- 17 Ağustos 2025
- 102
- -31
- 1
- 28
- Konu Sahibi birmuallime12
-
Hayır annem bana bıraktı sadece kadıncağız duzelir diye düşünüyorBenim bir kadın olarak içim acıdı. Anneniz buna nasıl şans vermenizi bekliyor ki?
Kaçıncı evlilik olursa olsun. Hiçbir şey sizin canınızdan daha önemli olamazBu ikinci evliliğim şansım yok sanırım bir kez daha gidersem sanırım beni öldürür çünkü can havliyle karşılık verdim başka birisi olsa seni öldürürdü dedi bana
Neyin düzelmesi bacım iyi misin sen Allah aşkına yaa git başının çaresine bak gözünü seviyim bi hemcinsimi böyle görmek beni yaralıyor yaaHayır annem bana bıraktı sadece kadıncağız duzelir diye düşünüyor
kizinin bu halini görüp hala şans ver diyen annen varken senin dunyada dusmana ihtiyacın yokannem şans ver diyor
Kimse seni almaz diyor herkes seni konuşur diyor ben daha 28 yaşındayım gençliğimin baharında bu adam beni sömürürDirekt gidip şikayetçi olun uzaklaştırma talep edin. Anne falan da dinlemeyin. İfadeye çağırılsın o uğraşsın biraz da. Sakın dönmeyin. Mesleğiniz var çalışır para kazanırsınız. İkinci evlilik ilk evlilik hiç fark etmez burda bir şiddet var. Ben kahroldum görünce
Sence düzelir mi? Yapma gözünü seveyim. Allah korusun bu adamın elinde kalırsın. Git hastaneye darp raporu al kurtul şundan. Hiç arayıp soruyor mu?Hayır annem bana bıraktı sadece kadıncağız duzelir diye düşünüyor
Agzımdan yemek dahi yiyemiyorumSence düzelir mi? Yapma gözünü seveyim. Allah korusun bu adamın elinde kalırsın. Git hastaneye darp raporu al kurtul şundan. Hiç arayıp soruyor mu?
sanssizlik degil ki. "ölsün gitsin yeter ki bizim başımızı konu komsuya egdirmesin" kafasinda bir (belki iki) ebeveynle yasamissin. bu aileden cikip saglikli evlilik yapsan şasardim.Bu ikinci evliliğim şansım yok sanırım bir kez daha gidersem sanırım beni öldürür çünkü can havliyle karşılık verdim başka birisi olsa seni öldürürdü dedi bana
Annen ne biçim anne yahuLütfen yardımcı olun 1 senelik evliyim çocuğum yok eşimle severek evlendik ben KPSS’ye hazırlanıyorum 78 puan aldım bilmiyorum işe yaramaz belki ama sıralamaya giremedim tabi Agsye gireceğim diyince hayır giremezsin benim iznim olmadan dedi ve kolumdan sıkmaya başlamıştı kaba kuvvet uyguluyordu bana kendisi askeri personel eğitime falan gidemezsin diyordu bana sürekli en ufak tartışmamızda şiddet uyguladı elimi yüzümü morarttı hep affettim 4 kere affetttim hep yemin etti afffettim evliliğimiz bitmesin diye ona tölerans gösterdim beni yargılayacaksınız belki ama son tartışmamız zaten mesajını okudum borcun mu var dedim seni ilgilendirmez dedi telefonu elimden aldı ve vurdu sonra 2 saat boyunca bu adamdan dayak yedim kafamdan tutup kanepenin üstünde dudağımı patlattı yüzüme 10 kez yumruk attı kulağıma yumrukladı kendimden geçmiştim kolumdan tutup beni sürüdü bir gün sonra eşyalarımı toplayıp aile evine geldim çok kötüyüm ağzımdan yemek bile yiyemiyorum babası bavulunu topla gönder gitsin dedi çok kırgınım inanın yaralar iyileşir zamanla ama benim çektiklerim ne olacak bilmiyorum terapiye gideceğim nolur evliliğimiz bitmesin diye yalvarıyor ama ben artık mahvoldum annem şans ver diyor ama ben kpss çalışıp kendi ayaklarımın üstünde durmak istiyorum başka seçeneğim yok siz bana lütfen yargılamadan yardımcı oluneşim çok yalvarıyor ama artık tükendim cidden
