- Konu Sahibi birmuallime12
-
Nafaka vermem sana diyor gidip istifa ederim bok alırsın benim 15 bin nafakaya ihtiyacın varsa çok genişmişsin diyor sana 200 bin vereyim Anlaşmalı boşanalım diyor her tuşa basıyor yani
Fake olup olmadığı henüz net değil, o yüzden direkt fake diyemeyiz ama evet hepimizin kafasında oturmayan noktalar aynı.dolayısıyla konu fake
Sizin anneniz kafayı yemiş. Koca evinden ölünüz çıksın diye mi bekliyorlar. Güzel kardeşim al darp raporunu aç davanı. Aç maddi manevi tazminat davanı al uzaklaştırmanı. Atan git hayatını yaşa. 1 yılda kaç kez yaşamışsın. 10 sene sonra bıçaklar mı vurur mu belli değil. Canını kurtar. Ananı dinleme. Çok istiyosa o gitsin yesin sopayı.Lütfen yardımcı olun 1 senelik evliyim çocuğum yok eşimle severek evlendik ben KPSS’ye hazırlanıyorum 78 puan aldım bilmiyorum işe yaramaz belki ama sıralamaya giremedim tabi Agsye gireceğim diyince hayır giremezsin benim iznim olmadan dedi ve kolumdan sıkmaya başlamıştı kaba kuvvet uyguluyordu bana kendisi askeri personel eğitime falan gidemezsin diyordu bana sürekli en ufak tartışmamızda şiddet uyguladı elimi yüzümü morarttı hep affettim 4 kere affetttim hep yemin etti afffettim evliliğimiz bitmesin diye ona tölerans gösterdim beni yargılayacaksınız belki ama son tartışmamız zaten mesajını okudum borcun mu var dedim seni ilgilendirmez dedi telefonu elimden aldı ve vurdu sonra 2 saat boyunca bu adamdan dayak yedim kafamdan tutup kanepenin üstünde dudağımı patlattı yüzüme 10 kez yumruk attı kulağıma yumrukladı kendimden geçmiştim kolumdan tutup beni sürüdü bir gün sonra eşyalarımı toplayıp aile evine geldim çok kötüyüm ağzımdan yemek bile yiyemiyorum babası bavulunu topla gönder gitsin dedi çok kırgınım inanın yaralar iyileşir zamanla ama benim çektiklerim ne olacak bilmiyorum terapiye gideceğim nolur evliliğimiz bitmesin diye yalvarıyor ama ben artık mahvoldum annem şans ver diyor ama ben kpss çalışıp kendi ayaklarımın üstünde durmak istiyorum başka seçeneğim yok siz bana lütfen yargılamadan yardımcı oluneşim çok yalvarıyor ama artık tükendim cidden
Anneye pesLütfen yardımcı olun 1 senelik evliyim çocuğum yok eşimle severek evlendik ben KPSS’ye hazırlanıyorum 78 puan aldım bilmiyorum işe yaramaz belki ama sıralamaya giremedim tabi Agsye gireceğim diyince hayır giremezsin benim iznim olmadan dedi ve kolumdan sıkmaya başlamıştı kaba kuvvet uyguluyordu bana kendisi askeri personel eğitime falan gidemezsin diyordu bana sürekli en ufak tartışmamızda şiddet uyguladı elimi yüzümü morarttı hep affettim 4 kere affetttim hep yemin etti afffettim evliliğimiz bitmesin diye ona tölerans gösterdim beni yargılayacaksınız belki ama son tartışmamız zaten mesajını okudum borcun mu var dedim seni ilgilendirmez dedi telefonu elimden aldı ve vurdu sonra 2 saat boyunca bu adamdan dayak yedim kafamdan tutup kanepenin üstünde dudağımı patlattı yüzüme 10 kez yumruk attı kulağıma yumrukladı kendimden geçmiştim kolumdan tutup beni sürüdü bir gün sonra eşyalarımı toplayıp aile evine geldim çok kötüyüm ağzımdan yemek bile yiyemiyorum babası bavulunu topla gönder gitsin dedi çok kırgınım inanın yaralar iyileşir zamanla ama benim çektiklerim ne olacak bilmiyorum terapiye gideceğim nolur evliliğimiz bitmesin diye yalvarıyor ama ben artık mahvoldum annem şans ver diyor ama ben kpss çalışıp kendi ayaklarımın üstünde durmak istiyorum başka seçeneğim yok siz bana lütfen yargılamadan yardımcı oluneşim çok yalvarıyor ama artık tükendim cidden
Kızımın kılına zarar vereni doğduğuna pişman ederim, anneye bak yaBu ikinci evliliğim şansım yok sanırım bir kez daha gidersem sanırım beni öldürür çünkü can havliyle karşılık verdim başka birisi olsa seni öldürürdü dedi bana
Şunu birisi benim kızıma yapsa elimden alamazlar, bunu defalarca yapan adamın düzeleceğine inandınız mı siz ailecek?Annem dısardan sakin biri olarak gördüğü için öyle diyor normal zamanlarda benle yemek yapar temizlik yardımcı olur dısardan ben ideal bir eşim görüntüsü verdiği için böyle söylüyor yoksa kendide tamamen düzelirse şans ver diyor yoksa bu yaptıklarına o da çok sinirli
Sakın ama sakın affetme bak ben zamanında affettim hep aynı şeyler asla değişmez çocuk yaparsan birde üstüne tamamen ayrılmak istemez sakınnn affetmeLütfen yardımcı olun 1 senelik evliyim çocuğum yok eşimle severek evlendik ben KPSS’ye hazırlanıyorum 78 puan aldım bilmiyorum işe yaramaz belki ama sıralamaya giremedim tabi Agsye gireceğim diyince hayır giremezsin benim iznim olmadan dedi ve kolumdan sıkmaya başlamıştı kaba kuvvet uyguluyordu bana kendisi askeri personel eğitime falan gidemezsin diyordu bana sürekli en ufak tartışmamızda şiddet uyguladı elimi yüzümü morarttı hep affettim 4 kere affetttim hep yemin etti afffettim evliliğimiz bitmesin diye ona tölerans gösterdim beni yargılayacaksınız belki ama son tartışmamız zaten mesajını okudum borcun mu var dedim seni ilgilendirmez dedi telefonu elimden aldı ve vurdu sonra 2 saat boyunca bu adamdan dayak yedim kafamdan tutup kanepenin üstünde dudağımı patlattı yüzüme 10 kez yumruk attı kulağıma yumrukladı kendimden geçmiştim kolumdan tutup beni sürüdü bir gün sonra eşyalarımı toplayıp aile evine geldim çok kötüyüm ağzımdan yemek bile yiyemiyorum babası bavulunu topla gönder gitsin dedi çok kırgınım inanın yaralar iyileşir zamanla ama benim çektiklerim ne olacak bilmiyorum terapiye gideceğim nolur evliliğimiz bitmesin diye yalvarıyor ama ben artık mahvoldum annem şans ver diyor ama ben kpss çalışıp kendi ayaklarımın üstünde durmak istiyorum başka seçeneğim yok siz bana lütfen yargılamadan yardımcı oluneşim çok yalvarıyor ama artık tükendim cidden
Çelişkili her yazdığıKonu sahibi neden banlı?
