flört mü ediyoruz biz şimdi?

adamın sevgılısı var bence .o yuzden tel numaranızı almadı kı whtsappta cevrım ıcı olusu bellı olmasın.
evet benimde bu geldi aklıma. yüzyüze görüştükten sonra hoşlanmamış olsaydı msjlaşmayı devam ettirmezdi. son bikaç gün değişti ilgisizleşti. sevgilisi vardı belki ayrılardı tekrar birleştiler. ya da daha uzun zamandır tanıştığı flörtü vardı.

Hayırlısı olsun inşallah. Bence adam net bir şekilde ilgilenmiş davet etmiş bu olumlu bir hareket. Bazı erkekler mesajlaşmayı sevmeyebilir ya da rahatsız etmeyeyim diye düşünebilir. Bence ondan yazmamıştır. Benim eşim de öyleydi ilk zamanlarda ki ilk adım ondan gelmişti. Bence biraz zamana bırakın. Bana olumlu gibi geldi.

Silmekle en iyisini yaptiniz . En azindan kafanizdan daha cabuk atarsiniz. Öbür türlü bu adam sizi gereksiz yere çok yoruyordu.

Silmekle en iyisini yaptiniz . En azindan kafanizdan daha cabuk atarsiniz. Öbür türlü bu adam sizi gereksiz yere çok yoruyordu.
off kafamdan da silmeye uğraşıyorum şeytan diyo git tekrar ekle ne kaybedersin zaten bitmiş herşey. sonuçta sürekli göreceğim biri de değil gözünde küçük düşsem de bişey olmaz. ama diğer tarafımda zaten bişey çıkmazdı bu adamdan hoşlansaydı en başta peşinde olurdu diyo

Emin ol o senin peşinde olsaydi zaten seni eklerdi. Erkekler avci olmayi sever. Kendini daha da üzme.Dısarda neler var dicem ama maalesef erkekler evrim gecirmiş dogru düzgün bir şey de yok.Moralinizi bozmak istemezdim ama insallah iyisini bulursunuz

onun ekleyeceğini düşünmüyorum, ona göre ben yanlış yaptım. kesinlikle onu dinlemeden silmemeliydim.. böyle düşünüyor. bu adamda takılı kalmamın nedeni, doğru karar alıp doğru bi adım mı attım yoksa tamamen benim tribim yüzünden mi olacak şeyi de bitirdim diye düşünüyorum. insan geleceği göremiyor işte malesef, keşke görsek de böyle pişmanlık yaşamasam.. çook teşekkür ederim iyi dilekleriniz için

Telefondan silince kafadan silinmiyor aksine cevabını bulamadiginiz sorularla yalniz başınıza kalıyorsunuz. Bu devirde iletişim kurmak bukadar zor olmamalı. Eğer tanışmak görüşmek isteyen sizseniz bunu açık yüreklilikle söyleyebilirsiniz. Tek basına planlar hayaller kurup karşıdaki beyin bunları tahmin etmesini umup istediğiniz gibi sonuçlanmamasi durumunda sinirlenip verdiğiniz tepki nasılda acemi işi.

Son durum nedir?

Son durum nedir?
onu sildikten sonra bikaç gün geçti dayanamadım ekledim, iki gün isteği bekletti sinirlendim msj yazdım, yanlış anlaşılma olmuştu sen öyle söyledin bunu telafi edebileceğimizi düşünmüştüm dedim o da bilerek isteği kabul etmedim tekrar yanlış anlaşılma olursa yine aynı şeyi yapacaksın o yüzden kabul etmedim dedi. sonra neymiş kendimi haklı görüyormuşum uzatmamak adına bişey demiyomyş. ben de isteği geri çektim bir daha da cvp yazmadım. adam yürüyen ego çıktı.

Hakkaten öyle çıkmış. Ben iletişimsizlikten birbirinizi yanlış anladığınızı düşünmüştüm. Bence iyi yapmışsın mesaj atmakla aklında soru işareti kalmamış oldu

Burda herkes bosver unut gitsin o adam olmaz yazma etme dedi siz yine kendi bildiginizi okumussunuz.bence bundan sonra tek kelime bile yazmayin kendinizi dusurmekten baska bi işe yaramaz.

Kusura bakma ama adamın yürüyen ego çıkmasından ziyade siz adama yürümemiş, koşmuş , öz saygınızıda paspas etmişsiniz, adamı ekleyen sizsiniz, ayağına giden sizsiniz, adam sizden telefon numarası bile almamış, yanınıza gelmemiş, hatta sizle bir iki muhabbeten sonra , ilgiyi kesmiş, aranızda daha arkadaşlık denecek bir ilişki bile yok, siz trip atıp kendinizce silmişsiniz, adam sana niye ekledin niye sildin diye atsr yapıncs, tekrar ben ne yaptım diyip eklemişsiniz, adam kabul etmeyince mesaj atıp hesap sormuşsunuz, ben burada bir ego göremedim ama fazlasıyla yok yere en ufak şeyden kendince umutlanıp, daha sonra beklentisi çıkmayınca, karşısındakine trip atıp, adam sallamayınca tekrar geri vites yapan sizi gördüm. Bakın kadın erkek ilişkilerinde temel kural, hoşlanan, beklentisi olan erkek karşı taraf ona yeşil ışık yakmışsa yeni gelin gibi nazlanmaz, arar sorar, buluşmak ister. Adam sadece siz onu ekledikten sonra bir iki mesaj atmış, bu kadar kendince ümitlenip, olmayınca trip atmaya, uzatmaya ne gerek var

Aynısını ben upuzun şekilde yazmıştım. :) Akacak kan damarda durmuyor.
Yalnız bunu bir erkek yapsa ne kadar rahatsız olurdu bi kadın olarak? Düşünsenize, mesajlarına tam olarak cevap vermiyor bir kadın. Ama erkek tarafı kafasına göre kadına trip atıyor, bir şeyler için alınıyor. Ekliyor, sinirleniyor siliyor. :)
Hayat enerjisini yok eder insanın.
Adam ego falan göstermemiş, bence soru sahibinden korkmuş ve bu kadar hevesli görünce de kaçmış. Keşke eklemeseydi. Ekledin bari kabul etmediğini görüyorsun geri çek isteği engelle. Daha sinirle mesaj atmak... Özsaygı paspas olmuş cidden. Neyse bir ders olmuştur.

konu sahibi başkasını buldu bile. Yeni konu açmış...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…