Fiziksel şiddet görüyorum

Mor çatı, kadın sığınma evi, nereye gidiyorsan git, sadece git. Devlet senin izini yolunu kaybettirir
Onda sorun yok ailem var benim bana sahip çıkarlar kardeşimin yanındayım kardeşim ben sana sahip çıkarım diyor o memur gel yanımda kpss çalış diyor

Lütfen darp raporu alin. Bir kez fiziksel şiddet uygulayan her zaman uygular. Degiseceğini düzenleceğini düşünmeyin. Kimse sizden daha değerli olmamali. Şiddet varsa boşanin. Hayat dediğimiz şey bir kere yaşaniyor. Güzel mutlu yaşamak varken . Neden bu.durumlara maruz kalasıniz

Şikayetçi ol darp raporu al,daha önce yaşadığın fiziksel zihinsel şiddeti de anlat ifadende.O hayvan mesleğinden olmaktan korkuyor seni kaybetmekten değil.Annen de seni düşünmüyor ,başına kalmandan korkuyor.Ne o adama dön ne annene bi tas su ver.Ayrıca tazminat davası aç,fiziksel ve psikolojik olarak bittiğini,travmalar yaşadığını tedavi olmadan yaşayamayacagını belirt.Allahtan cocuk yok,sınavına calısıp atanmaya bak,sonra annenle de bayramdan bayrama görüş.Son olarak annenle o hayvan arasında bi fark olmadığını bil.

çok kırgınım

Adam seni resmen öldürmeye çalışmış sen hala kırgınım diyebiliyorsun. Kırgınlık normal insanlara karşı hissedilir eşiniz gibi pisikopatlara karşı hissedilmez eşiniz gibi adamlara nefretten başka birşey hissedilmez. Ama sizide normal düşünce yapısında göremedim ayni şekilde annenizde öyle.
Anneniz bir şans daha ver ki seni öldürsün demek istiyor herhalde. Ne ilginç anne kızsınız öyle

Annem beni tutuyor arkamda her kararıma saygı duyuyor sadece dışarıya karşı zorba olduğunu pek göstermiyor çok iyi birisi gibi davranıyor
yapma Allah askina baska kimse seni almaz diye su halde kizini ölüme gonderiyor. berbat bir insan. tum yanlis kararlarının arkasindaki kadin.
insan sokakta kediyi ayagiyla iten cocuk görse agrina gider kadinin biricik cocugunu yemek yiyemeyecek hale getirmisler baris diyor

Boş verin ya milletin işi var gücü var. Gece gündüz sizi mi konuşacak bir ay uğraşısınız. Diğer türlü elalem cenaze namazınızı kılar.
çok pasif olmayın gerçekten sizin için söylüyorum. Bu adama karşı dişli olmanız lazım. Maddi manevi hakkınızda alın. Size yaptıkları yanına kalmasın.birde pislik babası var, eşyalarını gönder nereye giderse gitsin diye. Dönüp öyle bir adamın koynunamı gireceksiniz. 4 kere dayak yedim 5. Defa dövdü nasıl şikayetçi olabilirim nereye şikayet edebilirim diye mesaj yazmanız gerekiyor
Büyük ihtimal sınavı kazanırsa bana mecbur olmaz dayağını yiyip oturmaz kafasında haysiyetsiz pislik

Annene yazıklar olsun yatacak yeri yok onunda!!!
Hayvanın biri çocuğunu ne hale sokmuş hala şans ver diyor…
Size bunu yapana elinizden geleni yapın mesleğinden bile olabilir. Ve asla ama aslaaaaa affetmeyin aslaaaaa

Eğer darp raporu alıp uzaklaştırma almazsan resmen gel tekrar döv demiş olursun gerekirse nafaka al lütfen affetme

Aynen çok haklısınız

Asker ve polislerle evlenmeyin arkadaşlar.

Hayatta en korktuğum erkek cinsleri silah tutmaktanda korkmazlar, çogu 100 de 99 u sanal kumar bağımlısı

psikolojileri bozuk,emir almaktan benlikleri bozulmuş, özgüvenleri sarsılmış güçleri genelde eşlerine yeten insanlar istisnalar kaideyi bozmaz,ama çok çok azdır oda eminim ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…