Olan olmuş artık yargılasak ne olur gülüm niye bukadarına izin verdin 1 yıllık evlisin daha balayı çifti sayılırsınız sizin şuanda çicek böcek olmanız gerekirken nasıl böyle oldunuz ? Nişanlıyken de mi böyleydi bu?Lütfen yardımcı olun 1 senelik evliyim çocuğum yok eşimle severek evlendik ben KPSS’ye hazırlanıyorum 78 puan aldım bilmiyorum işe yaramaz belki ama sıralamaya giremedim tabi Agsye gireceğim diyince hayır giremezsin benim iznim olmadan dedi ve kolumdan sıkmaya başlamıştı kaba kuvvet uyguluyordu bana kendisi askeri personel eğitime falan gidemezsin diyordu bana sürekli en ufak tartışmamızda şiddet uyguladı elimi yüzümü morarttı hep affettim 4 kere affetttim hep yemin etti afffettim evliliğimiz bitmesin diye ona tölerans gösterdim beni yargılayacaksınız belki ama son tartışmamız zaten mesajını okudum borcun mu var dedim seni ilgilendirmez dedi telefonu elimden aldı ve vurdu sonra 2 saat boyunca bu adamdan dayak yedim kafamdan tutup kanepenin üstünde dudağımı patlattı yüzüme 10 kez yumruk attı kulağıma yumrukladı kendimden geçmiştim kolumdan tutup beni sürüdü bir gün sonra eşyalarımı toplayıp aile evine geldim çok kötüyüm ağzımdan yemek bile yiyemiyorum babası bavulunu topla gönder gitsin dedi çok kırgınım inanın yaralar iyileşir zamanla ama benim çektiklerim ne olacak bilmiyorum terapiye gideceğim nolur evliliğimiz bitmesin diye yalvarıyor ama ben artık mahvoldum annem şans ver diyor ama ben kpss çalışıp kendi ayaklarımın üstünde durmak istiyorum başka seçeneğim yok siz bana lütfen yargılamadan yardımcı oluneşim çok yalvarıyor ama artık tükendim cidden
Ben kiyimiyorum sana burdan bile kahroldum yazik degilmi canina o Annen nasil anne yahu yaziklar olsun git sikayet et kadin siginmaya gitLütfen yardımcı olun 1 senelik evliyim çocuğum yok eşimle severek evlendik ben KPSS’ye hazırlanıyorum 78 puan aldım bilmiyorum işe yaramaz belki ama sıralamaya giremedim tabi Agsye gireceğim diyince hayır giremezsin benim iznim olmadan dedi ve kolumdan sıkmaya başlamıştı kaba kuvvet uyguluyordu bana kendisi askeri personel eğitime falan gidemezsin diyordu bana sürekli en ufak tartışmamızda şiddet uyguladı elimi yüzümü morarttı hep affettim 4 kere affetttim hep yemin etti afffettim evliliğimiz bitmesin diye ona tölerans gösterdim beni yargılayacaksınız belki ama son tartışmamız zaten mesajını okudum borcun mu var dedim seni ilgilendirmez dedi telefonu elimden aldı ve vurdu sonra 2 saat boyunca bu adamdan dayak yedim kafamdan tutup kanepenin üstünde dudağımı patlattı yüzüme 10 kez yumruk attı kulağıma yumrukladı kendimden geçmiştim kolumdan tutup beni sürüdü bir gün sonra eşyalarımı toplayıp aile evine geldim çok kötüyüm ağzımdan yemek bile yiyemiyorum babası bavulunu topla gönder gitsin dedi çok kırgınım inanın yaralar iyileşir zamanla ama benim çektiklerim ne olacak bilmiyorum terapiye gideceğim nolur evliliğimiz bitmesin diye yalvarıyor ama ben artık mahvoldum annem şans ver diyor ama ben kpss çalışıp kendi ayaklarımın üstünde durmak istiyorum başka seçeneğim yok siz bana lütfen yargılamadan yardımcı oluneşim çok yalvarıyor ama artık tükendim cidden
Ney puhahahaha ne diyorsun sen o 78 puani almana sasmamaliAnnemgilin evi var davada onu alırım diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?