Arada sırada siz de yazın ki hep ben yazdım olmasın. Ve tabiki de o sizin yanına gelmesi gerekiyor siz niye gidiyorsunuzKızlar biriyle uzun zamandır sosyal medyadan ara ara konuşuyorduk, son zamanlarda daha sık konuşur olduk. Çok uzak değiliz ama farklı şehirlerdeyiz. bir hafta önce de ortak bir noktada buluştuk. Şimdi size iki şey danışacağım:
Bir haftadır her gün konuşuyoruz, ben sadece bir kez yazdım. Sizce gün içinde ben de yazmalı mıyım? Henüz adı konan bir şey içinde değiliz, birbirimizi tanımaya çalışıyoruz. Yaz diyorsanız da ne tarz mesajlar atabilirim?
Diğer sorum da şu: Şimdi yeniden buluşmaktan söz ediyor ama ben onun benim yanıma gelmesinin daha uygun olacağını düşünüyorum. Kendimi değerli hissetmem için onun bana gelmesi gerekmez mi? Sonrasında işler yolunda giderse ben onun şehrine giderim ya da yine ortak nokta belirlenip buluşulur ama bu aşamada sanki erkek elini taşın altına koymalı bana yol yaptırmamalı gibi geliyor. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Teşekkürler, ilk buluşmada ara bir noktaya gittik. Şimdi ikinci için soruyorum ama o gelmeli diyorsunuz tamamdırGun icinde yazmadan hep adamdan mi bekliyorsunuz mesaj? Niye ki? Sonucta ortak bir konuşma yuruyorsa siz de yazabilirsiniz.
Ilk bulusma icin de o gelsin sizin sehrinize.
Birkaç saatlik komşu şehirlerde değilse uzak mesafe ilişkisi bana hiç gelecek vaadediyormuş gibi gelmiyor.ve evet ilk erkekler gelmeli.Kızlar biriyle uzun zamandır sosyal medyadan ara ara konuşuyorduk, son zamanlarda daha sık konuşur olduk. Çok uzak değiliz ama farklı şehirlerdeyiz. bir hafta önce de ortak bir noktada buluştuk. Şimdi size iki şey danışacağım:
Bir haftadır her gün konuşuyoruz, ben sadece bir kez yazdım. Sizce gün içinde ben de yazmalı mıyım? Henüz adı konan bir şey içinde değiliz, birbirimizi tanımaya çalışıyoruz. Yaz diyorsanız da ne tarz mesajlar atabilirim?
Diğer sorum da şu: Şimdi yeniden buluşmaktan söz ediyor ama ben onun benim yanıma gelmesinin daha uygun olacağını düşünüyorum. Kendimi değerli hissetmem için onun bana gelmesi gerekmez mi? Sonrasında işler yolunda giderse ben onun şehrine giderim ya da yine ortak nokta belirlenip buluşulur ama bu aşamada sanki erkek elini taşın altına koymalı bana yol yaptırmamalı gibi geliyor. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Ah tamam hizli okumusum, ikinci bulusma oldugunu kacirmisim.Teşekkürler, ilk buluşmada ara bir noktaya gittik. Şimdi ikinci için soruyorum ama o gelmeli diyorsunuz tamamdır
Gün içinde sizde mesaj atabilirsiniz ama belirli ölçüde eğer ki sık sık siz yazmaya başlarsanız ya da ararsanız bu sefer erkek kendini geri çekiyor flört döneminde dengeli ilerleyin o ne kadar arıyorsa o kadar ne kadar yazıyorsa o kadar hiç ilgisiz görünmeyin ama çok ilgilide olmayın. Bence sizin şehrinize gelmesi daha doğru önce o gelmeli.Kızlar biriyle uzun zamandır sosyal medyadan ara ara konuşuyorduk, son zamanlarda daha sık konuşur olduk. Çok uzak değiliz ama farklı şehirlerdeyiz. bir hafta önce de ortak bir noktada buluştuk. Şimdi size iki şey danışacağım:
Uzak mesafe ilişkisi yaşayacaksanız bunlarıda konuşmalısınız uzak mesafe ilişkisi yaşamış biri olarak gerçekten zor oluyor ben bunu sıkıntı etmeyerek başlamıştım ilişkiye sonra iletişimsizlikten vs ayrıldım ama karşınızdakinin bu konuyla ilgili düşüncesinide öğrenin.Sağ olun kızlar yorumlarınız için
2 saatlik mesafedeyiz. Benim de kafama takılıyor çok uzak olmasak da. Aynı yerde yaşamak gibi olmaz. Henüz bir şey yok ama bunu da göz önünde bulundurmak gerek haklısınızUzak mesafe ilişkisi yaşayacaksanız bunlarıda konuşmalısınız uzak mesafe ilişkisi yaşamış biri olarak gerçekten zor oluyor ben bunu sıkıntı etmeyerek başlamıştım ilişkiye sonra iletişimsizlikten vs ayrıldım ama karşınızdakinin bu konuyla ilgili düşüncesinide öğrenin.
