Fiziksel şiddet görüyorum

Nafaka vermem sana diyor gidip istifa ederim bok alırsın benim 15 bin nafakaya ihtiyacın varsa çok genişmişsin diyor sana 200 bin vereyim Anlaşmalı boşanalım diyor her tuşa basıyor yani

Artık emin oldum. sen milletle dalga geçmek için açtın bu konuyu. Çünkü bazı cümlelerin hiç saf olmadığını bazısı ise bilerek zorlama safı, çaresiz kadın oynuyor gibi.
Ne yalan söyleyeyim verdiğiniz yanıtları okuyunca insanın sizi dövesi geliyor.
 
İnş rapor falan alıp şikayette bulundunuz sakın geri dönmeyin bunları yapan herseyi yapar
 
dolayısıyla konu fake
Fake olup olmadığı henüz net değil, o yüzden direkt fake diyemeyiz ama evet hepimizin kafasında oturmayan noktalar aynı.

2. evliliğini yapan bir kadın, ilk eşi vefat etmediyse boşandı demektir, ya aldatma, ya şiddet mutlaka bir sebep vardı da boşandı, velhasıl bir evlilik ve boşanma tecrübesi olan eğitimli bir kadının az çok yasal haklarını da biliyor olması lazım, ülkede birçok kadın cinayeti, kadına şiddet vakası varken ve bunlar sosyal medyada işlenirken darp raporunun ne işe yarayacağını bilmiyor olması garip.

2. eşten görülen ilk şiddet değil, daha önce de dayak yemiş, ilkinde bilmezsin çaresiz hissedersin ama 2, 3, 4 şiddet hep var ve artarak devam ediyorsa ne yapabilirim diye araştırırsın, 80’lerde değiliz ki darp raporu bilinmesin, tek bildiğiniz medya tv olsun, herkesin elinde akıllı telefonlar var, neredeyse 3 yaşında bebelerin bile sosyal medya hesabı var.

Eşin rütbesini bile bilmiyor hadi adam söylemiyordur diyelim, karısına maaşını dahi söylemeyen erkekler var ama emniyet ve asker mensupları için diyorum zira rahmetli kayınpederim de askerdi, onlar rütbelerini gururla söyler kimi gurur duyduğundan kimi de bazı bekar erkekler kızların ilgisini çekmek için söyler, ki askeri lojmanda kalıyorsa bu konu hakkında yazan arkadaşlara katılıyorum nizamiyeden içeri giremez taksi, dışarıdan birisi giriş çıkışlarda kimlik bırakmak kime geldiğini söylemek zorunda, taksi dışarıda beklemiştir başka türlüsü mümkün değil.

Hepsi bir yana, kardeşi annesi kimse demedi mi dünden beri, ağzı burnu morarmış kadına seni hastaneye götürelim diye, darp raporunu akıl etmemiş olmaları bir yana, kafasına darbe almış her yeri mor, beyin kanaması geçirebilir, iç kanama geçirebilir kaburgası kafatası çatlamış olabilir.


Konu gerçekliği zaten ortaya çıkar fakat üzücü olan belki biraz da şaşkınlık yaratan bu devirde bunca yayınlara rağmen hala kadınların haklarını bilmiyor oluşu, bir darp raporundan bile haberdar olmayışları, üstelik çoğunun eğitimli olması da cabası, hani kuş uçmaz kervan geçmez bir yerde hiç okutulmamış, gün yüzü gösterilmemiş kadınlar şiddet görse onlara niye şunu yapmadın bunu yapmadın derken yüz kere düşünürüm ama yani site üyelerinin profilinden dahi haberdar bir kadın nasıl oluyor da en azından buradaki konuları okumamış, az da olsa bilgi sahibi olmamış oluyor

İçerisinde şiddet geçen her konuya yazıyorlar darp raporunu da yasal hakları da, şiddet gören biri önce o konuları tarar yine bilgi edinir.
 
