fl kısalığı,yardım lütfen

Slm Doğum yaptım kızlar 39 haftalıkken Doğum yaptım bebegım su an bır aylık bebegımın femurunda egrılık var dıyodu doktorlar ama bebegımın bacağının tamamında egrılık var ayrıca bu kısalığın ve egrılıgın sebebıde cam kemık hastalığıymış doktorlar yüzde doksan dokuz bu hastalık dıyolar 20 gün sonra genetık testte çıkacak tam sonuç, ınsallah cam kemık hastalığı çıkmaz.25 gün dyarbakır fakültede kaldık bebegı kuvese almıslardı su an evdeyız çok şükür. çok kötü gunler gecırdım ınsallah bı daha yaşamayız o zor gunlerı bu arada bebegım 2.350 gram boyuda 44 cm doğdu dua edım lütfen rabbım sıZe sağlıklı sıhhatli bebısler nasıp etsın ınsallah...

Çok geçmiş olsun.dilerim sonuçları temiz çıkar.csm hastalığı çıkmazsa eğriliğin tedavisi var diye biliyorum.inşallah herşey güzel sonuçlanır.

Bebeğinizin sağlık durumu nasıl şu anda bir sorun oldumu

Aradan uzun zaman geçti bende 22 haftalık gebeyim 7 hafta fl kısalığı var sanki egrilikte var dendi cücelikten şüphelendiler.sizin çocuğun sonuçları ne çıktı acaba cevap yazarsanız çok sevinirim

Sa
Aradan uzun zaman geçti bende 22 haftalık gebeyim 7 hafta fl kısalığı var sanki egrilikte var dendi cücelikten şüphelendiler.sizin çocuğun sonuçları ne çıktı acaba cevap yazarsanız çok sevinirim
dece fl mi kol kemiklerinde kisalik var mi

15 haftalık hamileyim bebeğimin FL si bir hafta AC si 2 hafta daha küçükmüş başı daha büyükolıyor bu yüzden orantısızlık var dediler. Triploidi cücelik iskelet displazisi için amniosentez dediler. 4 gündür ağlamaktan helak oldum

Merhaba şuan sizinle aynı sıkıntıyı yaşıyoruz. Bu sıkıntı beni geceleri bile uyutmuyor bebegim gayet sağlıklı doğdu yazmışssınız. Çok şükür sizin adınıza çok sevindim. Ben biraz araştırma yaptım doğum anında çocuk normal oluyormuş fakat büyüdükçe yaşıtlarından geri kalmaya başlıyor ve cüce kalıyormuş. Şimdi sizin çocuğunuz muhtemelen 10 yaşında durumu nasıl ne olur cevap yazın . Bir umut arıyorum...

Merhaba ben de şuan sizinle aynı sıkıntıyı yaşıyorum. Bebeğim gayet Sağlıklı dogdu yazmışsınız. Çok şükür sizin adınıza çok sevindim. Biraz araştırma yaptım doğum anında çocuk normal oluyormuş fakat büyüdükçe yaşıtlarından geri kalmaya başlıyomuş. Şimdi sizin çocuğunuz muhtemelen 10 yaşında durumu nasıl ne olur cevap yazın. Bir umut arıyorum...

Aradan çok uzun zaman oldu ama bilgilendirilmeye ihtiyacım var. 15. Hafta fl ve hl kısa ve eğri dendi. Prof. Ve bi çok doktora göründüm hepsi aynı. Ve ultrasona bakarak cam kemik dedi amniosentez istediler sonlandırmamı istediler ben sonlandırmadım. En son 19 haftada 5 hafta gerilik vardı.. Başına böyle bişey gelen yada duyan varmıdır.

Gecmis olsun insallahsaglikli dogar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…