flört döneminde zaman zaman erkeğin kadına ilgisiz davranması normal mi?

sevimlikartanesi

El-Latif,El-Cabbar,El-Mucib-Es-Semi
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2010
1.716
489
148
bu aralar çok ilgisiz benimle . daha çok işiyle ilgili. eskiden en az günde 1 saat konuşurken son zamnlarda yarım saat ya konuşuyoruz ya da hiç konuşmuyoruz. haftaya da ailemle tanışacak. neden böyle sizce? çok üzülüyorum. işkolik olduğunu düşünüyorum. haftasonları bile işe gidiyor bıktım artık. evlenince ne gibi sorunlar yaşarım işkolik olmasından dolayı?

İlişkilerde insanlar birbirini tanıdıkta konuşma süresi azalabilir bazılarında gerçi bazılarındada paylaşım arttıkça çoğalırlar kişiye göre Demir sanırım belki işi çok yoğunluk ilgi derken sadece bu konuşmalarmı azaldı başka şeylerde varmı

Kendimden örnek vereyim erkek arkadaşım çekimlere gidiyor vs. konuşuyoruz ama bu süre zarfında hep projeye dayalı konuşuyoruz yani canımlı cicimli muhabbetten çok iş konuşması gibi oluyor. Ben de bazen duygusal olarak doymak istiyorum ama onun heycanını görünce bu düşünce uçup gidiyor.

Eğer benim olay gibi dönemlikse normal bence konuşamama durumunuz... Sonuçta bi'insan hep aynı ilgiyi gösteremez hep aynı ilgiyi gösterse sıradanlaşır belki de
:44:...
Hem bak işinden dolayıymış. Ben böyle bi'şey olduğunda konuşuyorum onunla "konuşamıyoruz adam gibi" diye sen hiç sordun mu mesela bu durumu?

İşine bağlı olması çok güzel bi'şey tabii ama denge önemli

sana zamanla değişir demeyecegım. cunku ınsan bu tür konularda maalesef pek degısmıyor..

yanı senınle sımdı ılgılenmeyen adam, evlendıkten sonra da fazla ılgılenmeyecektır..

tek tavsiyem , ilgisini cekmen.. ben cok denedım, oturup konusmak hıc bı ıse yaramadı.. ben konustugum surece, karsıdakı bunu bır sorun yok olarak

algıladı. ve sonunda da ben sustum..

ne zaman kı sustum, karsı tarafın kaybetme korkusu o zaman basladı.. ne oldu neyın var... yanı tavrını bellı et, anlasın...

biraz üstüne gitsem hakaret ediyor. offf ayrılacağım sonunda

bunu da yazdığına göre aranızda ilgisizlikten de farklı sorunlar var.bence bırak ilgilenme.ne zaman ararsa arasın,sen arama.ailemle tanışma olayını da biraz erteleyelim de.ama üstüne gitme tartışma. sadece bıkmış ve uzaklaşmış izlenimi ver,sonra korkudan o ilgi göstermeye başlar.

ben ertelemek istesem karşı çıkıyor evlenmek istiyor yaza bu yüzden hemen ailemle görüşmesi gerekiyomuş. ama aramızda sorunlar var işte. önceden tek sorun hakaret etmesiydi ama şimdi hem işkoliklik hem de çok olmasa da biraz ilgisizlik eklendi

offf aynı dertten muzdaribim.
ocakta aılemle tanıstırıcam subatta da ıstemeye gelıcekler ama adam bnle hıc ılgılenmıyor napcaz

canım ben evlendikten sonra anlaşabileceğimize çok emin değilim. çünkü adam işkolik ya. yoksa ben mi abartıyorum. offf ayrılsam mı diye düşünüyorum bazen

çok çok aşık değilim. aşık olmadığım halim buysa aşık olmuş halimi düşünemiyorum.
onu kıskanıyorum işinden ve arkadaşlarından

Ayrılsam mı diye düşündüysem bir kere devamı gelir yani yaşın kaç bilmiyorum ama acelede etme istersen sadece onun istemesiyle olmuyo öyle evliliği iki kişi yürütecek çoğunuda kadının omuzlarında olacağı için senin kararın daha da önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…