, Allah korusun damadım çocuğumu öldüresiye dövecek ben de sadece kızım ne yaparsan arkandayım demekle yetineceğim, yeri göğü inletirim, önce çocuğuma darp raporu alırım emniyete savcılığa suç duyurusunda bulunurum, gerekiyorsa haberlere bile çıkarım.

Ya kes sesini beni öldüresiye döven adam umrumda değil
Umurunuzda değilse gider önce darp raporu alır bu psikopattan nasıl bir an önce kurtulurumun çaresine bakardınız
Umarım konu gerçek değildir gerçekse de perşembenin gelişi çarşambadan belliymiş zaten 4. Döven beşinciye de acımaz zaten hayat sizin kendi düşen ağlamaz

Anneniz size acimiyormu?
Kadın cinayetlerini görmüyor musunuz
Lütfen kimseyi dinlemeyin sakın gitmeyin.

Eski elma insanlara çok sallıyorsun Burda senin profilini de tanıyorum empati eksikliği var sende bnce yada travman var
Allah Allah travmam yok evet ama empati eksikliğim var inanır mısınız bu yaşıma kadar hiç dayak yemedim o yüzden ağzı yüzü morarana kadar dayak yiyip hiç bir şey yapmadan bekleyenleri anlamıyorum ve anlamayacağım

Annen varken düşmana gerek yok banlanmak olmasa anana küfür ederdim başka kimseye değil kaç kızım kurtar kendini hala eşim diyorsun eğer benim kızımın kılına dokunulsa o adamın anasını....

Fotoğrafı görünce istemsiz gözlerim doldu ağlamak istedim bı kız evladım yok ama 2 erkek çocuğu yetiştiriyorum ve kucağımdaki küçük oğluma dönüp sakın kadınlara zarar veren o canilerden olmayın dedim . İnananmiyorum bir anne bu görüntünün üstüne nasıl şans verder Anne ya Anneer

Olay Allah'tan fake.istemem kimsenin böyle olmasını.birincisi lojman cok zzor çıkar hatta çıkmaz piyadeye. İkincisi rütbeyi bile bilmiyor:) üçüncüsü kimse 4 seansta iyileşmez hiçbir psikolog bosver demez .dördüncüsü lojmanda kapının önüne taksı cagıramazsın. Nizamiyenin girişinde bekler oraya yürümek lazım.beşincisi lojmanda biri osursa diğerleri duyar bu 2 saat dayak yiyecekte kimse müdahale etmeyecek imkansız .beşincisi hiçbir anne kızına bosver dön demez.altıncısı resimler zaten farklı ve açıklaması yok bu farklılığın. Yedincisi altını da mahkemede alabılecegını darp raporuyla adamı işinden edebileceğini avukat destegını biliyordur istisnası yok dolayısıyla konu fake

Yahu daha az önce tarlada bir teyzeyi gördüm yanına gittim. Kolay gelsin dedim. Bana bir anda içini döktü. Kadının okuma yazması yokmuş 60 yaşlarında. Eşinden ayrı olduğunu, geçen gece evi basıp ona şiddet uyguladığını anlattı... O kadar çok üzüldüm ki. Kadın evden çıkmaya korkuyorum kapıyı kilitliyorum yarın beni adliyeye çağırdılar evraklar için tekrar gidicem dedi. Komşular alkolik sarhoş eski eşini görüp şikayet etmiş de polis öyle gelmiş kapı önüne. Sonrasında kadıncağız oğluyla beraber adliyeye gitmiş 1 ay uzaklaştırma aldırmış. Polisler o şerefsizi kolundan tuttu hemen kelepçeledi. İkimizden de ifade aldılar dedi. Ne yazıkki bunun gibi olayı her gün bilmem kaç kadın yaşıyor... Umarım bu konu faketir bilemem ama yoruldum bu haberleri duymaktan tükendim.

Kadının neresine darbe aldığı belli değil, Psikolojik fiziksel ruhsal bitik halde belli değil mi, aslında belli olan kimi kimsesi de yok (akıl verip arka çıkanı, yürü bu adamın Allah cezasını versin,şimdi görür o ) diyeni yok belli yani,o da olayın şokuyla işte ne yapacak bilemiyor,ama bacım bak, kaç kişi dedi ,hadi sende gidiver olayı devlet bırak,Adalete güven,er geç gelir Adalet,ama izini tozunu kaybet,bu adam ne ayrılmayı ne boşanmayı, ne ona karşı gelmeni, ne de en ufak bir karşılığını kaldıramaz, başın gözün sağ iken gidemiyorsan ara polisi yardımınıza ihtiyacım var de, zaten her türlü darbeyi almışsın bide laf anlatmaya çalışma,inandik tamam, üzüldük de ama bunun dışında keşke elimizden bir şey gelse yapamıyoruz iş sana düşüyor

yalvarmasının tek nedeni mesleğinden olmamak farkındasın sen de
diğerleri gibi affedeceğini düşündüğü için iki saat dövmüş ,sonrakinde dört saat dövecek
aralarda görmedim darp raporu almış mı
hiç sanmıyorum ama bir umut

anneniz üvey falan mı? kızımı bu hale getirecek kişiye bi daha şans ver diyeceğime allah canımı alsın da kızım iyi olsun derim ben

Annene bin kere yazıklar olsun! Vicdansız kocanın ve vicdansız annenin manipülasyonuna gelme ne olur. Darp raporu al, uzaklaştırma al, işinden olsun pis herif. Ooof of o kadar üzüldüm ki!

Bunu söylediğinin terapist olduğuna emin miyiz? Normal üniversite mezunu sahte diploması olmayan biri söylemiş öyle mi
Hiç bir terapist böyle bir şey söylemeZ. Ya yalan ya da telegramdan parayla diploma alan terapist bulmuş. Diş tedavisi mi bu 4 seansta çözülecek. Ayrıca isterse 44 seans gitsin DÜ ZEL MEZ!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…