• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Flört Kavramı Değişti mi ve doğru kişiyi nasıl buldunuz ?

Valla Avrupalı erkek dediyseniz durun geldim:deli:
Şimdi burda seven erkek açılır vb yazmışlar ya o bizim erkekler için geçerli. Batı Avrupalı erkekler bambaşka bir dünya.

Bir kere erkeklerde de kadinlarda da sevgi, aşk gibi bir şey yok. Bir de bizdeki gibi flört de yok. Cikar iliskisi olabilir misal adam kadinin evinde kira odemeden kaliyordur, tutkuya bagli iliski olabilir ama ask sevgi dostluk vb seyler burda yok.

Sevgili olma genelde 3 şekilde oluyor:

- Kız-erkek arkadaş ortamında tanışıyor, uzuuuuuuuuun bir süre takılıyor, sonra sevgili oluyor ama bu senaryoda gördüğünüz gibi hiçbir romantizm yok.

- İkinci senaryo tinder, okcupid vb internetten tanışıyor taraflar buluşup cinsellik yaşıyor sonra tekrar cinsellik yaşıyor sonra sevgili oluyor.

- Üçüncü durumda aynen dediğin gibi sevgili konu sahibesi kızla adam aynı işyerinde çalışıyor veya bir yerde birbirlerini görüyor. Sonra kız adama kahve içme teklif ediyor. Dikkat burda erkek 2 euroluk kahveyi bile ödemez beklentin olmasın. Ondan sonra kız ilgisini belli ediyor, adam da razı oluyor.

Yani konu sahibesi Alman, İsviçre erkeği falan gelsin çıkma teklif etsin falan bekleme. Gçrdüğün gibi her 3 durumda da burda yazılan gibi seven erkek, ilgi gösteren erkek, çıkma teklif eden erkek falan yok. Genel olarak erkekler çok pasif ve edilgen, kadınlar aşırı agresif. Durum böyle olunca yani beğenen kadın ilgisini belli ediyorsa zaten adamlar çabalamıyor.

Kadınlar aşırı agresif mi diyeyim bazen utanmaz mı diyeyim garip bir kafa açıkçası. Bir gün tren istasyonundaydım, bir çocuk trenden indi, bir tane de kız bunu karşılamaya gelmiş adamın üstüne atladı şap şap şap çptü resmen yaladı yapıştı çocuğa iğrençti. Alman kadınları genel olarakk çok abaza ve yapışkan. Bizim kadınlara kezban falan diyorlar ya alakası yok, Alman kadınları kadar kezbanını görmedim.

Yani batılı erkeklerin tek geçer akçesi yakışıklı ve uzun boylu olması. :KK48:Onun dışında ben erkek materyali görmüyorum, bir maskülenlik yok arkadaş. Dış görünüş erkek ama iç dünya gayet pasif, ne aile kavramı var ne karıma çocuğuma sahip çıkayım var erkek demiyorum ben şahsen. Bir de çok cimriler varsa yoksa para. Bilemedim yani alsan ble koca olur mu sana kalmis.

Konu sahibi erkekler adim atmiyor derken yabancilardan degil, Turk erkeklerinden bahsediyordu. :KK70: o yuzden ben de dahil seven erkekler acilir illa ki dedik.
Konu sahibi sirf Turk kadinlarinin yalanciligindan, Turk erkeklerin adim atmamasindan dolayi yurt disina tasinmis zaten.

Şimdi burda seven erkek açılır vb yazmışlar ya o bizim erkekler için geçerli. Batı Avrupalı erkekler bambaşka bir dünya.

Bir kere erkeklerde de kadinlarda da sevgi, aşk gibi bir şey yok. Bir de bizdeki gibi flört de yok. Cikar iliskisi olabilir misal adam kadinin evinde kira odemeden kaliyordur, tutkuya bagli iliski olabilir ama ask sevgi dostluk vb seyler burda yok.

- Kız-erkek arkadaş ortamında tanışıyor, uzuuuuuuuuun bir süre takılıyor, sonra sevgili oluyor ama bu senaryoda gördüğünüz gibi hiçbir romantizm yok.

