Çocukça olmaz mıKahve içelim dediği anda keşke 1 saat öncesinden haber verseydin de bakalım. O ne yapıcak. .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çocukça olmaz mıKahve içelim dediği anda keşke 1 saat öncesinden haber verseydin de bakalım. O ne yapıcak. .
eğer bulusmak içinse msj, müsait olmadigini söyle.Tabi ki asla arayıp sormicam ama o mesaj atarsa ne demeliyim
Hayır hayır öyle birşey değil öyle olsa içelim mi dediğim gün tabi ki içelim ne zaman istersen söyle bilmem neler demezdiBana sizi kırmadan reddetmeye çalışıyor gibi geldi. Bazı erkekler "hayır, istemiyorum" diyemez. Aylarca kızın ayrılmasını bekleyen bir arkadaşım vardı.
Çocukça olur gibieğer bulusmak içinse msj, müsait olmadigini söyle.
Sonrası önemli üzülme ama hayır demiş anlattığım gibi seni sevse planını iptal ederdi sana plan yaptım bile demezdi tamam olur derdiHayır hayır öyle birşey değil öyle olsa içelim mi dediğim gün tabi ki içelim ne zaman istersen söyle bilmem neler demezdi
Hayır hayır öyle birşey değil öyle olsa içelim mi dediğim gün tabi ki içelim ne zaman istersen söyle bilmem neler demezdi
Eğer davet ederse gideyim miPazartesi giydim fesi,
Salı sallanır,
Çarşamba çarsafa dolanır,
Perşembe perişanlık,
Cuma mübarek gün,
Cumartesi, pazar tatil
Bence arayıp sorma niyeti olan kendi davet etsin![]()
Cok Afedersiniz ama sizinkide çok safça değilmi? ? Adam gunn belirle diyor gün belirliyorsunuz musait olmuyor fakat başka bir hatunla kahvaltıya gidiyor. . PARDON AMA SİZ ÇOKMU İYİ NIYETLISINIZ gerçekten bunu yapicakmisiniz kendinize yani bu duruma düşmeyi bile isteye kabul edip kahve içmeyimi bekliceksiniz beyefendi nezaman musait olursa artık.Çocukça olmaz mı
Evet önemsese öyle yapardı bencedeSonrası önemli üzülme ama hayır demiş anlattığım gibi seni sevse planını iptal ederdi sana plan yaptım bile demezdi tamam olur derdi
Ama madem öyle neden bu adam sürekli bana iyi davranıyor ben ona yazmasam o bana yazıyor sürekliSonrası önemli üzülme ama hayır demiş anlattığım gibi seni sevse planını iptal ederdi sana plan yaptım bile demezdi tamam olur derdi
Aynen canım hiç kendini düşürme bundan bir halt olmaz ben sana söyliyim tersle yazınca iletişimi de kesEvet önemsese öyle yapardı bencede
Bilemedim kiEğer davet ederse gideyim mi
Ne zaman yazsam cevap veriyor zaten diye düşünüyor bir amacı yok kafasının içi bomboş sen bu durumu kabul etmeAma madem öyle neden bu adam sürekli bana iyi davranıyor ben ona yazmasam o bana yazıyor sürekli
Yazdığı zaman çirkeflik yapıp heryerden çıkartayım mıBilemedim ki
Hem müsait olunca içelim diyip,
Hem şu gün olur bugün olmaz,
Degişik biraz,
Gün içinde yada hafta sonu 1 saat ayıramazmı insan![]()
Yazdığı zaman çirkeflik yapıp her yerden çıkartayım mıNe zaman yazsam cevap veriyor zaten diye düşünüyor bir amacı yok kafasının içi bomboş sen bu durumu kabul etme
Bende öyle düşünüyorum ama ilgili gibi davranması aklımı karıştırıyorBundan sonra arayıp çağırsa ne önemi var ki canım. Size çok meraklı olsa görüşmek için fırsatlar kollar. Yolla bunu.
Peki asıl bu Çocukça olmaz mıYazdığı zaman çirkeflik yapıp heryerden çıkartayım mı
Çocukça olmayacak tek şey o dediğinde onunla buluşmak oluyor yada sessiz sedasız her yerden çıkartmakPeki asıl bu Çocukça olmaz mı![]()