- 17 Ağustos 2025
- 102
- -31
- 1
- 28
- Konu Sahibi birmuallime12
-
Kimse için yaşamıyoruz. Bir kişi dahi anlamazsa bile umrumda olmaz. Kaldı ki bu adam manyak. Bence bir An önce kurtulun. Kendi paçası tutuşmuştur ondan şimdi pişman rolü yapıyordur. Pişman olduğunu sanmıyorum. 2 saat dövemez pişman olacak adam. Ayrıca borcu varsa da o da ortaya çıksın hem şiddet hem sebepsiz borçlanmadan iş yerinde de işlem yaparlar. Siz şikayetçi olduğunuzda ve ifadeye çağırıldığında bu durum iş yerinde bilinecek ve orda da amirlerine haber verilecek
Onda sorun yok ailem var benim bana sahip çıkarlar kardeşimin yanındayım kardeşim ben sana sahip çıkarım diyor o memur gel yanımda kpss çalış diyorMor çatı, kadın sığınma evi, nereye gidiyorsan git, sadece git. Devlet senin izini yolunu kaybettirir
Bunu söylediğinin terapist olduğuna emin miyiz? Normal üniversite mezunu sahte diploması olmayan biri söylemiş öyle miTerapist dört seansta biter demiş
2.evliligim millet ne der diye düşünmüyor değilimİsterse 20.evliliğin olsun defolsun gitsin adam olamamış köpek. Kızına bu halde şans ver diyen annenede yazıklar olsun
Şikayetçi ol darp raporu al,daha önce yaşadığın fiziksel zihinsel şiddeti de anlat ifadende.O hayvan mesleğinden olmaktan korkuyor seni kaybetmekten değil.Annen de seni düşünmüyor ,başına kalmandan korkuyor.Ne o adama dön ne annene bi tas su ver.Ayrıca tazminat davası aç,fiziksel ve psikolojik olarak bittiğini,travmalar yaşadığını tedavi olmadan yaşayamayacagını belirt.Allahtan cocuk yok,sınavına calısıp atanmaya bak,sonra annenle de bayramdan bayrama görüş.Son olarak annenle o hayvan arasında bi fark olmadığını bil.Lütfen yardımcı olun 1 senelik evliyim çocuğum yok eşimle severek evlendik ben KPSS’ye hazırlanıyorum 78 puan aldım bilmiyorum işe yaramaz belki ama sıralamaya giremedim tabi Agsye gireceğim diyince hayır giremezsin benim iznim olmadan dedi ve kolumdan sıkmaya başlamıştı kaba kuvvet uyguluyordu bana kendisi askeri personel eğitime falan gidemezsin diyordu bana sürekli en ufak tartışmamızda şiddet uyguladı elimi yüzümü morarttı hep affettim 4 kere affetttim hep yemin etti afffettim evliliğimiz bitmesin diye ona tölerans gösterdim beni yargılayacaksınız belki ama son tartışmamız zaten mesajını okudum borcun mu var dedim seni ilgilendirmez dedi telefonu elimden aldı ve vurdu sonra 2 saat boyunca bu adamdan dayak yedim kafamdan tutup kanepenin üstünde dudağımı patlattı yüzüme 10 kez yumruk attı kulağıma yumrukladı kendimden geçmiştim kolumdan tutup beni sürüdü bir gün sonra eşyalarımı toplayıp aile evine geldim çok kötüyüm ağzımdan yemek bile yiyemiyorum babası bavulunu topla gönder gitsin dedi çok kırgınım inanın yaralar iyileşir zamanla ama benim çektiklerim ne olacak bilmiyorum terapiye gideceğim nolur evliliğimiz bitmesin diye yalvarıyor ama ben artık mahvoldum annem şans ver diyor ama ben kpss çalışıp kendi ayaklarımın üstünde durmak istiyorum başka seçeneğim yok siz bana lütfen yargılamadan yardımcı oluneşim çok yalvarıyor ama artık tükendim cidden
çok kırgınım
yapma Allah askina baska kimse seni almaz diye su halde kizini ölüme gonderiyor. berbat bir insan. tum yanlis kararlarının arkasindaki kadin.Annem beni tutuyor arkamda her kararıma saygı duyuyor sadece dışarıya karşı zorba olduğunu pek göstermiyor çok iyi birisi gibi davranıyor
Dayağıı yiyen kolu gözü bacağı moraran sensin elalem değil2.evliligim millet ne der diye düşünmüyor değilim
Aynen çok haklısınızBoş verin ya milletin işi var gücü var. Gece gündüz sizi mi konuşacak bir ay uğraşısınız. Diğer türlü elalem cenaze namazınızı kılar.
çok pasif olmayın gerçekten sizin için söylüyorum. Bu adama karşı dişli olmanız lazım. Maddi manevi hakkınızda alın. Size yaptıkları yanına kalmasın.birde pislik babası var, eşyalarını gönder nereye giderse gitsin diye. Dönüp öyle bir adamın koynunamı gireceksiniz. 4 kere dayak yedim 5. Defa dövdü nasıl şikayetçi olabilirim nereye şikayet edebilirim diye mesaj yazmanız gerekiyor
Büyük ihtimal sınavı kazanırsa bana mecbur olmaz dayağını yiyip oturmaz kafasında haysiyetsiz pislik
Arkandan adalet diye ağlamalarından iyidir mezarında ağlamaktan iyidir konuşsunlar susarlar elbet2.evliligim millet ne der diye düşünmüyor değilim
Aynen öyle ben 28 yaşındayım daha gencim beni somurmesine asla izin vermeyeceğimArkandan adalet diye ağlamalarından iyidir mezarında ağlamaktan iyidir konuşsunlar susarlar elbet
Darp raporu al lütfen şimdi çağır polisi yakınsa git uzaklaştırma al neden almıyorsun nedenAynen öyle ben 28 yaşındayım daha gencim beni somurmesine asla izin vermeyeceğim
Aynen haklısınızEğer darp raporu alıp uzaklaştırma almazsan resmen gel tekrar döv demiş olursun gerekirse nafaka al lütfen affetme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?