Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrr flaşınnn flaşşşşşş hatunlarıııı![]()
![]()
topiğin acar muhabirleri başta barçman olmak üzere sizlere sesleniyorum 2012 yılı gireli sizin o birbirinden güzel flaş haberlerinize hasret kaldık haberiniz ola ....
lütfen lütfeeennnnnnnnnnnnnn eski formunuza geri dönün acar muhabir hanımlar olmuyo büle yawwwwwwwww![]()
ne çok özlemişimm buraları..özelliklee geyik bölümünü nede olsa benim anavatanımdı buralar..kaç yıl olduuğramayalı.. ehh hadii bakalım bismillah diorumm yeniden
![]()
hoş geldin de neden eli boş geldin hani nerde flaş haberben deldim hihihihihihihihi![]()
Günaydın Sesüm
geliyormuu
huhuhu nabersiniz bakemm ..ula handan özledim seni hayırsız .. begüm döndümü döndüyse hafta arası bana kaç yawww edirneye gidiyorum diye![]()
Günaydınnnnnn şekerrrrrbegüş döndü ya sorma anacım dişle uğraşıyom sorma ne işler açtı başıma
tabiiii hemen geliyom gittin uzaklara edirne diye sana gelirimmm hemen
oradan avrupaya açılırım atıkkkkkk
![]()
bak ya senin şu işlerinden fenalık geldii... yok be ya o kadar uzak değilim.. avrupaya beraber açılak canoo ..öyle tek başına gitmek yok hıhhhhhhhh![]()
oy oy oyyy kıyamam ben sana ... kanbersiz düğün olmaz tabe canımm .. bir valize sığarım zatenn![]()
hu hu ben celdüm.![]()