- 31 Ağustos 2016
- 1.356
- 1.126
- 133
- Konu Sahibi Kocayaslisiskodunya
-
ikimiz de 29 yaşındayız. benim aklıma takılan şu oldu, o mesleğini elime almış biri. ben de çalışıyorum ama atamam olmadı daha. onu konuştuk, yadırgar şekilde tepki vermedi, olumsuz bişey de demedi. ama ben kafaya taktım. hoşlandığını hissettim bakışlarından da belliydi zaten bu, belki de iş durumumu düşünmüştür. malum bu zamanda erkekler eve çift maaş girsin yada eşimin işi garanti olsun diye düşünebiliyorlar. belki de o yüzden ikilemde kalmıştır. ya ben kuruntu yapıyorumdur. ama eğer benimle bir daha görüşmek istemiyorsa ileriye dönük planlar yapmazdı. izne ayrılacağını söyledi umarım benim şehrimde karşılaşırız siz de gelirsiniz dedi sonra ben başja şehre gideceğimi söyledim bu sefer de aa ben de gideceğim oraya aynı tarihler de oluruz belki dedi. bunları düşündükçe de iyice kafam karışıyor.Aslında konunuzun başlığını okuyunca "neyiz biz?" diye soruyorsanız, sevgili değilsinizdir diyecektim.
Fakat içeriği okuyunca mest oldum. Ayol özlemişim flirtleşmeyi
Ay canım çekti
Bence ilk o yazsın yok ben sonra yazayım moduna girerseniz kaybedersiniz asıl sanki.
Ben böyle taktikleri pek doğal bulmuyorum.
Siz de yazın birkaç kere mesela. Ama ondan sonra ondan bekleyin.
Kaç yaşlarındasınız ikiniz de?
Aynı yaştaymışıız. Atamanız filan önemli değil. Çalışıyorsunuz ya o yeter bence böyle düşünüyorsa da. Ayrıca aşk bence buna bakmaz o açıdan düşünme hiç. Erkekler bi noktada kendilerini çekiyorlar, işte o noktada da senin adım atman lazım bence. O da bariz değil de, işte onun taktiği ile ama hemen atma tabi bekle biraz bakalımikimiz de 29 yaşındayız. benim aklıma takılan şu oldu, o mesleğini elime almış biri. ben de çalışıyorum ama atamam olmadı daha. onu konuştuk, yadırgar şekilde tepki vermedi, olumsuz bişey de demedi. ama ben kafaya taktım. hoşlandığını hissettim bakışlarından da belliydi zaten bu, belki de iş durumumu düşünmüştür. malum bu zamanda erkekler eve çift maaş girsin yada eşimin işi garanti olsun diye düşünebiliyorlar. belki de o yüzden ikilemde kalmıştır. ya ben kuruntu yapıyorumdur. ama eğer benimle bir daha görüşmek istemiyorsa ileriye dönük planlar yapmazdı. izne ayrılacağını söyledi umarım benim şehrimde karşılaşırız siz de gelirsiniz dedi sonra ben başja şehre gideceğimi söyledim bu sefer de aa ben de gideceğim oraya aynı tarihler de oluruz belki dedi. bunları düşündükçe de iyice kafam karışıyor.
bugün hiç yazışmadık mesela. normali nasıl oluyor flört olaylarının onu bile unutmuşum:/
siz biz olayını o kaldırdı zaten. ben de o kaldrınca sen diye devam ettim. ama başka ne yapabilirimki? ilk ben ekledim onu zaten, ilgimin oldugunu anlamıştır. adam direkt beni neden eklediniz diye sormuştu ilk gün. takip ettiklerine takipçilerine bakıyorum her önüne gelenle arkadaş olmamış belli. tek tek inceledim:/Hoşlanıyor gibi ama mesafeli davrandığınız için çekiniyor sizden. Sizin de ilginiz varsa biraz daha siz biz olayını kaldırıp yakın davranmaya çalışın. Erkekler daha net tepkiler görmek istiyorlar, bu şekilde kimse sizin ne düşündüğünüzü anlayamaz.
