Flört ne zaman ilişkiye gider?

Ben de diyorum ki koklaşma var,sevgi sözcükleri var,sosyallik var.

O zaman sevgili olmuşsunuz zaten.

Sevgili olunca farklı ne oluyor ki?
Abla dönem senin dönem gibi degil maalesef artık flörtken bile cinsellik yaşanabiliyor ad konulmadan. Ben yıllar önce sevismek icin bulustugum adamla aylar aylar sonra sevgili olmustum. Adam biz neyiz diye sormasa dümdüz öyle iki arkadas devam edecektik.

ben gerçekten tatmin oluyorum yaşadığım ilişkiden bunun cebe girmek ile ilgisi yok

her ilişkinin dinamiği farklıdır. her anımda yanımda mı yanımda, istediğimde aradığımda ulaşıyormuyum ulaşıyorum

maddi manevi her problemimde o var mı var

ama müteahhit olduğu, pek çok şehirde şantiyeleri olduğu ve yoğun çalıştığı için farklı dinamikleri var ve bunun cebe girmek, değersizlikle ilgisi yok

sen ihtiyacın olduğunda saat başı görüştüğün adamı belki bulamazsın ama ben 5 yıldır annem babamdan daha cok x dediğim anda onu yanımda buldum olay bu

ne kadar görüştüğün iletişim değil, ilişkinin derinliğine bununla ilgisi var
5 gün görüşmediğiniz adam nasıl maddi manevi yanınızda oluyor?

Allahım korusun düşseniz 5 gün sonra öğreniyor. O da ararsa? Aramazsa? Siz mi haber veriyorsunuz?

Büyük ihtimalle çok gençsin sen daha iyi bilirsin. Şimdiki zamanda “benimle çıkar mısın?” sorusu var mı?

Adı nasıl konuluyor?

10 seneyi geçti biz kocamla ilk çıktığımız gece öpüşüp koklaştık, öyle de devam etti. Adı konmamıştı.
Biz o geceden önce de günde en az 3 defa konuşurduk bir bahane bulup birbirimizi arardık, şu anda hâla aynıyız.

Ben olsam aranmamaya kızarım ama dediğim gibi kimi de aranmamayı da normal karşılıyor.
Çok da genç değilim bende. Benimle çıkar mısın sorusu kalmadı ama uzun süredir ilişkim olmadığı için bende tam bilemiyorum.
Aranmama konusunu çok normal karşılamıyorum, sadece şu anlık bende böyle başladığım için sorun etmiyorum. Tabiki biraz daha ilerlediğinde böyle devam ederse sorun ederim.

her ilişkinin derinliği farklı aklının alması da gerekmiyor
her açıdan bakılması gerekiyor
ortada bir dinamik yok ki tatlım.
yoğunluk olur uzun uzadıya konuşulmaz anlarım, lafım da olmaz ama adam sana 5 gün boyunca bi nasılsın bile demedi mi sahiden? ve sen de buna, olabilir dinamik falan diyecek kadar kadar önemsiz ve değersiz görme kendini.

Abla dönem senin dönem gibi degil maalesef artık flörtken bile cinsellik yaşanabiliyor ad konulmadan. Ben yıllar önce sevismek icin bulustugum adamla aylar aylar sonra sevgili olmustum. Adam biz neyiz diye sormasa dümdüz öyle iki arkadas devam edecektik.
O kadarını anladım canım benim de adı nasıl konacak?

Onu çok merak ediyorum.

5 gün görüşmediğiniz adam nasıl maddi manevi yanınızda oluyor?

Allahım korusun düşseniz 5 gün sonra öğreniyor. O da ararsa? Aramazsa? Siz mi haber veriyorsunuz?
Burada arkadaşında dediği gibi 5 günde oluyor saatte birde arıyor

o anki veya o haftaki iş durumuna göre durum değişiyor. İhale dönemi, yeni şantıye aldığı dönem ise veya birden fazla proje ile ilgileniyor ise o zaman yok bende cok arayan soran biri olmadığım için bu şekilde oluyor

yani tek 5 güne odaklanmamak genele bakmak önemli olan

O kadarını anladım canım benim de adı nasıl konacak?

Onu çok merak ediyorum.
İste adını koymak istemiyor adam. Konu sahibide bunu anlamamak icin direniyor gibi. Cünkü bu devirde artık adamlar hicbir seyin adını koymuyor. Konu sahibi diyor ki görüsme sıklıgımız arttı, öpüsme koklasma oldu, sevgi cümleleri kullandı, yanımda oldu etti ama 3-4 gün aramadı vs.
Adamın bir sorunu yok ki. O kadar ilgi göster, yanında ol, sevgi cümleleri kullan sonra ortadan kaybol arama sorma etme. Hep taktik bunlar ıssız adam rolleri. Kimse kafasına göre ilgi gösterip ortadan kaybolamaz tamamen duygularıyla oynuyorlar insanların.

Ben taktik maktik işlerine katılmıyorum, sevgili olma beklentin varsa adamakıllı otur konuş sor diyorum konu sahibesi. Yalnız dikkat tam 1 yukardaki yorum gibi adam yok ben arkadaş görüyorum diyebilir, iş sorumluğa gelince vınlayabilir. O durumda da peki diyip çıkıp gitmeye hazır ol.

