- 23 Temmuz 2019
- 14.633
- 46.634
- 548
- 40
- Konu Sahibi Kocayaslisiskodunya
-
eşimin de maaşı olsun diye düşünüp ikilemde kalması için çoooook erken. sadece bir flört durumu var, daha 1 kez ve adamın iş yerinde görüşmüşsünüz.ikimiz de 29 yaşındayız. benim aklıma takılan şu oldu, o mesleğini elime almış biri. ben de çalışıyorum ama atamam olmadı daha. onu konuştuk, yadırgar şekilde tepki vermedi, olumsuz bişey de demedi. ama ben kafaya taktım. hoşlandığını hissettim bakışlarından da belliydi zaten bu, belki de iş durumumu düşünmüştür. malum bu zamanda erkekler eve çift maaş girsin yada eşimin işi garanti olsun diye düşünebiliyorlar. belki de o yüzden ikilemde kalmıştır. ya ben kuruntu yapıyorumdur. ama eğer benimle bir daha görüşmek istemiyorsa ileriye dönük planlar yapmazdı. izne ayrılacağını söyledi umarım benim şehrimde karşılaşırız siz de gelirsiniz dedi sonra ben başja şehre gideceğimi söyledim bu sefer de aa ben de gideceğim oraya aynı tarihler de oluruz belki dedi. bunları düşündükçe de iyice kafam karışıyor.
bugün hiç yazışmadık mesela. normali nasıl oluyor flört olaylarının onu bile unutmuşum:/
az önce yazdım mesaj. tavrına göre anlarım sanırım. muhabbet devam eder mi etmez mi, en azından ona göre beklenti içine girmem hatta kafamdan silerim.Bence hikayesine bişeyler yaz. Adamı bi yokla derim. Duruma göre anlarsın zaten. Adam belki senden de gelecek adımı bekliyordur, emin olmak için.
Bir de iş konusu çok önemli değil. İnan bazı adamlar bu kadar takmıyor. Sonuçta bi mesleğin var yani, herşey atanmak demek değil.
bana nedense düzgün biri gibi gelmişti. çok ağır ilerliyor gibi, belki de bu yüzden beni çok etkiledi. diğer karşılaştıgım erkekler gibi iltifat sürekli msj falan yok bu adamda. ama beğendiğini de bir şekilde hissettiriyor. biraz önce yazdım nasılsın tarzında bi mesaj. burcunu sormak hiç aklıma gelmedi ama sanırım yengeç bi paylaşımından tahmin ettiğim buBirazcik daha bekle derim bence,belki sikintili zor bir donemidir,yada cokca basinin kalabalik oldugu zamandadir...bir iki gun icinde hala iletisime.gecmezse eger "merak ettim nasilsin,hersey yolunda mi" gibi bir mesaj atabilirsin.Bunu soylememdeki neden oglanin niyetini anlamak,sen hoslanmissin ama o ne dusunuyor?kontak kurarsa eger oda bos degilmis diyebilirsin ama boyle plan program yapip kenara cekilirse biraz fos cikti diyebiliriz.Ayrica korkma oyle erkekler kiz da sogukmus deyip iletosimi koparmazlar,hoslandiysa eger ilgi alakayi her sekilde belli ederler.O degil de umarim karakteri tanidigin gibi cikar.Kendini duzgun gosterip sonradan evrimlesmez.Bu donemde duzgun erkegi bulmak pirlantadan daha degerliburcu ne bu arada oglakmi?
hayır evlilik konusu hiç olmadı. yani o seviyeye bile gelemedik ki daha.eşimin de maaşı olsun diye düşünüp ikilemde kalması için çoooook erken. sadece bir flört durumu var, daha 1 kez ve adamın iş yerinde görüşmüşsünüz.
dışarıda gezip tozma, bişiler yiyip içme olmamış.
acaba farkında olmadan evliliği düşündürür birşeyler mi yazdınız ? bazen biz kadınlar düşüncemiz evlilikse ne kadar belli etmek istemesek de o sinyali çok net gönderiyoruz. böyle bir konuşma olmuşsa bundan dolayı da kendini çekmiş olabilir.
ama siz bunu düşünmüştür dediniz. demek zihninizde vardı. ve zihnimizde olan herşey hareketlerimize, sözlerimize yansıyor. açık açık evlilik demişsinizdir demedim zaten. ama daha 1 kez hem de sadece işyerinde görüştüğünüz adam henüz maaşınız yok ve erkekler evlenince çift maaş ister diye düşünüp takılmıştır dediniz.hayır evlilik konusu hiç olmadı. yani o seviyeye bile gelemedik ki daha.
yok benim söylemek istediğim şu, evlilik öncesi bile olsa kendiyle denk olmayan biriyle görüşmek istememiştir belki. bazen sadece hoşlantı ya da fiziksel beğeni yeterli olmuyor erkekler için. aynı yaştayız ama o mesleğini eline almış ben hala atanmaya çalışıyorumama siz bunu düşünmüştür dediniz. demek zihninizde vardı. ve zihnimizde olan herşey hareketlerimize, sözlerimize yansıyor. açık açık evlilik demişsinizdir demedim zaten. ama daha 1 kez hem de sadece işyerinde görüştüğünüz adam henüz maaşınız yok ve erkekler evlenince çift maaş ister diye düşünüp takılmıştır dediniz.
mutlaka ama mutlaka bu bir hareketinize yansımıştır.
adam da dakika 1 gol 1 demiştir.
yazdım zaten, bakalım sohbetin akışına göre belki bir daha görüşmeyiz..Belirsizlik için de kalmaktansa bi nasılsın yaz. Baktın sohbet akmıyor, görüşürüz de kapat gitsin konuyu.