dün akşam en son ben msjı başlattım biraz konuştuk sonra bitti. bunu da ikinci kez yaptım. yoksa msjları başlatan hep o oldu. bundan sonra durmayı düşünüyorum. ondan bi tepki gelmeli. ama çokta hoşlandım yaaaaAynı yaştaymışıız. Atamanız filan önemli değil. Çalışıyorsunuz ya o yeter bence böyle düşünüyorsa da. Ayrıca aşk bence buna bakmaz o açıdan düşünme hiç. Erkekler bi noktada kendilerini çekiyorlar, işte o noktada da senin adım atman lazım bence. O da bariz değil de, işte onun taktiği ile ama hemen atma tabi bekle biraz bakalım
evet ben de sizin gibi düşünüyorum. o yüzden ilk yazan olmak istemiyorum bugün için, merak eden insan yazar sorar kafasındayım. story paylaşıyo sürekli, cvp yazmıyorum ama hiç. sanki yazmamı bekliyo gibi o da paylaşım yapıyo önceden o kadar story atmazdıBen biraz eski kafalıyım sanırım... Eğer hoşlandıysa zaten tekrar yazar, iletişime geçer sizle. Ben olsam yazmak için beklerdim fakat sosyal medyada yaptığı paylaşımları beğenir, belki bi yorum da yapardım ama fazlası değil... Sorunuzun cevabıysa evet flörtleşmişsiniz
dün akşam en son ben msjı başlattım biraz konuştuk sonra bitti. bunu da ikinci kez yaptım. yoksa msjları başlatan hep o oldu. bundan sonra durmayı düşünüyorum. ondan bi tepki gelmeli. ama çokta hoşlandım yaaaaolmayacaksa bari şimdi söylesin biz uyumlu değiliz diye, beklentiye giriyorum böyle
Böyle bir şey söylemeyebilir. Genelde erkekler açık bir iletişim kurmuyorlar. Devam etmek istemedikleri bir ilişkide açıklama yaparak nokta koymuyorlar. Yani net bir yorum duymak için kendinizi şartlamayın. Umarım doğru düzgün bir adamdır da iyi veya kötü bir dönüş yapar size. Ama yapmazsa da beklentiye girip kendinizi hazırlamayın.olmayacaksa bari şimdi söylesin biz uyumlu değiliz diye, beklentiye giriyorum böyle
resmiyet kalktı zaten yani sen diye hitap ediyoruz artık. ama fazlasını nasıl yapmam gerekiyor bilmiyorum. kendi şehrime davet ettim o da geleceğini söyledi, hatta benim gezdirmemi falan.. iki defa haftaya izne ayrıldığını belirtti dün. daha başka napabilirimki yani işve cilve olarak söyleyin yapıyım yeterki benim soğukluğum yüzünden gitmesinYaa cok tatli heyecanlar ❤ Okurken bekarlik günlerime döndümAdam da ilgileniyor belli ki.. Yavastan resmiyeti kaldirin daha sicak davranin. E hadi hayirli olsun
ya kendince haklı aslında, çünkü birdenbire çıktık ekledim falan, ben onu baya işyerinde ordan oraya geçerken gördüm sonra adını araştırdım ekledim falan. bunları sordu ben de kendime yakıştıramadım ayrıntı vermedim sanki şüphelendi gibi. normalde ortak iş alanımız yok karşılaşmamız mucize gibi bişey adam odasından çıkmıyo kolay kolay. ama ben buldum işte stalk yeteneğimleBiraz istemem yan cep yapmış, şımarmış siz adım atınca, çok soru sormalar kusura bakmayın şüpheciyim demeler bu hoşuma gitmedi :)
Ama şuan görüşmek istiyor gibi.
Şu resmiyeti atın artık ama. İşveli cilveli neşeli konuşun, resmiyet ne arar la flörtte :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?