- İkinci senaryo tinder, okcupid vb internetten tanışıyor taraflar buluşup cinsellik yaşıyor sonra tekrar cinsellik yaşıyor sonra sevgili oluyor.

- Üçüncü durumda aynen dediğin gibi sevgili konu sahibesi kızla adam aynı işyerinde çalışıyor veya bir yerde birbirlerini görüyor. Sonra kız adama kahve içme teklif ediyor. Dikkat burda erkek 2 euroluk kahveyi bile ödemez beklentin olmasın. Ondan sonra kız ilgisini belli ediyor, adam da razı oluyor.

Yani konu sahibesi Alman, İsviçre erkeği falan gelsin çıkma teklif etsin falan bekleme. Gçrdüğün gibi her 3 durumda da burda yazılan gibi seven erkek, ilgi gösteren erkek, çıkma teklif eden erkek falan yok. Genel olarak erkekler çok pasif ve edilgen, kadınlar aşırı agresif. Durum böyle olunca yani beğenen kadın ilgisini belli ediyorsa zaten adamlar çabalamıyor.

Kadınlar aşırı agresif mi diyeyim bazen utanmaz mı diyeyim garip bir kafa açıkçası. Bir gün tren istasyonundaydım, bir çocuk trenden indi, bir tane de kız bunu karşılamaya gelmiş adamın üstüne atladı şap şap şap çptü resmen yaladı yapıştı çocuğa iğrençti. Alman kadınları genel olarakk çok abaza ve yapışkan. Bizim kadınlara kezban falan diyorlar ya alakası yok, Alman kadınları kadar kezbanını görmedim.

Yani batılı erkeklerin tek geçer akçesi yakışıklı ve uzun boylu olması. :KK48:Onun dışında ben erkek materyali görmüyorum, bir maskülenlik yok arkadaş. Dış görünüş erkek ama iç dünya gayet pasif, ne aile kavramı var ne karıma çocuğuma sahip çıkayım var erkek demiyorum ben şahsen. Bir de çok cimriler varsa yoksa para. Bilemedim yani alsan ble koca olur mu sana kalmis.
Canım burda bile ilk kriter maaş artık
Kıza soruyor maaşın kaç ?iyi bir geliri varsa hemen ciddi düşünülüyor aile vs giriyor devreye
Kızın iyi bir maaşı yoksa garanti mesleği vs ona takılmalık olarak görüyorlar
Ben bir irlandalı ile çıktım çıktım derken buraya geldi benim için bir hafta takıldık gidince aramadı bile.ama Allahı var hesap falan ödetmedi bana.ufak tefek ısmarladım tabi altta kalmamak için ama ödetmek istemedi.
Almanlar cimri olur zaten bilinen birşey
Cimri erkekle hayat geçmez .birazda gelir seviyesiyle ilgili belki.her Avrupa lı zengin değil onlar bize göre zengin orda hayat pahalı
Orda vasıfsız saçma sapan tipler burdaki kızlar için adeta prens oluyor
Zatrn erkek kıtlığı varmış Avrupa da .kızlar atlıyormuş erkeksiz kalmamak in malum seks hayatları olmadan yapamıyorlar .

Kıza soruyor maaşın kaç ?iyi bir geliri varsa hemen ciddi düşünülüyor aile vs giriyor devreye
Ben bir irlandalı ile çıktım çıktım derken buraya geldi benim için bir hafta takıldık gidince aramadı bile.ama Allahı var hesap falan ödetmedi bana.ufak tefek ısmarladım tabi altta kalmamak için ama ödetmek istemedi.
Cimri erkekle hayat geçmez .birazda gelir seviyesiyle ilgili belki.her Avrupa lı zengin değil onlar bize göre zengin orda hayat pahalı
Zatrn erkek kıtlığı varmış Avrupa da .kızlar atlıyormuş erkeksiz kalmamak in malum seks hayatları olmadan yapamıyorlar .
Yorumunuzu not ettim cidden güzel bir tespit, siz Almanya’da mı yaşıyorsunuz ?