Ne yazdı cevap olarak?yazdım zaten, bakalım sohbetin akışına göre belki bir daha görüşmeyiz..
yok bence çok normal ve yerinde bir düşünce tarzı değil içinde olduğunuz süreç açısından. zaten sırf bu yüzden pat diye iletişimi kesecek biriyse şu an işiniz olsa yarın öbür gün işsiz kaldığınızda bunu yapacaktır.yok benim söylemek istediğim şu, evlilik öncesi bile olsa kendiyle denk olmayan biriyle görüşmek istememiştir belki. bazen sadece hoşlantı ya da fiziksel beğeni yeterli olmuyor erkekler için. aynı yaştayız ama o mesleğini eline almış ben hala atanmaya çalışıyorumbelki sonrasında oturdu düşündü mantıklı gelmedi bu durum.
eğer sizden gerçekten hoşlandıysa meslek kısmına takılmaz. ama çok büyük bir etkilenme olmadıysa mantık devreye girer. sadece birazcık etkilendiyse meslek kısmını ve diğer faktörleri düşünebilir.yok benim söylemek istediğim şu, evlilik öncesi bile olsa kendiyle denk olmayan biriyle görüşmek istememiştir belki. bazen sadece hoşlantı ya da fiziksel beğeni yeterli olmuyor erkekler için. aynı yaştayız ama o mesleğini eline almış ben hala atanmaya çalışıyorumbelki sonrasında oturdu düşündü mantıklı gelmedi bu durum.
Ay gelişmeleri yazın merak ederim benaz önce yazdım mesaj. tavrına göre anlarım sanırım. muhabbet devam eder mi etmez mi, en azından ona göre beklenti içine girmem hatta kafamdan silerim.
çoklu alıntı nasıl yapılıyor yapamadımAy gelişmeleri yazın merak ederim ben
o da nasılsın dedi gayet sıcak yazdı cvbı :) konuşuyoruz şimdi ordan burdan :)))Ne yazdı cevap olarak?
en azından beni tanıması için kendine süre tanımalı.. sonuçta illaki evlenecek değiliz, ama sanırım ben kendime güvenemedğim için iş konusuna takıldı zannettim. güvendiğim tek şey fiziksel olarak beğendiğiyok bence çok normal ve yerinde bir düşünce tarzı değil içinde olduğunuz süreç açısından. zaten sırf bu yüzden pat diye iletişimi kesecek biriyse şu an işiniz olsa yarın öbür gün işsiz kaldığınızda bunu yapacaktır.
çoğu ilişki fiziksel çekimle başlamıyor mu zaten ? zamanla ve tanıdıkça gidişatı belli oluyor.en azından beni tanıması için kendine süre tanımalı.. sonuçta illaki evlenecek değiliz, ama sanırım ben kendime güvenemedğim için iş konusuna takıldı zannettim. güvendiğim tek şey fiziksel olarak beğendiğibu da hangi erkek için yeterli olur ki
şöyle anlatıyım, ben onun bulunduğu şehre zaten gidecektim iş için, o da ziyaretime beklerim buyrun dedi, o dönemlerde sizli bizli konuşuyorduk zaten, ben gittim işyerine mesai saatlerinde, sonra saat ilerledi benim kendi şehrime dönmem gerekti, o da burda kalma şansınız yok mu yemek yerdik akşam dedi böyle bırakmak istemem sizi dedi. ama benim dönmem gerekti, hatta otogara giderken bile söyledi bari bişeyler içseydik biyerlerde diyeçoğu ilişki fiziksel çekimle başlamıyor mu zaten ? zamanla ve tanıdıkça gidişatı belli oluyor.
ben olsam asıl oraya gitmişken beni iş yerinde ağırlayan, dışarıda zaman geçirecek bir ortam yaratmayan kafa yapısından kuşku duyarım.
cevap verdi mi bu arada bugün yazdığınıza ? takip edemedim her postu kusura bakmayın.şöyle anlatıyım, ben onun bulunduğu şehre zaten gidecektim iş için, o da ziyaretime beklerim buyrun dedi, o dönemlerde sizli bizli konuşuyorduk zaten, ben gittim işyerine mesai saatlerinde, sonra saat ilerledi benim kendi şehrime dönmem gerekti, o da burda kalma şansınız yok mu yemek yerdik akşam dedi böyle bırakmak istemem sizi dedi. ama benim dönmem gerekti, hatta otogara giderken bile söyledi bari bişeyler içseydik biyerlerde diye
Yani su anda dahacok yeni. O seni tanımıyor sen de onu. Ister istemez soru işaretleri vardır. Akışına bırak. Canin isterse yaz ama çok da ustune dusme. Olacağı varsa her türlü olur.ama nasıl söyleyebilirimki ondan hoşlanıp eklediğimisiz de diyorsunuz genellikle erkekler böyle yapar kızlar yaparsa şaşırırlar diye. her önüne geleni ekliyor bu kız diye düşünsün istemiyorum çünkü gerçekten öyle biri değilim. arkadaşım baya gaz verdi ekle bişey kaybetmezsin diye ben de bi cesaret eklemiştim.
Ay iyi hadi bakalım :)çoklu alıntı nasıl yapılıyor yapamadımcvp yazdı gayet sıcak şekilde :) şimdi konuşuyoruz ordan burdan :)
Her erkek için yeterli olur. En azından bir şeyin başlaması için.en azından beni tanıması için kendine süre tanımalı.. sonuçta illaki evlenecek değiliz, ama sanırım ben kendime güvenemedğim için iş konusuna takıldı zannettim. güvendiğim tek şey fiziksel olarak beğendiğibu da hangi erkek için yeterli olur ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?