Dogum yaptınız mı? Bebeğiniz nasıl. ? Bende 20.haftadayım bebeğin bacsk boyu ysklaşık 3 hafta geride.çok kötü durumdayımm.umarım cevap yazn olur.
Çok geçmiş olsun.dilerim sonuçları temiz çıkar.csm hastalığı çıkmazsa eğriliğin tedavisi var diye biliyorum.inşallah herşey güzel sonuçlanır.Slm Doğum yaptım kızlar 39 haftalıkken Doğum yaptım bebegım su an bır aylık bebegımın femurunda egrılık var dıyodu doktorlar ama bebegımın bacağının tamamında egrılık var ayrıca bu kısalığın ve egrılıgın sebebıde cam kemık hastalığıymış doktorlar yüzde doksan dokuz bu hastalık dıyolar 20 gün sonra genetık testte çıkacak tam sonuç, ınsallah cam kemık hastalığı çıkmaz.25 gün dyarbakır fakültede kaldık bebegı kuvese almıslardı su an evdeyız çok şükür. çok kötü gunler gecırdım ınsallah bı daha yaşamayız o zor gunlerı bu arada bebegım 2.350 gram boyuda 44 cm doğdu dua edım lütfen rabbım sıZe sağlıklı sıhhatli bebısler nasıp etsın ınsallah...
Çok geçmiş olsun.dilerim sonuçları temiz çıkar.csm hastalığı çıkmazsa eğriliğin tedavisi var diye biliyorum.inşallah herşey güzel sonuçlanır.
Bebeğinizin sağlık durumu nasıl şu anda bir sorun oldumugercekten cok sanslısın. benım bebegımde 16. haftadan sonra kısa kalmaya basladı ıkı haftalık gerılık dorde sımdıde bes haftaya kaadar cıktı. detaylı ultrasona gırdım kollar bacaklar kısa oldugu gıbı gogus kafesıde kucuk kalmıs akcıgerlerı gelısmıyomus o yuzden dogduktan sonra yasamayabılır dedıker. dogumuma daha 3 ay kaldı dua edıyorum Rabbımden umıt kesılmez sızde bana dua edın olurmu kulun baska kula yaptıgı dua kabul olurmus
Aradan uzun zaman geçti bende 22 haftalık gebeyim 7 hafta fl kısalığı var sanki egrilikte var dendi cücelikten şüphelendiler.sizin çocuğun sonuçları ne çıktı acaba cevap yazarsanız çok sevinirimSlm Doğum yaptım kızlar 39 haftalıkken Doğum yaptım bebegım su an bır aylık bebegımın femurunda egrılık var dıyodu doktorlar ama bebegımın bacağının tamamında egrılık var ayrıca bu kısalığın ve egrılıgın sebebıde cam kemık hastalığıymış doktorlar yüzde doksan dokuz bu hastalık dıyolar 20 gün sonra genetık testte çıkacak tam sonuç, ınsallah cam kemık hastalığı çıkmaz.25 gün dyarbakır fakültede kaldık bebegı kuvese almıslardı su an evdeyız çok şükür. çok kötü gunler gecırdım ınsallah bı daha yaşamayız o zor gunlerı bu arada bebegım 2.350 gram boyuda 44 cm doğdu dua edım lütfen rabbım sıZe sağlıklı sıhhatli bebısler nasıp etsın ınsallah...
dece fl mi kol kemiklerinde kisalik var miAradan uzun zaman geçti bende 22 haftalık gebeyim 7 hafta fl kısalığı var sanki egrilikte var dendi cücelikten şüphelendiler.sizin çocuğun sonuçları ne çıktı acaba cevap yazarsanız çok sevinirim
15 haftalık hamileyim bebeğimin FL si bir hafta AC si 2 hafta daha küçükmüş başı daha büyükolıyor bu yüzden orantısızlık var dediler. Triploidi cücelik iskelet displazisi için amniosentez dediler. 4 gündür ağlamaktan helak oldumAradan uzun zaman geçti bende 22 haftalık gebeyim 7 hafta fl kısalığı var sanki egrilikte var dendi cücelikten şüphelendiler.sizin çocuğun sonuçları ne çıktı acaba cevap yazarsanız çok sevinirim
Bebegınız hakkında olumsuz seyler soylendımı kaç doktora gıttınız acaba ve doğduktan sonra boyu kılosu kaçtı...
Gecmis olsun insallahsaglikli dogarAradan çok uzun zaman oldu ama bilgilendirilmeye ihtiyacım var. 15. Hafta fl ve hl kısa ve eğri dendi. Prof. Ve bi çok doktora göründüm hepsi aynı. Ve ultrasona bakarak cam kemik dedi amniosentez istediler sonlandırmamı istediler ben sonlandırmadım. En son 19 haftada 5 hafta gerilik vardı.. Başına böyle bişey gelen yada duyan varmıdır.
Malesef bir gün yaşadı kaybettim. 32 haftalık erken doğum oldu. Ciddi iskelet displazisi vardıŞuan bebeğiniz nasıl aceba bana da 2 hafta bacakları kısa denildi
başınız sağ olsun Allah bir daha yasatmasin insallahMalesef bir gün yaşadı kaybettim. 32 haftalık erken doğum oldu. Ciddi iskelet displazisi vardı
Allah sabir versinMalesef bir gün yaşadı kaybettim. 32 haftalık erken doğum oldu. Ciddi iskelet displazisi vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?