Oyle yahu, Almam erkekleri cok cikarci. dedigim gibi cikar ustune kurulu iliski de cok. Kimi adamin parasini yemek pesinde, kimi kizin evinde para vermeden kalma pesinde....Erkekler de cok cikarci, ama enayi erkek de cok. Benim tandigim varlikli erkeklerin cogu hem tipsiz ve murdar hem cikarci para avcilariyla evliler. Patronun nerdeyse tum arkadaslari Filipinli, Cinli, Koreli tiplerle evli ama kadinlar ileri derecede murdar ve cirkin. Anlayamadim acikcasi, zengin erkekler de keriz, cikarci erkekler de beter al birini vur otekine yani:KK51:

Son cumleye cok cok katiliyorum, ortayas ustu sisman Alman kadinlari bakiyorsun kolunda multeci, zenci, parayla ne tuttularsa artik..sokakta bebek arabasinda zenci cocukla gezen tonla Alman kadin goruyorum ben. Adam yok ama adam arazi:)

Değil yahu, ben Londra'ya ve Cambridge'e her gittiğimde mutlaka erkekler yaklaşıyor, sohbet etmek istiyor veya içki ısmarlamak istiyor.

Ben daha güneye ya da kuzeye taşıncam dedim patrona. O da neden dedi. İçimden dedim ki Alman yetiştirmek istemiyorum, çocuk diye bir mal yetiştirmek istemiyorum yani:bicak:

Londrada hayat delice pahalı. Machester'ı tavsiye ederim. Sosyal hayat çok güzel hiç sıkılmazsın. Gezer tozarken de yaklaşan abilerden birini alırsın:hamarat:yaşamaya karar vermeden önce ziyaret eder bakarsın.
Bende ingilizleri çok milliyetçi biliyorum
Ciddi bir şey düşünmüyorlar yabancılarla
Benim komşu kızı İngiliz’le evlendi çocuk Allah ı var taş gibi Yani kısa falan değil kızda güzel di ama gayet mutluluklar ama dediğim gibi az bu tür evlilikler.hala aşka sevgiye huzura değer verenler yozlaşmamış olanları evlenir tabi istediği kızı alır kime ne ama azınlık onlar
Arkadasım Londra’da yaşıyor.diyor kel göbekli hayatta bakmayacağım adam bile işsiz olduğumu duyunca kaçıyor çok üzülüyorum diyordu .bilmiyorum herkesin deneyimi farklı

Oyle yahu, Almam erkekleri cok cikarci. dedigim gibi cikar ustune kurulu iliski de cok. Kimi adamin parasini yemek pesinde, kimi kizin evinde para vermeden kalma pesinde....Erkekler de cok cikarci, ama enayi erkek de cok. Benim tandigim varlikli erkeklerin cogu hem tipsiz ve murdar hem cikarci para avcilariyla evliler. Patronun nerdeyse tum arkadaslari Filipinli, Cinli, Koreli tiplerle evli ama kadinlar ileri derecede murdar ve cirkin. Anlayamadim acikcasi, zengin erkekler de keriz, cikarci erkekler de beter al birini vur otekine yani:KK51:

Son cumleye cok cok katiliyorum, ortayas ustu sisman Alman kadinlari bakiyorsun kolunda multeci, zenci, parayla ne tuttularsa artik..sokakta bebek arabasinda zenci cocukla gezen tonla Alman kadin goruyorum ben. Adam yok ama adam arazi:)
Ya onlarda uzak doğulu kız fantezisi var onlara değişik güzel geliyor mini mini çekik gözlü kızlar

Bende ingilizleri çok milliyetçi biliyorum
Ciddi bir şey düşünmüyorlar yabancılarla
Benim komşu kızı İngiliz’le evlendi çocuk Allah ı var taş gibi Yani kısa falan değil kızda güzel di ama gayet mutluluklar ama dediğim gibi az bu tür evlilikler.hala aşka sevgiye huzura değer verenler yozlaşmamış olanları evlenir tabi istediği kızı alır kime ne ama azınlık onlar
Arkadasım Londra’da yaşıyor.diyor kel göbekli hayatta bakmayacağım adam bile işsiz olduğumu duyunca kaçıyor çok üzülüyorum diyordu .bilmiyorum herkesin deneyimi farklı

Londra ayri bir dunya diyeyim. Londra'yi o yuzden gec dedim konu sahibesine cok karmakarisik bir yer, bir de Ingiliz yok Pakistanli Hint Arap vb yerli erkegi gectim beyaz erkek yok. Kim kiminle belli degil, erkekler baglanmiyor vs Londra para etmez bence.