2 saat Istanbul'da gunluk mesafe neredeyse. Ama farkli sehir olunca git-gel biraz zor olur eger birbirinizde kalmayacaksaniz.2 saatlik mesafedeyiz. Benim de kafama takılıyor çok uzak olmasak da. Aynı yerde yaşamak gibi olmaz. Henüz bir şey yok ama bunu da göz önünde bulundurmak gerek haklısınız
benim uzak mesafe ilişkim vardı 1 sene sürdü ayrılalıda çok olmadı eski sevgilim polis memuruydu. ilişkimizin flört dönemi sevgililik dönemi gerçekten güzeldi tabi ki görüştük vs. Ama çok yoğun çalışıyordu sürekli gidip gelemezdi zaten. Benim için problem yoktu alışmıştım aslında oda alışmıştı ama aktivite vs olmayınca her gün görüntülü konuşmak aramak bir yere kadardı yorgun olunca eve gidip uyumaya yazmamaya başlamıştı arama vs azalmıştı ilgisinde düşüş vardı sonra ben ayrıldım ama yakın gibi tabi ki olmuyor yani belki aynı şehirde olsaydık konuşarak çözerdik ya da hiç mesajlaşamasak akşam görüşürdük bir şekilde ilerlerdi ama sadece telefonla olunca bir yere kadar geldi. Ama onunda ayrı bir güzelliği hissi vardı. Çok mutlu olmanızı dilerim.2 saatlik mesafedeyiz. Benim de kafama takılıyor çok uzak olmasak da. Aynı yerde yaşamak gibi olmaz. Henüz bir şey yok ama bunu da göz önünde bulundurmak gerek haklısınız
Evet kalma durumu olmaz. Ne yakın ne uzak biraz arada kalıyor bizim durumumuz. Bakalım bir o gelsin de günü birlik gidip gelmeler olabilir her şey yolunda giderse.2 saat Istanbul'da gunluk mesafe neredeyse. Ama farkli sehir olunca git-gel biraz zor olur eger birbirinizde kalmayacaksaniz.
Birbirinizi tanımak istiyorsanız tabii ki siz de yazmalısınız. Gün içinde neler yaptığını, halini hatrini sorabilirsiniz. Konuşmanın seyrine gore de değişir.Kızlar biriyle uzun zamandır sosyal medyadan ara ara konuşuyorduk, son zamanlarda daha sık konuşur olduk. Çok uzak değiliz ama farklı şehirlerdeyiz. bir hafta önce de ortak bir noktada buluştuk. Şimdi size iki şey danışacağım:
Çok cırt bırt mesaj önermem özellikle de sen. Çepte görür seni rahat davranır bırak merak etsin arasın sorsun. Karşılıklı olsun ama çılkı çıkmasınKızlar biriyle uzun zamandır sosyal medyadan ara ara konuşuyorduk, son zamanlarda daha sık konuşur olduk. Çok uzak değiliz ama farklı şehirlerdeyiz. bir hafta önce de ortak bir noktada buluştuk. Şimdi size iki şey danışacağım:
Yaa teşekkür ederim paylaştığınız için. Dediğiniz gibi sadece telefonla yürütmek zor olabiliyor, bunu düşünerek uzağa tayini çıkan eski sevgilimden ayrılmıştım ben de yıllar önce. Tabii başka sorunlarımız da vardı, uzaklıkla beraber iyice içinden çıkılmayacağını düşünüp bitirmiştim.benim uzak mesafe ilişkim vardı 1 sene sürdü ayrılalıda çok olmadı eski sevgilim polis memuruydu. ilişkimizin flört dönemi sevgililik dönemi gerçekten güzeldi tabi ki görüştük vs. Ama çok yoğun çalışıyordu sürekli gidip gelemezdi zaten. Benim için problem yoktu alışmıştım aslında oda alışmıştı ama aktivite vs olmayınca her gün görüntülü konuşmak aramak bir yere kadardı yorgun olunca eve gidip uyumaya yazmamaya başlamıştı arama vs azalmıştı ilgisinde düşüş vardı sonra ben ayrıldım ama yakın gibi tabi ki olmuyor yani belki aynı şehirde olsaydık konuşarak çözerdik ya da hiç mesajlaşamasak akşam görüşürdük bir şekilde ilerlerdi ama sadece telefonla olunca bir yere kadar geldi. Ama onunda ayrı bir güzelliği hissi vardı. Çok mutlu olmanızı dilerim.
Kervan yolda düzülür deyip zamanı geldiginde bakarsiniz artik duruma.Evet kalma durumu olmaz. Ne yakın ne uzak biraz arada kalıyor bizim durumumuz. Bakalım bir o gelsin de günü birlik gidip gelmeler olabilir her şey yolunda giderse.
Evet gerçekten uzaklık bir problem değil aslında ama telefon bir yere kadar örneğin uzak mesafe ilişkisi olup her hafta 2 haftada bir gelip gidebilen erkekler var ama benim eski sevgilim de bunu çok istiyordu ama mesleğinden dolayı devamlı gidip gelemezdi bunu biliyordum ben de gittim kaldım yanında vs ama bir yere kadardı sonra iletişimsizlik ilişkiyi tüketti.Yaa teşekkür ederim paylaştığınız için. Dediğiniz gibi sadece telefonla yürütmek zor olabiliyor, bunu düşünerek uzağa tayini çıkan eski sevgilimden ayrılmıştım ben de yıllar önce. Tabii başka sorunlarımız da vardı, uzaklıkla beraber iyice içinden çıkılmayacağını düşünüp bitirmiştim.
Sizin de çok mutlu olmanızı yürekten diliyorum
Örneğin biz kargolarımızı birlikte açardık,bir şey aldıysak böyle denemeli vs gösterirdik. O hazırlanırken bir yere beni arardı bu mu şu mu falan diye bende öyle beraber yemek yapar kahve içerdik bir gün pasta yapmıştık o istemişti ben öğretmiştim benimde ondan çok öğrendiğim şey oldu ama olmadı güzel günleri anmış oldum sizin sayenizde :)Yaa teşekkür ederim paylaştığınız için. Dediğiniz gibi sadece telefonla yürütmek zor olabiliyor, bunu düşünerek uzağa tayini çıkan eski sevgilimden ayrılmıştım ben de yıllar önce. Tabii başka sorunlarımız da vardı, uzaklıkla beraber iyice içinden çıkılmayacağını düşünüp bitirmiştim.
Sizin de çok mutlu olmanızı yürekten diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?