Merhaba dogum yaptiniz mi acaba ? Kac haftalik gerilik vardi?Bir sıkıntı oldu mu?Merhaba ben 37 haftalik hamileyim bebegimin bacak boyunun kisa oldugunu soylediler basda boyle bisey yoktu bilgisi olan varmi
canım ultrason ölçümüne hiç takılma..
benim kızımda çok değişken çıkıyordu..doktorum bana diyorduki bir ilaç kutusu düşün 4 boyutlu değilmi?
buna sağdan baktığında daha değişik görürsün soldan baktığında daha değişik..
alttan baktığında da çok farklı olur..
dolayısıyla bebeğin pozisyonu ile ilgili bu ölçümler.sen endişe etme.
Allahın izn ile bir şey yok..rahat geçir hamileliğini..
Oğlumda 4 hafta vardı gerilik şuan 11 aylık oldu ve şükür sknti yok. Yalnız egrilik için bişey diyemem duymadim daha onceBenım bebegımdede egrılık ve kısalık var fl boyunda 37 haftalık gebeyım fl en son 5 hafta gerı çıkmıştı çok zor günler yaşıyorum burada okuduklarım moralımı duzelttı bıraz aynı durumda olanlar lutfen yazın rabbım heppımıze sağlıklı sıhhatli bebekler nasıp etsın ınsallah...
Artık tam ölçüm yapamıyorlar korkma herkeste oluyor bu durum doktorlar zaten strese sokmayı pek sewioBenimde dün tam 32 haftalk olmuştu doktora gttm tüm ölçümler normal sadece fl 2 hafta geriden geliyor dedi bidaki sefere takip ederiz faln inş bi skntı olmaz dedğinz gbi okuyunca yazılanları rahatladım bide süt ve yoğurt yesek bol miktarda faydası olurmu acaba
Oğlumda 4 hafta vardı gerilik şuan 11 aylık oldu ve şükür sknti yok. Yalnız egrilik için bişey diyemem duymadim daha once
Beli uzun bacak kısa baş büyük dendi.2700 49 cm doğdu şuan 11 aylık 79cm boyu kilosu 10 hiç bişeyı yok herşeyi normalBebegınız hakkında olumsuz seyler soylendımı kaç doktora gıttınız acaba ve doğduktan sonra boyu kılosu kaçtı...
Bende de fl kısalığı vardı 32. Hafta ortaya çıktı 2 hafta, 3 hafta derken 4 hafta kdr gerilere düştü. Doğurana kdr hep üzüntülüydüm. Fakat doğduğunda 48 cm gayet normal bir bebekti. Sütüm yaradı şu an 4 buçuk aylık. 4 aylık kontrolünde 66 cm, 8000 kg idi. %90 akranlarından büyük bir bebek. Kucakta taşıyamıyorux artık. Üzüldüğüme değmedi. Sabahlara kadar ağlardım.Benım bebegımdede egrılık ve kısalık var fl boyunda 37 haftalık gebeyım fl en son 5 hafta gerı çıkmıştı çok zor günler yaşıyorum burada okuduklarım moralımı duzelttı bıraz aynı durumda olanlar lutfen yazın rabbım heppımıze sağlıklı sıhhatli bebekler nasıp etsın ınsallah...
Hazir siteye girmisken yazayim... benim oglus 3.800 gr 49 cm dogmustu... brz kisaydi yani... smdi 19 aylik 80 cm sanirim yine kisq birzcik:)35.haftamda ilk defa fl.si 2 hafta kadar geri cikti... bakalim ptesi tekrar gitcem.. fl ne durumda olcak... sonrasinda da yazarim insallah
Bende de fl kısalığı vardı 32. Hafta ortaya çıktı 2 hafta, 3 hafta derken 4 hafta kdr gerilere düştü. Doğurana kdr hep üzüntülüydüm. Fakat doğduğunda 48 cm gayet normal bir bebekti. Sütüm yaradı şu an 4 buçuk aylık. 4 aylık kontrolünde 66 cm, 8000 kg idi. %90 akranlarından büyük bir bebek. Kucakta taşıyamıyorux artık. Üzüldüğüme değmedi. Sabahlara kadar ağlardım.
Eğer bu kısalık 18-22 hafta arasındaki detaylı taramada çıkmadıysa cnaını sıkma. 30. Haftadan sonra bebek büyüdükçe kemik ve kilo ölçümleri sapıyor, doğru olmuyoe ortaya çıkan tablo. Bebiş zaten ellerini ayaklarını ancak kıvıra kıvıra sığdırıyor karnına.
Maşallah senın bebısıne rabbım bızede nasıp etsın o gunlerı sağlıkla doğar benımkıde ınsallah dualarınızı beklıyorum...Beli uzun bacak kısa baş büyük dendi.2700 49 cm doğdu şuan 11 aylık 79cm boyu kilosu 10 hiç bişeyı yok herşeyi normal
İnşallah canım benim korkma tevekkül et herşey allah tan ve biz kullar icinMaşallah senın bebısıne rabbım bızede nasıp etsın o gunlerı sağlıkla doğar benımkıde ınsallah dualarınızı beklıyorum...
Saglicakla gelsin yavrucak insallahhh...belki de dogmusturMaşallah senın bebısıne rabbım banada gostersın o gunlerı benım bebegıme 22 haftalıkken fl kısa ve egrı denıldı fl 2 hafta gerıydı en son ıste 33 haftalıkken 5 hafta gerı dendı...su an dktora gıtmem gerekıyo ama korkuyorum gıtmeye ıkı hafta kaldı dogum yapmama su an 38 haftalığım.gıttıgım bıkac dktor korkulacak bı durum yok dedı egrılıkte düzelır dedı ama bı dktrda bu bebek sakat dedı...ama ben rabbıme güvenıyorum ınanıyorum çok sağlıklı bı bebek olcak ınsallah daha sonra bende güzel yorumlar yazarım ınsallah su an duadan başka yapılacak hıcbısey yok...
Maşallah senın bebısıne rabbım banada gostersın o gunlerı benım bebegıme 22 haftalıkken fl kısa ve egrı denıldı fl 2 hafta gerıydı en son ıste 33 haftalıkken 5 hafta gerı dendı...su an dktora gıtmem gerekıyo ama korkuyorum gıtmeye ıkı hafta kaldı dogum yapmama su an 38 haftalığım.gıttıgım bıkac dktor korkulacak bı durum yok dedı egrılıkte düzelır dedı ama bı dktrda bu bebek sakat dedı...ama ben rabbıme güvenıyorum ınanıyorum çok sağlıklı bı bebek olcak ınsallah daha sonra bende güzel yorumlar yazarım ınsallah su an duadan başka yapılacak hıcbısey yok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?