- 15 Eylül 2018
- 327
- 212
- 18
- 37
- Konu Sahibi ArtemisAsigi
-
Ilginc Kiz ben sizin yorumlarinizi uzun suredir takip ediyorum, sizin hemen hemen cogu yorumunuza katiliyorum...Ben size katilmiyorum tam tersi oyle kizlar iyi oluyor digerleri yalniz kaliyor..
Ben eski is yerimdeki cocugu isterim :)) Esasen merhametli, kafasi calisan, once ben demeyen, cevreye karsi hassas birini ariyorum, tipi vs gectim bu ozelliklere sahip insan her yerde her sekilde destek cikar.Sen Türk mü istiyorsun ama var mı senin ülkende Türkler?
Ilginc Kiz ben sizin yorumlarinizi uzun suredir takip ediyorum, sizin hemen hemen cogu yorumunuza katiliyorum...
Cok tesekkurler insallah mutlulugu sizde yakalarsiniz zira ben bu sira cidden uzuluyorum, diger konulardaki yorumlarinizi da biliyorum, fesatlik yapanlar sanki odullendiriliyor digerleri cezalandiriliyor, cevremde bu durum hic sasmadi.Dusuncelerimiz duygularimiz uyusuyor demek ki sizi anliyorum Tesekkurler.
Umarim ender kalan size uygun biri olur da mutlulugu yakalarsiniz.
Ben size katilmiyorum tam tersi oyle kizlar iyi oluyor digerleri yalniz kaliyor..
Kizlar bir sagdan yilisiyor bir soldan, sonrada nikah masasina adami oturtmak icin turlu oyunc evirip adam bana cok asikti birakamadi diyor, yersen :) Yalancilar tamamenBuna ben de katılıyorum tamamen
E nasil duzelecek bu durumlar?Gördüğüm kadarıyla aşk ve sevgi yok artık, hoşlantı silsilelerinden oluşuyor ilişkiler. Sizden hoşlanıyor sonra pat instagramda birini görüyor ondan hoşlanıyor. Artık kimse kimse için tam bir ilgi ya da tam bir acı duymuyor. Sosyal medya her şeyi yüzeyselleştirmiş durumda. Doğru dürüst aşk acısı yaşayan kaldığını da sanmıyorum.
Bir de her konuda alabildiğine bir bencillik söz konusu.
Düzelmeyecek ki. Olay bu artık, zamanla başka bir şeye evrilir muhtemelen.E nasil duzelecek bu durumlar?
DoğruBen eski is yerimdeki cocugu isterim :)) Esasen merhametli, kafasi calisan, once ben demeyen, cevreye karsi hassas birini ariyorum, tipi vs gectim bu ozelliklere sahip insan her yerde her sekilde destek cikar.
Tipte de degilim para da da, ama egitimi asagi yukari ayni olsun kafasi calissin merhametli olsun boyle cok adam yok ...
Bulursun ya İsviçreli yok mu çevrende gözüne kestirdiğin?Tipte de degilim para da da, ama egitimi asagi yukari ayni olsun kafasi calissin merhametli olsun boyle cok adam yok ...
Gecmis gecmiste kalmistir diyor bu namussuzlar birdeSize katılıyorum kızlar valla
Artık kadınlar peşinde erkeklerin
Hamile kalmaya çalışan mı dersin kapısında yatan mı türlü oyunlar çevirip adamları nikah masasına oturtmaya çalışan mı ne ararsan var valla midem bulandı
Kime elimi atsam bi yerden bir kadın çıkıyor pes ettim uğraşamam o kadınlarla .misal eski sevgilisi adamın peşini bırakmıyor .takıntılı kadınlar ayy uğraşamıcam.bide yüz kere aldatılıp yine yutan adam gözünün önünde bir kadını şey yapsa kabul edeni var aman erkeksiz kalmayayım mantığı
Doğru dürüst yalan dolan bilmeyen kızlarda yalnız kalıyor
Herkes maşallah evlendikten sonrada bir namus kumkuması olup çıkıyor ki sorma .bilmesek geçmişini neyse.bekar kızları eleştirmeye başlıyorlar vs
Ben bıktım usandım yalnızım oh kafam rahat..
Cinli var etrafimda daha cok okulda vs :))Bulursun ya İsviçreli yok mu çevrende gözüne kestirdiğin?
Ay Çinlilerde tövbe yarabbi çirkin yaCinli var etrafimda daha cok okulda vs :))
Tipten ote kulturlerimiz cooook farkli...Ay Çinlilerde tövbe yarabbi çirkin ya
Benim hoşlandığım çocuktan hoşlanan bir dostum dediğim nokta nokta vardıGecmis gecmiste kalmistir diyor bu namussuzlar birdeBenden hoslananlara benden habersiz gidip arkamdan sallayan bir suru kiz olmus ya, kizlarla iletisimi kestim tek bir kiz arkadasim kaldi o da cocukluktan dost...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?