Fiziksel şiddet görüyorum

Bu ikinci evliliğim şansım yok sanırım bir kez daha gidersem sanırım beni öldürür çünkü can havliyle karşılık verdim başka birisi olsa seni öldürürdü dedi bana
Kaçıncı evlilik olursa olsun. Hiçbir şey sizin canınızdan daha önemli olamaz

Kimse seni almaz diyor herkes seni konuşur diyor ben daha 28 yaşındayım gençliğimin baharında bu adam beni sömürür

Bu ikinci evliliğim şansım yok sanırım bir kez daha gidersem sanırım beni öldürür çünkü can havliyle karşılık verdim başka birisi olsa seni öldürürdü dedi bana
sanssizlik degil ki. "ölsün gitsin yeter ki bizim başımızı konu komsuya egdirmesin" kafasinda bir (belki iki) ebeveynle yasamissin. bu aileden cikip saglikli evlilik yapsan şasardim.
seni tek kurtulusun kpss ve evden ayrilmak.

Annen ne biçim anne yahu

Kimse seni almaz diyor herkes seni konuşur diyor ben daha 28 yaşındayım gençliğimin baharında bu adam beni sömürür
Kimse için yaşamıyoruz. Kaldı ki bu adam manyak. Bence bir An önce kurtulun. Kendi paçası tutuşmuştur ondan şimdi pişman rolü yapıyordur. Pişman olduğunu sanmıyorum. 2 saat dövemez pişman olacak adam. Ayrıca borcu varsa da o da ortaya çıksın hem şiddet hem sebepsiz borçlanmadan iş yerinde de işlem yaparlar. Siz şikayetçi olduğunuzda ve ifadeye çağırıldığında bu durum iş yerinde bilinecek ve orda da amirlerine haber verilecek

Polis? Darp raporu? Ceza?

Dağ başında mısın hani bunun adli süreci?

At kafayı yiyeceğim ben yaa offf

Mal mısınızda siz birileri sizi alacak ? E oturun dayak yiye yiye o zaman. Kocamdır döverde söverde dersiniz alışıp

sanssizlik degil ki. "ölsün gitsin yeter ki bizim başımızı konu komsuya egdirmesin" kafasinda bir (belki iki) ebeveynle yasamissin. bu aileden cikip saglikli evlilik yapsan şasardim.
seni tek kurtulusun kpss ve evden ayrilmak.
Annem beni tutuyor arkamda her kararıma saygı duyuyor sadece dışarıya karşı zorba olduğunu pek göstermiyor çok iyi birisi gibi davranıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…