• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Flash Flash yelerimizin son dakika haberleri

ne çok özlemişimm buraları..özelliklee geyik bölümünü nede olsa benim anavatanımdı buralar..kaç yıl oldu :( uğramayalı.. ehh hadii bakalım bismillah diorumm yeniden
:53::37::27:

Günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrr flaşınnn flaşşşşşş hatunlarıııı :3::3: :16::16:

pişşşşşşşşşt nabersin kuzuuu :33::33::33:

topiğin acar muhabirleri başta barçman olmak üzere sizlere sesleniyorum 2012 yılı gireli sizin o birbirinden güzel flaş haberlerinize hasret kaldık haberiniz ola ....:20:
lütfen lütfeeennnnnnnnnnnnnn eski formunuza geri dönün acar muhabir hanımlar olmuyo büle yawwwwwwwww:52::52::52::52::52::52::52:

ben deldim hihihihihihi:27::27::27::27:

ne çok özlemişimm buraları..özelliklee geyik bölümünü nede olsa benim anavatanımdı buralar..kaç yıl oldu :( uğramayalı.. ehh hadii bakalım bismillah diorumm yeniden
:53::37::27:

yahu sen nerelerdesin bi gittin pir gittin canım yaa :51::51::51::51:

huhuhu nabersiniz bakemm ..ula handan özledim seni hayırsız .. begüm döndümü döndüyse hafta arası bana kaç yawww edirneye gidiyorum diye :46::46::46:

huhuhu nabersiniz bakemm ..ula handan özledim seni hayırsız .. begüm döndümü döndüyse hafta arası bana kaç yawww edirneye gidiyorum diye :46::46::46:

Günaydınnnnnn şekerrrrr :3: begüş döndü ya sorma anacım dişle uğraşıyom sorma ne işler açtı başıma :27::27: tabiiii hemen geliyom gittin uzaklara edirne diye sana gelirimmm hemen :52::52: oradan avrupaya açılırım atıkkkkkk :27::27:

Günaydınnnnnn şekerrrrr :3: begüş döndü ya sorma anacım dişle uğraşıyom sorma ne işler açtı başıma :27::27: tabiiii hemen geliyom gittin uzaklara edirne diye sana gelirimmm hemen :52::52: oradan avrupaya açılırım atıkkkkkk :27::27:

bak ya senin şu işlerinden fenalık geldii... yok be ya o kadar uzak değilim.. avrupaya beraber açılak canoo ..öyle tek başına gitmek yok hıhhhhhhhh:21::21::21::21:

bak ya senin şu işlerinden fenalık geldii... yok be ya o kadar uzak değilim.. avrupaya beraber açılak canoo ..öyle tek başına gitmek yok hıhhhhhhhh:21::21::21::21:

Sorma banada geldi soldan soldan hemde :27::27: sorun var dişlerde implant takılacakmış çekim yapılacak bide 2 tane hemde :52::52: dolgu olmuştu olmadı oda enfeksiyon oluştu :30: Giderken kapını çalar senide alırım giderizz artıkkk avrupalara :60: :54:

oy oy oyyy kıyamam ben sana ... kanbersiz düğün olmaz tabe canımm .. bir valize sığarım zatenn:37::37::37:

Back
X