Ne dediğinizi farkında mısınız...Ya babası ayrı bir hayvan gönder gitsin demek ne demek.. Anneniz de ayrı bir garip.. Evladı bu hale gelmiş sans ver mi diyor..Ne okudum ben yaa.allah size akıl fikir versin de kurtulun bu pisliklerden yoksa kadın cinayeti haberlerine çıkmanız kacinilmaz..Kuzenim bir yaşında bebeği varken eşinden böyle şiddet görmüştü resmen pipetle beslendi...Ve ilk değilmiş affede affede o hale gelmiş.. Şans verilmeyecek olayların ilk sırası yaşadıklarınız..Allah yardımcınız olsun..
 
O pisliğemi kızayım, annen olacak sorumsuza mı bilemedim.Lütfen geri dönmeyi düşünme darp raporu al ve şikayet et.Annenide Allah bildiği gibi yapsın.Allah yardımcın olsun, dua edicem sana
 
Sizin anneniz kafayı yemiş. Koca evinden ölünüz çıksın diye mi bekliyorlar. Güzel kardeşim al darp raporunu aç davanı. Aç maddi manevi tazminat davanı al uzaklaştırmanı. Atan git hayatını yaşa. 1 yılda kaç kez yaşamışsın. 10 sene sonra bıçaklar mı vurur mu belli değil. Canını kurtar. Ananı dinleme. Çok istiyosa o gitsin yesin sopayı.
 
Polise gidip darp raporu almadınız mı ? Böyle bir adam için üzülüyor musunuz birde.Gidin şikayet edin girsin cezaevine bak bakalım sonra senin yanından yamacından geçebilecek mi
 
Anneye pesGelip ordan kurtarasım geldi. Annenden de kocandan da kaç.
 
Şunu birisi benim kızıma yapsa elimden alamazlar, bunu defalarca yapan adamın düzeleceğine inandınız mı siz ailecek?
 
Sakın ama sakın affetme bak ben zamanında affettim hep aynı şeyler asla değişmez çocuk yaparsan birde üstüne tamamen ayrılmak istemez sakınnn affetme
 
Olan olmuş artık yargılasak ne olur gülüm niye bukadarına izin verdin 1 yıllık evlisin daha balayı çifti sayılırsınız sizin şuanda çicek böcek olmanız gerekirken nasıl böyle oldunuz ? Nişanlıyken de mi böyleydi bu?

Kendine gel şans mans yok artık. Annen de düşmanmı anne mi belli değil. Eğer kendine güvenin varsa herşeyi terk et kendine yeni hayat kur. Eğer takı yada para varsa koru. Sırf onu elindn almak için bile sana yaklaşabilir. En azından varsa kötü gün parası olur sana. Başta çok zorlanırsın ama sonrasında rahat edersin. Mutlaka bu adamdan kurtul kendine yeni düzen kur. Annenle bidaha görüşmemelisin. Net benim annem ben bukadar dayak yedikten sonra hala o adama teslim ol dese ben onu Anne olarak görmem hiç mi içi cız etmedi? Akıllı ol çocuk yok ortada iyiki gebe kalmamışsın. Başarırsın sınavları da geçersin kendine mis gibi hayatta kurarsın ben güveniyorum hissediyorum artık daha güçlüsün bunu da atlatırsın!
 
Yaa çok üzüldüm. Öncelikle geçmiş olsun. Zaten defalarca affetmişsin daha beter olmuş. Ailen hangi kafayla affet diyor onu anlamadım. Ailen seni görderdikçe o seni sahipsiz görüp daha beterini yapacak anlamıyor musunuz? Boşanma davası açtı otur dersine çalış atan ve o aileden de uzak dur. Komutanına da ara söyle herkes ne bok olduğunu görsün bu pisliğin. Dışarda yüzüne baksalar adam zannederler.
 
Ben kiyimiyorum sana burdan bile kahroldum yazik degilmi canina o Annen nasil anne yahu yaziklar olsun git sikayet et kadin siginmaya git
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…