Yaklaşık bir aydır biriyle görüşüyorum. Son iki haftada daha sık görüşmeye başladık. (kendisi önceden tanıdığım biri)
Genel olarak güzel gidiyor, bir şeylerin adını koymak için de erken belki ben mi acele ediyorum bilmiyorum. Güzel giden şeyler ve kafama takılan şeyler var o nedenle size sormak istedim.
Güzel gidenler: Bana değer verdiğini hissediyorum, benim için bir şeyler yapması. Sevdiğim yiyecek içecekleri depolaması. Yemek kahvaltı hazırlaması. Bir defa hediye aldı. (Doğum günümde ) Bu arada bu kadar samimiyet de göz boyamak için derseniz dediğim gibi önceden tanışıklığımız var
İlk başlarda ismimle hitap ediyordu, son zamanlar sevgi sözcükleri kullanmayaca başladı. Mutlaka söylüyor her konuşmada.
Bir defa kırıldığım bir şey oldu bir kaç defa açıklama yapmak için aradı vs. Gelecek zaman için planlar yapıyor, yaz geldiğinde şunu yapalım bunu yapalım.
Takıldığım noktalar: Her gün konuşmuyoruz, bazen 3-4 günde bir konuşuyoruz. Bir ben bir o olarak devam ediyor, o da yoğun çalışıyor ancak günde bir defa da olsa aramasını bekliyorum. Bunu tabiki ona söylemedim
Bir de bizimle ilgili olarak az konuşuyoruz, nasıl desem, çok ortak yönümüz olduğundan bahsediyor. Şu yönünü, bu yönünü çok seviyorum diyor ancak genelde normal muhabbetler ediyoruz. Daha çok bize yönelik olması gerekmez mi?