Kimse için yaşamıyoruz. Kaldı ki bu adam manyak. Bence bir An önce kurtulun. Kendi paçası tutuşmuştur ondan şimdi pişman rolü yapıyordur. Pişman olduğunu sanmıyorum. 2 saat dövemez pişman olacak adam. Ayrıca borcu varsa da o da ortaya çıksın hem şiddet hem sebepsiz borçlanmadan iş yerinde de işlem yaparlar. Siz şikayetçi olduğunuzda ve ifadeye çağırıldığında bu durum iş yerinde bilinecek ve orda da amirlerine haber verilecekKimse seni almaz diyor herkes seni konuşur diyor ben daha 28 yaşındayım gençliğimin baharında bu adam beni sömürür
Polis? Darp raporu? Ceza?Lütfen yardımcı olun 1 senelik evliyim çocuğum yok eşimle severek evlendik ben KPSS’ye hazırlanıyorum 78 puan aldım bilmiyorum işe yaramaz belki ama sıralamaya giremedim tabi Agsye gireceğim diyince hayır giremezsin benim iznim olmadan dedi ve kolumdan sıkmaya başlamıştı kaba kuvvet uyguluyordu bana kendisi askeri personel eğitime falan gidemezsin diyordu bana sürekli en ufak tartışmamızda şiddet uyguladı elimi yüzümü morarttı hep affettim 4 kere affetttim hep yemin etti afffettim evliliğimiz bitmesin diye ona tölerans gösterdim beni yargılayacaksınız belki ama son tartışmamız zaten mesajını okudum borcun mu var dedim seni ilgilendirmez dedi telefonu elimden aldı ve vurdu sonra 2 saat boyunca bu adamdan dayak yedim kafamdan tutup kanepenin üstünde dudağımı patlattı yüzüme 10 kez yumruk attı kulağıma yumrukladı kendimden geçmiştim kolumdan tutup beni sürüdü bir gün sonra eşyalarımı toplayıp aile evine geldim çok kötüyüm ağzımdan yemek bile yiyemiyorum babası bavulunu topla gönder gitsin dedi çok kırgınım inanın yaralar iyileşir zamanla ama benim çektiklerim ne olacak bilmiyorum terapiye gideceğim nolur evliliğimiz bitmesin diye yalvarıyor ama ben artık mahvoldum annem şans ver diyor ama ben kpss çalışıp kendi ayaklarımın üstünde durmak istiyorum başka seçeneğim yok siz bana lütfen yargılamadan yardımcı oluneşim çok yalvarıyor ama artık tükendim cidden
Mal mısınızda siz birileri sizi alacak ? E oturun dayak yiye yiye o zaman. Kocamdır döverde söverde dersiniz alışıpKimse seni almaz diyor herkes seni konuşur diyor ben daha 28 yaşındayım gençliğimin baharında bu adam beni sömürür
Annem beni tutuyor arkamda her kararıma saygı duyuyor sadece dışarıya karşı zorba olduğunu pek göstermiyor çok iyi birisi gibi davranıyorsanssizlik degil ki. "ölsün gitsin yeter ki bizim başımızı konu komsuya egdirmesin" kafasinda bir (belki iki) ebeveynle yasamissin. bu aileden cikip saglikli evlilik yapsan şasardim.
seni tek kurtulusun kpss ve evden ayrilmak.
Tabi canım yaa hiç bişey yapamıyorsa kadese bassın beş dakika içinde geliyorlar yaaMor çatı, kadın sığınma evi, nereye gidiyorsan git, sadece git. Devlet senin izini yolunu kaybettirir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?