• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Flash Flash yelerimizin son dakika haberleri

emine44 güzel makyaj

43.jpg

Son düzenleme:
barçman edin yolu şaşırmış

36.jpg

ank ve dağ çiçeğinin edileri

42.jpg

kızlar resimleri gördüm. burada internete girmem problemli oluyor. eve gidince hepsini cevaplayacağım. efsunefe tam flaşlık olmuşsun. çok güldüm vallahi. allahta seni güldürsün. evet nickimi değiştirdim. dıptısdıptısın annesi olmak biraz zordu. şimdi yeni nickimle daha rahatım. hepinizi çok özledim. ama ankara'mıda çok özlemişim. eski gençlik günlerimi yad ediyorum burada. öpüldünüz kızlar.

kızlar resimleri gördüm. burada internete girmem problemli oluyor. eve gidince hepsini cevaplayacağım. efsunefe tam flaşlık olmuşsun. çok güldüm vallahi. allahta seni güldürsün. evet nickimi değiştirdim. dıptısdıptısın annesi olmak biraz zordu. şimdi yeni nickimle daha rahatım. hepinizi çok özledim. ama ankara'mıda çok özlemişim. eski gençlik günlerimi yad ediyorum burada. öpüldünüz kızlar.

özledik ablam çabuk gel:1hug:

Ablacım günaydın gördük resimlerinizi eğlenmişsiniz belli bende olmayı isterdim ama kısmet değilmiş ne yapalım.

Bizlerde özledik gez ankarayı bol bol tadını çıkar kızınada selamlar kendine iyi bak ablacım .

Back
X