Ben de aksine yabancilarla evli cok sayida Ingiliz taniyorum, Ingiliz kakdinlarinin pek cekici olmamasindan dolayi dediler bana:KK12:

Ya onlarda uzak doğulu kız fantezisi var onlara değişik güzel geliyor mini mini çekik gözlü kızlar

Yok panpa yani tipleri bir gorsen, o filmlerdeki kadin tipleriyle falan alakasi yok, sari tenli, murdar, cirkin. Sadece bizim patronun karisi guzel ve duzgun, isi gucu de var o da Japon zaten. Berikiler para avcisi hem de o tiplerle.

Londra ayri bir dunya diyeyim. Londra'yi o yuzden gec dedim konu sahibesine cok karmakarisik bir yer, bir de Ingiliz yok Pakistanli Hint Arap vb yerli erkegi gectim beyaz erkek yok. Kim kiminle belli degil, erkekler baglanmiyor vs Londra para etmez bence.

Yok panpa yani tipleri bir gorsen, o filmlerdeki kadin tipleriyle falan alakasi yok, sari tenli, murdar, cirkin. Sadece bizim patronun karisi guzel ve duzgun, isi gucu de var o da Japon zaten. Berikiler para avcisi hem de o tiplerle.
Valla şanslılarmış ne diyeyim
Zor Yani dediğin gibi yabancıyla evlilik
Adamlar evlenmiyor bile sorumluluktan kaçıyor
Daha çok birlikte yaşamak dertleri
Off valla ben de Türklerden sıkıldım ilişkilerim bir türlü sonuca gitmiyor dedim yabancı olsun ıh olmadı oda yani
Onlarda şu düşünce var bu kız paramı yer düşüncesi aman uğraşamam alsın parasını münasip bir yerine soksun:halay:

çocuğum sölylemiyor, ben görüyorum telinden...

Ben size inaniyorum, yeni nesil genc kizlar hani girisken olmanin da otesinde, agresif de demek istemiyorum ama asiri derecede girisken mi desem bilemedim. Kadinlarin da duygularini belli etmesi guzel tabi ki kadin erkek esitligi acisindan ama bu derece de erkek kovalamak bana utanmazca geliyor.

Ben size inaniyorum, yeni nesil genc kizlar hani girisken olmanin da otesinde, agresif de demek istemiyorum ama asiri derecede girisken mi desem bilemedim. Kadinlarin da duygularini belli etmesi guzel tabi ki kadin erkek esitligi acisindan ama bu derece de erkek kovalamak bana utanmazca geliyor.
Ben Türkiye’de çalışırken iş yerinden birimden hoşlanıyordum o da hoşlanıyormuş , aramızı kardeş ayağına adama yürüyen bir kız boZdu, kadınlara güvenim sıfır.

Ya ben bünün böyle olduğunu hiç Zannetmiyorum, kadınlar öyle şeyler yapıyor ki aklım çıkıyor .
Olaya kadın erkek diye değil de insan diye bakmak daha sağlıklı oluyor bence. Kendi adıma konuşayım. Birisi sadece ilgimi çekmişse adım atmam, uğraşmam. Karşı taraftan bir şey gelirse karşılık veririm. Ama beğendiysem sevdiysem uğraşırım. Yani karşımdakinin ilgimi ne kadar çektiğine göre davranırım. İçimden nasıl geliyorsa.