İste adını koymak istemiyor adam. Konu sahibide bunu anlamamak icin direniyor gibi. Cünkü bu devirde artık adamlar hicbir seyin adını koymuyor. Konu sahibi diyor ki görüsme sıklıgımız arttı, öpüsme koklasma oldu, sevgi cümleleri kullandı, yanımda oldu etti ama 3-4 gün aramadı vs.
Adamın bir sorunu yok ki. O kadar ilgi göster, yanında ol, sevgi cümleleri kullan sonra ortadan kaybol arama sorma etme. Hep taktik bunlar ıssız adam rolleri. Kimse kafasına göre ilgi gösterip ortadan kaybolamaz tamamen duygularıyla oynuyorlar insanların.
Genel olarak yorumlara katılmakla birlikte bu noktada çakışıyoruz. Esas sorduğum “İlişkinin adı ne zaman koyulur” idi. Bir de neden erkek odaklı bakılıyor. Mesela bende aramıyor sormuyorum.

Ben taktik maktik işlerine katılmıyorum, sevgili olma beklentin varsa adamakıllı otur konuş sor diyorum konu sahibesi. Yalnız dikkat tam 1 yukardaki yorum gibi adam yok ben arkadaş görüyorum diyebilir, iş sorumluğa gelince vınlayabilir. O durumda da peki diyip çıkıp gitmeye hazır ol.
Ben de daha önceki ilişkilerimde hep taktiksiz ilerlediğim için bu defa taktik yapmayı istiyorum. Aslında soracak kadar takmıyorum da, çok yoğun hislerim yok. Bu nedenle sormaktansa belli bir süreye kadar bekleyip olmazsa uzaklaşmayı düşünüyorum

Genel olarak yorumlara katılmakla birlikte bu noktada çakışıyoruz. Esas sorduğum “İlişkinin adı ne zaman koyulur” idi. Bir de neden erkek odaklı bakılıyor. Mesela bende aramıyor sormuyorum.
belkide sorun neden aramıyoruz, sormuyoruz ilgilenmiyoruz onlar ile ilgili kafamızda hangi tabu varda samimisiz davranıyoruz ve bu şekilde oluyoru sorgulamalıyızdır

Dinamikler farklıymış bir şey diyemem.

Benim ilişki konusunda tüm kırmızı çizgilerim buradaki arkadaşlara göre çok farklı olunca susuyorum çoğu zaman.

Ben çok eski kafalıyım galiba.

Yani yani memlekete acaipleşti artık, burdaki hikayelerin çoğu birbirine benziyor ama yiyelim içelim gezelim ama isim koymaya gelince vınnnnnnnn. Valla ben de 'eski kafalıyım' normal ilişki tipinden yanayım, diğer türlüsü saçmalık geliyor.

Burada arkadaşında dediği gibi 5 günde oluyor saatte birde arıyor

o anki veya o haftaki iş durumuna göre durum değişiyor. İhale dönemi, yeni şantıye aldığı dönem ise veya birden fazla proje ile ilgileniyor ise o zaman yok bende cok arayan soran biri olmadığım için bu şekilde oluyor

yani tek 5 güne odaklanmamak genele bakmak önemli olan
Öyledir.

Herkesin mutlu olma yolu farklı.

İş güç yoğunluğu nedeniyle aramamak benim için asla bahane olamaz da ben düşücem, ayağım acıyacak, adamın haberi yok.

Dedim ya benim kocam daha biz çıkmaya başlamadan günde 3defa beni yoklardı ki hayatıma ince ince girdi.

Ben bu şekilde mutluyum siz de öyle.

Benim için problem değil.

Öyledir.

Herkesin mutlu olma yolu farklı.

İş güç yoğunluğu nedeniyle aramamak benim için asla bahane olamaz da ben düşücem, ayağım acıyacak, adamın haberi yok.

Dedim ya benim kocam daha biz çıkmaya başlamadan günde 3defa beni yoklardı ki hayatıma ince ince girdi.

Ben bu şekilde mutluyum siz de öyle.

Benim için problem değil.
benıde mesela günde 3 kez aranmak sıkar, gelemem bu tarz birşeye annemle, babamla veya en yakın arkadaşımla da belli bir mesafedeyimdir hep ilişki dinamikleri kişiden kişiye değişir bende aramıyorum birde ne konuşuyorsunuz günde 3 kez sıkılmıyormusunuz bana göre gerçekten değil

Bence sen kendini kandırıyor/oyalıyorsun sadece. Buradan ilişkiye dönmez. Maksimum fuckbuddy olursunuz

Bir de daha önce her gün arayan soran adını hemen koyan erkekleri de gördüm. İki haftada bir anda bana aşık olmasını beklemek ne kadar sağlıklı, ya da ben ona değilim mesela. Belki zamanla olacak bir şey

İşte isteriz ki insanlar net olsun. Dümdük dogruyu, net olan neyse söylesin, ugrasmasın. Ama ne yazık ki hemen hemen tek siz degil nerdeyse cogu insan bu dertten muzdarip. Devirin erkekleri macera derdinde, hem karnım doysun hem pastam dursun kafasında. Yani sizinde su an düsünmeniz, ne oldu böyle oldu, ne oldu sustu, neden ad konulmuyor diye düsünmeniz cok normal.
Kimsenin kafasına göre gidip geldiği bir durak olmayın. Neden trip attınız? Bence buna hic gerek yoktu trip atmanızla kendini bir sey zanneder. Biraz vurdumduymaz olun, kafanıza taksanız bile takmamıs gibi yapın. Erkek isteyince kacırmaz o adı koyar. Ama istemeyen erkek, belirsiz erkek uzatır uzatmaları oynar. Böyle devam ederse önünüze bakın.

Back
X