Arkadaşlar merhaba, konuyu doğru yere açtım umarım, ben 25 yaşında kadınım, şu son 2-3 yıldır flört kavramının tamamen değiştiğini düşünüyorum. Çevremi de gözlemliyorum, kendi yaşadığım deneyimlerden sonra da çok bunaldım. Açıkçası doğru insanı bulduğum an evlenmeyi düşünüyorum nedeni de sevgi, saygı dolu bir ilişkinin beni motive etmesi. Ama özellikle son 2 senedir gördüğüm şey, erkekler hoşlansa da gelip bana söylemiyor, ben ilgimi de belli ediyorum, hal hatır soruyorum ama cilveli bir insan değilim, her seferinde havada kalıyor. Mesela iş ortamında benden hoşlandığını biri iş arkadaşlarına söylemiş ama gelip bana söyleyemedi, sonra ben işten ayrılınca çok geç oldu. Şimdiki erkeklerin beklentisi nedir ? Birde erkeklere baştan aşağı yapışan, yılışan çok kadın var artık, ondan flört kavramı tamamen değişti sanırım. Doğru insanı bulmak da istiyorum, yorumlarınızı bekliyorum.
yılışan yapışan bunlar çok çirkin laflar erkekler sevdiğine açılıp yakınlaşmaya çalışınca bu normal kadınlarınki mi anormal ?
ayrıca optimizasyondaki evlilik probleminde seçen tarafa her zaman kendisi için optimuma daha yakın kişi ile birlikte olur yani seçen değil seçilen taraf olursan ya da seçsin diye beklersen senin için optimum olan seçenekten giderek uzaklaşırsın sen seçilmeyi beklerken o yılışık dediğin kadınlar kafasını çalıştırıyor yani :KK50::KK50:

Ben Türkiye’de çalışırken iş yerinden birimden hoşlanıyordum o da hoşlanıyormuş , aramızı kardeş ayağına adama yürüyen bir kız boZdu, kadınlara güvenim sıfır.
Valla kadınlara güven yok
Benim dostum dediğim kişi erkek arkadaşıma açık açık yazdı .çocupun dikkatini çekmeye çalışmalar vs .eski sevgilim yüz vermedi de buna havasını aldı dostundan oldu adamda sallamadı öyle kaldı mal gibi pislik

Anladığım kadarıyla daha geleneksel erkek tipine uyan erkekler neden yok diyorsunuz.30-40-50 sene önceki erkekler neden yok diyorsunuz.Bu çok boyutlu bir sorun ama gözlemlediğim kadarıyla erkekler kadınlara ve sekse daha kolay ulaşıyorlar.Neden bir kadına açılsın,onun için çabalasın?

Tabii siz geleneksel erkek istiyorsunuz ama siz ne kadar geleneksel kadın tipindesiniz?Benim annem ve babam ikisi de çalışırdı.Ama ben babamın ev işi yaptığını hiç görmedim(doğrusu bu demiyorum).Siz buna uygun musunuz?Annem her şey için babamdan izin alır bu yaşında bile.Siz böyle bir kadın tipinde misiniz?

Devir değişti,erkekler de kadınlar da değişti.Ha siz ben yeri geldiğinde geleneksel yeri geldiğinde modern erkek istiyorum diyorsanız bunu bulmanız çok zor

Biraz fazla genelleyici olmakla beraber ana fikre katılıyorum.Kadınlar değişirken erkeklerin değişmemesi düşünülemez.Bir erkek azıcık da yakışıklıysa çok fazla kadın tarafından rağbet görüyor.Geleneksel sevgili ve evlilik yolunu neden seçsin ki bu adam?

tesbitiniz tamamen doğru...benimde oğlum var, o kadar çok kız mesaj atıyorki, bi defa merhaba dediği kızlar bile hemen kendisini bulup ulaşıyorlar...burdan kızlara sesleneyim, kolay elde edilebilir görülüyorsunuz, erkekler birinden ayrılsalar bile, yeri hemen doluyor malesef, hazırda bekleyen o kadar çok varki...bence şu zamanda bir erkeği etkilemenin yolu, diğer kızlardan farklı bir duruşunuzun olması...ayrıca erkekler kızlara pek güvenmiyor...

Ben size katilmiyorum tam tersi oyle kizlar iyi oluyor digerleri yalniz kaliyor..

Back
X